Frans leren in Parijs


Wie kent deze wereldberoemde metropool niet? Je kunt tijdens je Franse taalcursus in Parijs je helemaal onderdompelen in de taal en cultuur. Denk aan bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, het Louvre, de Arc de Triomphe, het Centre Pompidou en de Sacre Coeur, die bij iedereen wel een belletje doen rinkelen. Parijs biedt de mogelijkheid een Franse cursus te volgen voor zowel jongeren als volwassenen. Wil je een taalvakantie plannen met de hele familie, dan ben je in deze stad ook aan het juiste adres! Naast Frans leren kun je ook makkelijk een dagje weg uit de stad, naar bijvoorbeeld Disneyland Parijs, Versailles of een van de mooie kastelen langs de Loire.
lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op Accord Ecole de Langues Juniors

De jongerencursus van onze partnerschool Accord in Parijs, vindt plaats op een campus in het zuidelijk deel van Parijs. Op deze locatie heb je les met jongeren tussen 12 en 17 jaar. Daarnaast worden er vele activiteiten georganiseerd waardoor je Parijs leert kennen! lees verder »
Minimum leeftijd:
12 jaar
Geopend:
28/06/2020 - 08/08/2020
Verblijf in:
Campus
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €890

Taalcursussen voor Volwassenen op Accord Ecole de Langues

Onze partnerschool Accord Ecole de Langues in Parijs biedt veel verschillende taalcursussen Frans aan en is gehuisvest op de tweede etage van een imposant gebouw, op korte afstand van l’Opéra, Centre Pompidou en Forum des Halles. Behalve 20 ruime leslokalen zijn hier een cafetaria, een mediatheek en een internetcafé. Tijdens je taalreis in Parijs zul je ook Franse studenten ontmoeten die op Accord een vreemde taal leren.
In de dependance (juli en augustus geopend) die zich in het zuidelijk deel van Parijs bevindt, zijn leslokalen en accommodatie (schoolresidentie) gecombineerd. Behalve 40 leslokalen beschikt deze locatie over een cafetaria, een zelfbedieningsrestaurant, een TV-ruimte, een internetcafé en een groot terras. Hier vindt de jongerencursus plaats. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €220

Taalcursussen voor Gezinnen op Accord Ecole de Langues

Het hoofgebouw van onze partnerschool is gevestigd in een monumentaal gebouw in het centrum van Parijs, dichtbij het Centre Pompidou. Hier vinden de cursussen voor volwassenen plaats. De progrmma's voor families en jongeren worden georganiseerd op de campus St. Nicolas, in het zuiden van Parijs, ongeveer 15-20 minuten met de metro van het centrum. lees verder »
Minimum leeftijd:
6 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
29/06 - 07/08/2020
Verblijf in:
Priveappartement
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €300

Weer in Parijs

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 16 6 6
Mei 20 10 8
Juni 23 13 8
Juli 25 15 8
Aug 24 14 7
Sept 21 12 6
Okt 16 8 4
Nov 10 5 2
Dec 7 2 2
Jan 6 1 2
Feb 7 1 3
Maart 12 4 5

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes