Taalcursus Frans in Frankrijk


Het echte "joie de vivre" beleef je met Frans leren in Frankrijk. Met een taalcursus Frans in Frankrijk profiteer je niet alleen tijdens de taalreis maar heb je ook op toekomstige vakanties een leuker contact met de Franse bevolking.
Behalve het belangrijkste vakantieland, is Frankrijk voor Nederland een belangrijke handelspartner. En Frankrijk speelt een hoofdrol op het politieke toneel van Europa. Zo komen dus veel Nederlanders dikwijls de Franse taal tegen op hun werk. Zo kunnen volwassenen Frans leren in Frankrijk waarbij de nadruk ligt op het taalgebruik in zakelijke situaties. Jongeren kunnen juist een Franse cursus doen waarbij veel activiteiten inbegrepen zijn, waardoor je niet alleen de taal, maar ook de Franse cultuur leert kennen!

Vakantie, werk, hobby: allemaal redenen om eens goed Frans te leren. En dan ga je natuurlijk een taalcursus Frans doen enĀ Frans leren in Frankrijk!

Voor jongvolwassenen (16-17 jaar) bestaat er overigens de mogelijkheid Frans te leren op zowel een school voor volwassenen als voor jongeren; indien je in deze leeftijdscategorie valt en nog twijfelt over wat voor programma het beste bij je past, lees dan hier wat de belangrijkste verschillen zullen zijn.

lees verder »
 
Jongeren
>
Volwassenen
>
Gezinnen
>
Leraren
>
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes