Frans leren in Montpellier voor jongeren


Leer Frans in Montpellier met leeftijdsgenoten van over de hele wereld tijdens onze taalcursussen voor jongeren. Montpellier is een energieke universiteitsstad met ongeveer 260.000 inwoners. Dankzij haar indrukwekkende binnenstad met middeleeuws karakter, haar vele winkels en gezellige eettentjes, die je vindt in het centrum op ‘Place de la Comédie’, is de stad een uitstekende bestemming om een taalcursus Frans te volgen. De fraaie kuststeden van de Franse Provence liggen in de buurt, zodat je regelmatig een dagje kan genieten van de heerlijke zandstranden. De gemoedelijke sfeer en de ruime, autovrije zone nodigen je uit om tussen de anderen op straat te zijn en om het sociale leven in Montpellier te ervaren. Je begrijpt ondertussen vast al waarom Montpellier een populaire bestemming is om Frans te leren voor jongeren!

Intensief Frans leren voor jongeren in Montpellier

We maken gebruik van uiteenlopende cursussen waarbij jongeren Frans kunnen leren in Montpellier op basis van leeftijd. De intensieve cursus bestaat uit 20 lessen van 45 minuten waarbij de nadruk op conversatie en luistervaardigheid ligt. Omdat er maximaal 15 studenten in een klas worden ingedeeld, is er genoeg ruimte voor iedereen om te spreken gedurende de lessen.

Uitjes tijdens het leren van de Franse taal in Montpellier

Een divers activiteitenprogramma en vele excursies zijn bij de Franse cursussen in Montpellier voor jongeren van 11 tot 16 jaar oud inbegrepen. De excursies zijn altijd onder begeleiding, waardoor je op een veilige wijze deze metropool en haar omgeving kan ontdekken. De havenstad Sète, de Pont du Diable over de rivier Hérault en La Grotte des Demoiselles in de vallei zijn allemaal voorbeelden van excursies naar interessante plekken in de regio. Bovendien is er tijdens het Frans leren voor jongeren ook ruimte voor uitstapjes naar het aquarium, de bowlingbaan of de jeugddiscotheek.

Leer als jongere Frans in Montpellier op LSF Juniors

StudyTravel biedt cursussen aan voor jongeren om Frans te leren in Montpellier op de erkende partnerschool LSF Juniors. Dit betekent dat het niveau van de lessen en de kwaliteit wordt gewaarborgd door Francais Langue Etrangère. Deze school is al sinds 1996 bekend met taalprogramma’s die speciaal zijn afgestemd op de wens van veel jongeren om een studiereis te combineren met een vakantie in Frankrijk. De partnerschool zit in het Collège Ste-Famille, dat op maar 5 minuten loopafstand van het centrum ligt. Belangrijk om te weten is dat LSF Juniors uitsluitend gedurende de zomermaanden beschikbaar is, wat betekent dat er slechts enkele aanvangsdata zijn om Frans te leren voor jongeren in Montpellier.

Jouw accommodatie in Montpellier

Tijdens het leren van de Franse taal in Montpellier verblijf je bij een Frans gastgezin, die met zorg is geselecteerd door onze partnerschool. Verblijf bij een gastgezin is natuurlijk de beste manier om de taal te leren; zo kun je na de lessen je Frans nog verder verbeteren! Studenten van 14 jaar of ouder kunnen ook kiezen voor verblijf in één van de twee residenties: Le Clemenceau of L'Observatorie.

Lees meer over onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Frans in Frankrijk voor jongeren!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op L.S.F. Juniors

Onze partnerschool in Montpellier, LSF Juniors , organiseert een programma voor jongeren tussen de 11-16 jaar oud. De school voor jongeren is gelegen op slechts 5 minuten lopen van “Place de la Comédie”, een van Montpellier’s meest bekende pleinen met zijn zonnige terrasjes. Naast taallessen is ook een compleet pakket aan activiteiten inbegrepen. Zo leren jongeren de Franse cultuur en omgeving van Montpellier nog beter kennen! lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €785

Weer in Montpellier

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 29 16 12
Aug 28 16 10
Sept 25 14 8
Oct 20 10 6
Nov 15 5 5
Dec 11 2 4
Jan 11 1 5
Feb 12 2 6
Mar 15 5 7
Apr 18 8 8
May 21 11 9
June 26 14 11
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes