Taalcursus Frans in Frankrijk


Het echte "joie de vivre" beleef je tijdens een taalcursus Frans in Frankrijk. Er bestaat geen beter land om de Franse taal snel onder de knie te krijgen. Als je een taalcursus volgt in Frankrijk krijg je de kans om de diverse geschiedenis en cultuur van het land te leren kennen. Je zal volledig worden ondergedompeld in de Franse taal en cultuur. Een betere manier om dit prachtige en veelzijdige land te leren kennen is er niet! Tijdens je taalcursus in Frankrijk geniet je van alles wat het land te bieden heeft; het heerlijke weer, de geweldige keuken, fantastische wijnen, prachtige landschappen en interessante steden. Ga op taalreis naar één van de populaire bestemmingen die StudyTravel heeft geselecteerd en ontdek het land zoals je het nog nooit eerder hebt gezien!

De leukste bestemmingen voor een taalcursus Frans

De mogelijkheden in Frankrijk zijn oneindig; of je het nou leuk vindt om in een grote en dynamische stad te studeren, of dat een kleinere (kust) plaats je meer trekt; voor iedereen is er een passende bestemming voor een taalcursus Frans in Frankrijk. Natuurlijk kun je met StudyTravel een cursus volgen in de wereldberoemde metropool Parijs, maar ook Bordeaux, Montpellier en Toulouse zijn geweldige studentensteden om te leren kennen tijdens een taalreis naar Frankrijk. Naast de grote steden, worden veel cursisten aangetrokken door de Franse kust. Met name de lange kuststrook van de Côte d’Azur is één van de meest aantrekkelijke kustgebieden van Frankrijk. De brede zand- en rotsstranden en de vele verstopte baaitjes nodigen cursisten uit om na de lessen zorgeloos te genieten van het blauwe water van de Middellandse Zee. De leukste plaatsen voor een taalcursus Frans aan de kust zijn Antibes, Biarritz en Nice. Ontdek deze kleurrijke bestemmingen met gezellige straatjes en verrassende pleintjes vol terrassen en ga in de weekenden op excursie naar één van de vele omliggende plaatsen! Andere bestemmingen waar je via StudyTravel een Franse cursus kunt volgen zijn Aix en Provence, Annecy, Lyon, Rouen en Vichy.

Wat houdt een taalcursus Frans in Frankrijk in?

Er worden in Frankrijk verschillende programma’s georganiseerd. Zo zijn er Franse taalcursussen voor jongeren en voor volwassenen. Ook leraren en professionals kunnen bij ons terecht. Leeftijd maakt voor het leren van een taal niet uit. Zoals ze zeggen “je bent nooit te oud om te leren”! Ook zijn er verschillende vormen van intensiviteit, waardoor je zelf kunt kiezen hoeveel uur per week jij wil besteden aan jouw Franse taalcursus en hoeveel tijd je over wil houden om de stad en omgeving te ontdekken!

Taalcursussen Frans voor jongeren en volwassenen

Er zijn speciale taalcursussen Frans in Frankrijk voor jongeren ontwikkeld, waarbij kinderen en jongeren Frans leren samen met internationale leeftijdsgenoten. Een taalreis naar Frankrijk is niet alleen heel erg nuttig, maar vooral ook een hele leuke invulling van je vakantie! Een taalcursus in het buitenland is de meest leuke en snelle manier om je Frans te verbeteren voor een proefwerk of examen. Je zal verbaasd zijn hoe snel je de taal oppikt als je in Frankrijk bent. Naast de taallessen is er voldoende tijd om je Frans direct te oefenen tijdens de vele leuke activiteiten en excursies die georganiseerd worden. Voor jongeren zijn er uitgebreide pakketten samengesteld, dus je hoeft je zeker niet te vervelen in Frankrijk.

Naast de programma’s voor jongeren, zijn er het hele jaar door taalcursussen Frans in Frankrijk voor volwassenen beschikbaar. Of je nu van plan bent om een paar weken op taalreis te gaan of een heel jaar (bijvoorbeeld in je tussenjaar); voor iedereen is er een passende taalcursus! Heb je hulp nodig met het kiezen van je juiste bestemming en cursus Frans? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Taalcursussen Frans voor volwassenen van 50+

Ben je 50 jaar of ouder en heb je behoefte aan een taalcursus Frans in een groep met leeftijdgenoten? Ook dan zijn er volop mogelijkheden in Frankrijk. De taalcursussen Frans in Frankrijk voor ouderen bestaan altijd uit een taalcursus Frans én een cultureel activiteitenprogramma.

Taalcursussen Frans voor gezinnen en leraren

Ben je op zoek naar een leuke vakantie voor het hele gezin maar willen jullie ook Frans leren? Dan is een taalcursus Frans in Frankrijk voor gezinnen de ideale combinatie! Kinderen en jongeren volgen lessen op hetzelfde moment als ouders. Na de lessen blijft er voldoende tijd over om van de gezinsvakantie te genieten!

Ook docenten kunnen terecht in Frankrijk tijdens een lerarencursus Frans. Er zijn in Frankrijk verschillende soorten lerarencursussen Frans, van relatief weinig lessen tot zeer intensieve cursussen. Zo zijn sommige lerarencursussen minder intensief en puur bedoel als opfriscursus, terwijl andere cursussen net wat meer inzicht geven in de methodologie en technieken om Franse les te geven. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden betreft een taalreis Frans? Kijk dan eens verder en ontdek de stad van jouw keuze! Informatie over andere taalreizen naar het buitenland kun je op onze website bekijken, of neem eens contact met ons op!

lees verder »
Volwassenen
>
Volwassenen 30+
>
Volwassenen 50+
>
Jongeren
>
Gezinnen
>
Leraren
>
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes