Frans leren in Biarritz voor jongeren


Biarritz is een populaire bestemming voor jongeren tussen de 10 en 17 jaar om het leren van de Franse taal te combineren met surfen of andere interessante sporten als raften, klimmen en kajakken. Deze veelzijdige stad biedt een breed scala aan sportieve en culturele activiteiten voor studenten van alle leeftijden en is hiermee een ideale bestemming om het beste uit je taalreis Frans te halen.

Leer surfen tijdens het leren van Frans in Biarritz!

Biarritz biedt de mogelijkheid om Frans te leren en na de lessen te surfen. Op deze manier kun je Frans leren tijdens het oefenen van je favoriete sport. De mooie stranden en ononderbroken golven maakt Biarritz dé bestemming voor een cursus Frans & Surf. Met de hulp van gespecialiseerde instructeurs leer je surfen in Biarritz terwijl je ook nog eens je Frans oefent met een aantal nieuwe vrienden vanuit de hele wereld. Dus pak je surfboard en surf de golven van de beroemde stranden Arcachon of Anglet!

Op een sportieve manier Frans leren!

Geen grote fan van surfen? Geen probleem! Kies dan voor de cursus Frans & Sport. Dit programma omvat zeer leuke en stoere sportieve activiteiten, zoals kajakken, klimmen, raften, beach volleyballen en mountainbiken. Plezier verzekerd!

Een taalcursus Frans voor jongeren op taalschool France Langue

Onze partnerschool France Langue ligt in het hart van Biarrtiz. Op nog geen 10 minuten lopen ben je al bij de zee! De taalschool biedt, naast diverse cursussen Frans voor volwassenen, een taalcursus speciaal voor jongeren van 10 tot en met 17 jaar aan. De jongerencursus vindt plaats in een apart gebouw naast de internationale taalschool voor volwassenen.

Jongerencursus Frans en andere activiteiten

Al onze cursussen Frans voor jongeren in Biarritz omvatten, naast surfen of sportactiviteiten, ook andere activiteiten en excursies. Op woensdagmiddag is er een excursie van een halve dag en op zaterdag een dagexcursie naar bijvoorbeeld Bayonne, St. Jean de Luz of Espelette. Op 1 avond in de week wordt er avondactiviteit door de taalschool georganiseerd. Je kunt hierbij denken aan een karaoke avond, etentje of bioscoop bezoek. Deze activiteiten doe je natuurlijk weer samen met alle internationale studenten. Er is geen leukere manier om Frans te leren tijdens een taalreis naar Biarrtiz!

Frans leren voor jongeren in Biarritz – toezicht

Het programma voor jongeren die Frans willen leren in Biarritz is inclusief begeleiding. Dit betekent dat tijdens de lessen de studenten worden begeleidt door hun docenten en tijdens de activiteiten door hun activiteitenbegeleider. Op deze manier is het welzijn van elke student verzekerd.

Een jongerencursus Frans is niet alleen in Biarritz mogelijk, maar er zijn ook genoeg andere programma’s voor jongeren die Frans willen leren in Frankrijk. Liever een andere taal leren? Dat kan! Bekijk dan ons volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op France Langue Juniors

Onze partnerschool France Langue in Biarritz biedt 2 verschillende programma’s aan die vooral de sportieve cursisten zullen aanspreken. Jongeren van 10 tot en met 17 jaar kunnen kiezen tussen een taalcursus Frans aangevuld met surflessen of sportactiviteiten.  lees verder »
Minimum leeftijd:
15 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
23/06/2024 - 16/08/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €1140

Weer in Biarritz

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 23 14 -
Aug 24 15 -
Sept 22 13 -
Oct 18 10 -
Nov 15 7 -
Dec 13 6 -
Jan 11 4 -
Feb 12 5 -
Mar 13 6 -
Apr 15 7 -
May 18 11 -
June 21 13 -
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes