Frans leren in Montpellier


De uitbundige sfeer in de stad Montpellier nodigt uit om hier een Franse taalcursus te volgen. Aangezien in deze stad één van de oudste en grootste universiteiten van Frankrijk gevestigd is, is Montpellier wat inwoners betreft één van de jongste steden van het land. Naast de gezellige stad met vele terrasjes en bistro’s, kun je ook de natuurgebieden rondom de stad bezoeken, zoals de Provence, de Camargue en de Cevennen. Met 300 dagen zon per jaar kun je het hele jaar door een ultiem vakantiegevoel beleven tijdens je taalreis! In Montpellier zijn zowel taalscholen voor jongeren als volwassenen.
lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op L.S.F. Juniors

Onze partnerschool in Montpellier, LSF Juniors, organiseert een programma voor jongeren tussen de 11-16 jaar oud. De school voor jongeren is gelegen op slechts 5 minuten lopen van “Place de la Comédie”, een van Montpellier’s meest bekende pleinen met zijn zonnige terrasjes. Naast taallessen is ook een compleet pakket aan activiteiten inbegrepen. Zo leren jongeren de Franse cultuur en omgeving van Montpellier nog beter kennen! lees verder »
Minimum leeftijd:
11 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
28/06/2020 - 22/08/2020
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-7 weken, 1 week vanaf €290

Taalcursussen voor Volwassenen op I.L.A.

Onze partnerschool ILA ligt midden in het oude centrum van Montpellier. Er zijn 2 gebouwen (met airconditioning) op 5 minuten loopafstand van elkaar met in de directe omgeving cafeetjes en zonnige pleinen zoals de Place St. Come en Place de la Comedie.
Het hoofdgebouw is een fraai gedecoreerd, historisch pand met binnenplaats en ligt in een belangrijke winkelstraat. Tijdens je taalcursus Frans kun je gratis gebruik maken van de bibliotheek en computers met internetaansluiting. Ook heb je op school gratis toegang tot WIFI draadloos internet. In de zomermaanden studeren er gemiddeld 250 cursisten op school. In de winter zijn dat er gemiddeld 100. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Campus, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €290

Taalcursussen voor Volwassenen op Easy French

Onze partnerschool in Montpellier, EasyFrench, is gelegen in het hart van de stad, op slechts 5 minuten lopen van de "Place de la Comédie". De school ligt in een voetgangersgebied bij de "Grand Rue Jean Moulin" met diverse winkels, restaurants en cafetaria's in de buurt van de taalschool. De school beschikt over 7 leslokalen welke zijn voorzien van moderne multimedia-apparatuur en airconditioning. daarnaast kan er op de school gebruik worden gemaakt van diverse computers en gratis internet (WiFi). De school verwelkomt jaarlijks vele studenten van over de hele wereld, bij elkaar meer dan 50 verschillende nationaliteiten. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Campus, Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €260

Weer in Montpellier

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 11 1 5
Feb 12 2 6
Maart 15 5 7
Apr 18 8 8
Mei 21 11 9
Juni 26 14 11
Juli 29 16 12
Aug 28 16 10
Sept 25 14 8
Okt 20 10 6
Nov 15 5 5
Dec 11 2 4

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes