Frans leren in Bordeaux


De stad Bordeaux, volgens Victor Hugo een mix van Versailles en Antwerpen, is ook wel bekend als de hoofdstad van het beroemde wijngebied. Bordeaux is één van de best bewaarde 18e-eeuwse steden en herbergt veel monumentale gebouwen, verzorgde parken, originele keienstraatjes en elegante boulevards is. Ook in de omgeving kun je veel beleven: bezoek eens een van de kastelen met bijbehorende wijngaarden, of maak een tochtje naar de lange zandstranden, het middeleeuwse St. Emilion, of de prehistorische opgravingen in de Dordogne!
lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op France Langue

Het taalinstituut France Langue in Bordeaux (voorheen BLS), is centraal gelegen en bevindt zich in één van de chicste delen van Bordeaux. In het monumentale, 19e-eeuwse schoolgebouw vind je 9 lichte leslokalen met airconditioning, een zelfstudieruimte en internetfaciliteiten. De cursisten treffen elkaar tijdens de pauzes in de gemeenschappelijke ruimte of in de tuin. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €370

Taalcursussen voor Leraren op France Langue

De Franse lerarencursus in Bordeaux wordt gehouden op taalinstituut France Langue, gelegen in één van de chicste delen van de stad. Het schoolgebouw is gehuisvest in een monumentaal 19e-eeuwse pand en beschikt over 9 lichte leslokalen met airconditioning, een zelfstudieruimte en internetfaciliteiten. lees verder »
Minimum leeftijd:
21 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €855

Weer in Bordeaux

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 17 6 7
Mei 20 9 7
Juni 24 12 8
Juli 25 14 8
Aug 26 14 8
Sept 23 12 7
Okt 18 8 5
Nov 13 5 3
Dec 9 3 2
Jan 9 2 3
Feb 11 2 4
Maart 15 4 6

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes