Taalcursus Frans in Frankrijk voor jongeren


 

Een taalcursus Frans voor jongeren in Frankrijk is niet alleen heel erg nuttig, maar vooral ook een hele leuke invulling van je vakantie! Wil je je Frans bijspijkeren voor een proefwerk of examen? Er is geen leukere en snellere manier om je Frans te verbeteren dan tijdens een taalcursus in Frankrijk. Je zult verbaasd zijn hoe snel je de taal oppikt! Naast de taallessen is er voldoende tijd om je Frans direct te oefenen tijdens de vele leuke activiteiten en excursies. Kortom; waar wacht je nog op?! Beleef een fantastische tijd in Frankrijk tijdens een taalcursus Frans voor jongeren! 

Waar kan ik een taalcursus Frans volgen? 

Een bestemming voor jouw taalcursus Frans kiezen kan lastig zijn. Er zijn immers zoveel leuke bestemmingen waar je de tijd van je leven kunt hebben. In Frankrijk kan je in Antibes, Biarritz, Montpellier, Nice en Parijs een jongerencursus Frans volgen, samen met leeftijdsgenoten van over de hele wereld! 

Wat houdt een taalcursus Frans in? 

Tijdens jouw taalcursus Frans krijg je les in schrijf- en spreekvaardigheid. De docenten zijn native speakers en zorgen er voor dat je jouw Frans naar een hoger niveau kan tillen. Je krijgt in groepen les en voert bijvoorbeeld gesprekjes met elkaar om de spreekvaardigheid te verbeteren. 

Welke cursussen kan ik volgen?

Er is een breed aanbod aan taalcursussen Frans in Frankrijk! Ga bijvoorbeeld op taalcursus naar Biarritz waar je jouw taalcursus kan combineren met surfen en sporten. Wil je liever leren duiken, zeilen of heeft tennis meer jouw interesse? Kies dan voor Nice! Voor wie liever naar een metropool wil dan is de stad van de liefde, Parijs, de perfecte bestemming voor een taalcursus Frans. 

Ervaar Frankrijk tijdens een taalcursus Frans

Tijdens een taalcursus Frans volg je uiteraard Franse lessen, maar wanneer deze zijn afgelopen is het tijd om nog meer plezier te hebben! De taalscholen organiseren activiteiten zoals dagexcursies naar bijvoorbeeld Monaco. Daarnaast kan je ook deelnemen aan sporttoernooien, paardrijden, filmavonden en nog veel meer. Voor ieder wat wils dus! Zo beleef je de perfecte taalcursus in Frankrijk! 

Ben je al 16 jaar of ouder, dan kun je vaak ook al deelnemen aan een Franse cursus voor volwassenen; op veel scholen in Frankrijk en Canada is de minimum leeftijd voor volwassenen namelijk 16 jaar. De programma's voor volwassenen zijn vooral geschikt voor de jongeren die al heel zelfstandig zijn en niet persé toezicht nodig hebben. Ook kun je bij een cursus voor volwassenen zelf bepalen of je mee wilt doen aan activiteiten. Ben je er nog niet helemaal uit welke vorm van een taalcursus het beste bij jou past, lees dan hier nog even de verschillen door tussen de programma's voor jongeren en volwassenen.
StudyTravel biedt een breed en divers aanbod taalcursussen in het buitenland aan! 
lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes