Taalcursus Frans in Frankrijk voor jongeren


Een taalcursus Frans in Frankrijk is voor jongeren niet alleen heel erg nuttig, maar vooral ook een hele leuke invulling van je vakantie! Wil je je Frans bijspijkeren voor een proefwerk of examen? Er is geen leukere en snellere manier om je Frans te verbeteren dan tijdens een taalreis naar Frankrijk. Je zal verbaasd zijn hoe snel je de taal oppikt! Naast de taallessen is er voldoende tijd om je Frans te oefenen tijdens de vele leuke activiteiten en excursies. Kortom: waar wacht je nog op?! Beleef een fantastische tijd in Frankrijk tijdens een taalcursus Frans voor jongeren! 

Wat houdt een taalcursus Frans in?

Tijdens de taalcursussen voor jongeren krijg je onder andere les in schrijf- en spreekvaardigheid. De docenten zijn native speakers en zorgen er voor dat je jouw Frans naar een hoger niveau kan tillen. Je krijgt les in groepen en voert bijvoorbeeld gesprekjes met elkaar om de spreekvaardigheid en woordenschat te verbeteren. 

Welke cursussen kan ik volgen?

Er is een breed aanbod aan taalreizen Frans voor jongeren! Ga bijvoorbeeld op taalcursus naar Biarritz waar je jouw taalcursus kan combineren met surfen en sporten. Wil je liever leren duiken, zeilen of heeft tennis meer jouw interesse? Dan kun je terecht in een stad als Nice. Voor wie liever naar een metropool wil voor het leren van de Franse taal, dan is de stad van de liefde, Parijs, de perfecte bestemming voor een taalcursus Frans.

Waar kan ik een taalcursus Frans volgen?

Een bestemming kiezen voor jouw taalcursus Frans kan lastig zijn. Er zijn immers zoveel leuke bestemmingen waar je de tijd van je leven kunt hebben. In Frankrijk kun je zoals gezegd naar Biarritz, Nice of Parijs, maar ook Antibes, Annecy en Montpellier zijn een optie. Een jongerencursus Frans volgen, samen met leeftijdsgenoten van over de hele wereld, is een geweldige ervaring; onafhankelijk van de bestemming!

Ervaar Frankrijk tijdens een taalcursus Frans

Tijdens een taalcursus Frans volg je uiteraard Franse lessen, maar wanneer deze zijn afgelopen is het tijd om nog meer plezier te hebben. De taalscholen organiseren activiteiten zoals dagexcursies naar bijvoorbeeld Monaco. Daarnaast kan je ook deelnemen aan sporttoernooien, paardrijden, filmavonden en nog veel meer. Voor ieder wat wils dus! 

Ben je al 16 jaar of ouder? Dan kun je vaak ook al deelnemen aan een Franse cursus voor volwassenen. Op veel scholen in Frankrijk en Canada is de minimumleeftijd voor volwassenen namelijk 16 jaar. De programma's voor volwassenen zijn vooral geschikt voor jongeren die al heel zelfstandig zijn en niet per se toezicht nodig hebben. Tevens kun je bij een cursus voor volwassenen zelf bepalen of je mee wil doen aan activiteiten. Ben je er nog niet helemaal uit welke vorm van een taalcursus het beste bij jou past? Lees dan op onze pagina voor jongvolwassenen nog even de verschillen tussen de programma's voor jongeren en volwassenen.

Zie jij Frans leren in Frankrijk als een mooie uitdaging? Neem dan zeker even telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen met het maken van een keuze. Meer informatie over de taalreizen Frans voor jongeren of het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland vind je op onze website.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes