Taalcursus Frans in Montpellier

I.L.A.

Onze partnerschool ILA ligt midden in het oude centrum van Montpellier. Er zijn 2 gebouwen (met airconditioning) op 5 minuten loopafstand van elkaar met in de directe omgeving cafeetjes en zonnige pleinen zoals de Place St. Come en Place de la Comedie. Het hoofdgebouw is een fraai gedecoreerd, historisch pand met binnenplaats en ligt in een belangrijke winkelstraat. Tijdens je taalcursus Frans kun je gratis gebruik maken van de bibliotheek, computers en tablets.

Belangrijke kenmerken van onze Franse partnerschool in Montpellier:

 • Geaccrediteerd door o.a. EAQUALS, IALC en Label Qualité FLE
 • Frans leren samen met andere internationale cursisten
 • Een gratis luchthaventransfer is inbegrepen wanneer je bij een gastgezin verblijft
 • Kleine lesgroepen met gemiddeld 8 en maximaal 10 studenten
 • Gratis WIFI in alle schoolgebouwen
 • Gratis gebruik van computers en tablets
 • Speciale cursus voor 50-plussers inclusief activiteitenprogramma

Sociaal programma voor 50-plussers

De taalschool in Montpellier biedt een Club 50 cursus Frans aan speciaal ontworpen voor cursisten van 50 jaar en ouder. Dit programma biedt naast een taalcursus Frans ook een uitgebreid sociaal programma. Iedere week zijn er verschillende activiteiten inbegrepen, zoals bijvoorbeeld culturele bezoeken, gastronomische activiteiten (zoals een kookworkshop en een Franse wijn- of kaasproeverij) en excursies naar bijvoorbeeld Nimes en Sete

Je kijkt nu naar de programma's speciaal voor cursisten van 50+. Ben je 50+ en wil je deelnemen aan een taalcursus Frans voor alle leeftijden, kijk dan hier naar het volledige aanbod taalcursussen Frans in Montpellier voor volwassenen.

Club 50

De Club 50 cursus is speciaal ontworpen voor de oudere cursist. Tijdens dit programma staat niet alleen het leren van de taal centraal, maar ook het ontdekken van de prachtige omgeving van Montpellier. Bij het programma zijn 20 lesuren per week en een uitgebreid activiteitenprogramma inbegrepen. Voorbeelden van activiteiten en excursies zijn: een begeleide stadswandeling, halve dagexcursie naar Nimes en Sete, een dagexcursie naar Avignon, wijn- en kaasproeverij. Aan de stadswandeling en de excursies mogen alle cursisten van de taalschool deelnemen. De overige activiteiten zijn exclusief voor Club 50-cursisten (bij voldoende deelnemers). De Club 50 cursus is niet geschikt voor absolute beginners.

Minimum leeftijd is 50 jaar.

Prijzen 2024

Klik op een prijs voor een exacte prijsopgave en/of om te reserveren.
Prijzen in  €/EUR

Max. 10 per lesgroep
Aantal lesuren per week:
20
Aantal weken:
  1 week 2 weken  
Club 50 zonder accommodatie 500 920
Club 50 met appartement met fransen, 1-persoonskamer , logies 650 1220
Club 50 met gastgezin, 2-persoonskamer , logies/ontbijt 650 1220
Club 50 met gastgezin, 1-persoonskamer , logies/ontbijt 665 1250
Club 50 met residentie, 2-persoonskamer , logies 665 1250
Club 50 met residentie, 1-persoonskamer , logies 720 1360
Club 50 met residentie kley, 1-persoonskamer , logies 755 1430
Aanvangsdata:  

vanaf basiskennis : 11/03, 13/05, 10/06, 09/09, 07/10

Let op:  

1 lesuur = 45 minuten

Om deel te nemen aan de 50+ cursus is een minimum niveau van A2 vereist.
Indien er voor de Club 50+ cursus niet genoeg aanmeldingen zijn, kan het zijn dat de lesgroepen van gemixte leeftijden zullen zijn. Indien er minder dan 6 deelnemers zijn, wordt er deelgenomen aan het algemene activiteitenprogramma.

M.b.t. residentie:  

Minimum leeftijd: 18

Toeslagen residentie:   1-persoonskamer : 30/06/2024 - 31/08/2024 : €15 per week
2-persoonskamer : 30/06/2024 - 31/08/2024 : €15 per week
M.b.t. gastgezin:  

Een 2-persoonskamer kan alleen geboekt worden door 2 personen die samen reizen.
Verblijf bij gastgezin in een 2-persoonskamer op basis van halfpension: toeslag € 35 p.p. per week. Automatisch wordt de toeslag voor halfpension in een 1-persoonskamer in de prijsopgave opgenomen (€ 50 per week).
Een luchthaventransfer bij aankomst en vertrek is inbegrepen bij verblijf bij een gastgezin (tussen 08:30 - 22:30 uur).

Toeslagen gastgezin:   logies/ontbijt → halfpension : €55 per week
Speciaal dieet : € 35 per week [i]
M.b.t. residentie kley:  

Minimum leeftijd: 18

Evt. transfer naar verblijf:   Luchthaventransfer bij aankomst in Montpellier : EUR 70
Transfer bij aankomst op het treinstation van Montpellier : EUR 70

Alle prijzen zijn inclusief:

 • administratiekosten
 • cursus en accommodatie zoals beschreven
 • transfer bij aankomst en vertrek in Montpellier tussen 08.30 en 22.30 uur (alleen bij verblijf bij een gastgezin)
 • lesmateriaal (m.u.v. Commercieel Frans en de DELF/DALF examenvoorbereiding)
 • deelnamecertificaat

De school is gesloten op: 01/04/2024, 01/05/2024, 20/05/2024, 15/08/2024, 01/11/2024, 11/11/2024 & 21/12/2024 - 05/01/2025. Gemiste lessen op feestdagen worden niet ingehaald of vergoed. Alleen individuele lessen worden ingehaald.

Gastgezin

Als je kiest voor een verblijf bij een gastgezin tijdens je taalcursus in Montpellier, dan is dit een geweldige kans om je mondelinge vaardigheden te verbeteren en van dichtbij kennis te maken met de Franse cultuur. De taalschool selecteert deze gastgezinnen zorgvuldig.
Je kunt kiezen voor een een- of tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt of halfpension. Tweepersoonskamers zijn alleen beschikbaar voor twee personen die samen reizen. Gastgezinnen bevinden zich op gemiddeld 20-35 minuten reisafstand van de school met openbaar vervoer.

Appartement met Fransen

Als je graag deel wilt nemen aan het Franse leven, dan kan je kiezen voor een appartement dat je deelt met Fransen. De samenstelling van je medebewoners is divers. Het huishouden kan uit 1 of meer personen bestaan en dit kunnen bijvoorbeeld werkenden, gepensioneerden of studenten zijn. Je hebt een eigen slaapkamer en deelt de woonkamer, keuken en badkamer met je huisgenoten.
De reisafstand naar de taalschool bedraagt gemiddeld 30 minuten.

Residentie

Als je kiest voor een verblijf in één van de studentenresidenties heb je een 1- of 2-persoonskamer met eigen badkamer. Je hebt toegang tot een grote gezamenlijke keuken of je hebt op je kamer een eigen keukenblok. Je verblijft hier op basis van logies. De meeste residenties liggen op loopafstand van de taalschool (4-12 minuten). Het kan voorkomen dat je met de tram naar school moet reizen (ca. 15 minuten).

Residentie Kley

Residentie Kley beschikt over studio's die allemaal zijn voorzien van een eigen badkamer en kitchenette. De residentie ligt in de wijk Port Marianne, op ca. 15 minuten reisafstand met de tram van de taalschool en het historisch centrum van Montpellier. Alle studenten beschikken over een eigen studio, maar er zijn ook gedeelde faciliteiten in de residentie zoals een studieruimte, woon/eetkamer met TV, game room met pooltafel, muziekruimte met instrumenten en een dakterras. Er is gratis WIFI en tegen betaling kan er gebruik worden gemaakt van wasmachines en drogers.

Algemene beoordeling
4.2 / 5.0
38 beoordelingen
Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Individuele beoordelingen
4.4 / 5.0
Ik ben 3 weken in Montpellier geweest en het was echt super!
Hadewych
18 jaar
Nederlands
3 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Ik ben 3 weken in Montpellier geweest en het was echt super! Je ontmoet veel verschillende en leuke mensen en doordat de stad niet al te groot is, kom je makkelijk andere studenten tegen. De zee is perfect ter afwisseling van de hete zomer. Ik had hier graag nog een paar weken langer willen blijven!


3.6 / 5.0
Ik heb heel erg genoten tijdens mijn 2 maanden in Montpellier!
Pippa
19 jaar
Nederlands
8 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Ik heb heel erg genoten tijdens mijn 2 maanden in Montpellier! Zoveel mensen ontmoet met allerlei verschillende nationaliteiten en nieuwe vrienden gemaakt. En niet te vergeten, heb ik mijn Frans verbeterd! In de lessen zat je met max 10 studenten van verschillende leeftijden en nationaliteiten. Spreek-,lees-, en luistervaardigheid en grammatica werden behandeld. Ook deden we veel spelletjes tijdens de les. Ik deed de intensieve cursus en dat heeft me vooral veel geholpen met Frans spreken. Sommige docenten waren beter dan andere maar het was meestal wel mogelijk om van docent te wisselen. Naast de lessen had ik nog genoeg vrije tijd om naar het strand/park te gaan en te genieten van het prachtige Montpellier. Echt een hele leuke stad met veel leuke winkeltjes, terrassen en schattige pleintjes. In de weekenden zijn er veel steden in de buurt die je met de trein kan bezoeken. Ik raad aan om in de ila residentie te verblijven als je ervan houdt om samen te koken en mensen om je heen te hebben.


5.0 / 5.0
Ik heb ontzettend veel geleerd in deze 2 weken.
Nelly
61 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Ik heb ontzettend veel geleerd in deze 2 weken. Het gastgezin was absoluut top, veel gesprekken gehad, heerlijk gegeten, een enorm goede sfeer, waardoor je automatisch nog meer leert en óók wilt leren!
De school ILA heeft een zeer mooie onderwijsmethode, gevarieerd met steeds andere uitdagingen. Leraren zijn toppers! Absoluut een aanrader om naar Montpellier te gaan en bij ILA frans te gaan studeren.
Studytravel regelt alles perfect voor je, echt heel fijn om met hen samen te werken.


4.7 / 5.0
De internationale groep was erg leuk.
Siety
70 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
De internationale groep was erg leuk. Met leeftijdsgenoten te studeren is me goed bevallen. Er ontstond al heel snel een vriendschappelijke sfeer. De docent was goed, de groep niet te groot, het niveauverschil best groot naar wel werkzaam.


3.4 / 5.0
Super leuk en interessant om allemaal mensen van verschillende culturen te spreken en super veel zelfstandigheid!
Rynke
17 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Super leuk en interessant om allemaal mensen van verschillende culturen te spreken en super veel zelfstandigheid!! Alleen in de residentie wel minimale residentie misschien om mee rekening te houden.


4.3 / 5.0
Ik heb twee superleuke weken gehad in een hele leuke stad, Montpellier.
Margot
44 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Ik heb twee superleuke weken gehad in een hele leuke stad, Montpellier. Het niveau van de taalcursus was lekker uitdagend. De docenten waren enthousiast en hadden echt veel kennis over de taal en over het land Frankrijk in het algemeen. Ik ben van plan om dit soort weken veel vaker te doen, niet alleen in de zomervakantie!


4.0 / 5.0
Het was leuk om te doen!
Anoniem
41 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Het was leuk om te doen! En erg leerzaam. Doordat je alleen Frans hoort en mag spreken, leer je veel sneller dan ik ook op de middelbare school hoorde.
Aardige docenten, internationale studentengroepen, alles is goed georganiseerd (ook door Studytravel zelf, o.a. informatie). Wij hadden een superfijne plek als gastgezin, waarbij onze hartelijke gastvrouw erg behulpzaam was en ook veel Frans met ons sprak. Alles bij elkaar een top-ervaring!


4.4 / 5.0
Mijn 2 weken in Montpellier waren super leuk.
Soo
17 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Mijn 2 weken in Montpellier waren super leuk. Ik durfde vooraf niet zo lang te boeken want ik was bang dat ik het niet leuk zou vinden maar achteraf had ik heel graag nog langer willen blijven. Wees vooral niet bang dat je alleen bent of niemand kent want contact leggen gaat echt super makkelijk door de activiteiten en gewoon in de klas zelf. Het is vooral leuk dat je met allemaal mensen van verschillende nationaliteiten in contact komt. Ik zat bv bij Australische, Amerikaanse, Zwitserse, Ierse, Japanse studenten en nog meer. ILA zit midden in het centrum en heeft 3 verschillende locaties. De klasjes zijn klein (7 à 8 personen) dus je krijgt veel persoonlijke aandacht. Ook waren de studenten heel erg gemotiveerd omdat het natuurlijk een vrijwillige cursus is. De intensieve lessen zijn eigenlijk vooral gericht op praten (dus geen grammatica) dus dat kan ik je zeker aanraden als je moeite hebt met het spreken. Ik was voor de intensieve lessen een niveau lager gegaan omdat ik spreken lastig vond. Niveau wisselen gaat trouwens heel makkelijk dus als je het te makkelijk / moeilijk vindt, is dat geen probleem.
De ochtend (standaard) lessen waren vooral grammatica en schrijven. Maar natuurlijk spreek je daar ook de hele tijd Frans.

Toen ik de eerste lesdag in mijn klas kwam, merkte ik wel dat iedereen veel beter Frans sprak al zaten we allemaal op hetzelfde niveau. Dit komt omdat je in een klas instapt die al bestaat. Sommige studenten zaten daar bv al een maand of een paar weken. Die zijn er al veel meer aan gewend om Frans te praten want het was wel even gek in het begin, dat alles Frans was. Maar daar wen je aan.

Mijn gastgezin was ook super vriendelijk. Elke ochtend stond er een ontbijtje klaar en elke avond kon ik zo aanschuiven voor het avondeten. De eerste week zat ik alleen in het gastgezin maar de tweede week kwam er een Ierse student bij. Dat is natuurlijk leuk (al spraken we meer Engels dan Frans, oeps). Ik moest ongeveer een half uurtje met de bus om bij ILA te komen vanuit mijn verblijf.

Ik moet wel zeggen dat 2 weken echt te kort was voor mij om echt veel te leren maar ik ben zeker een ervaring rijker.
Ik kan je zeker aanraden om een Frans cursus te doen in Montpellier. Het is niet alleen leerzaam maar ook hartstikke leuk. Als ik het nog een keer zou kunnen doen, zou ik zeker een maand of drie willen gaan!!


4.2 / 5.0
Mijn eerste taalreis was een super ervaring!
Esther
38 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Mijn eerste taalreis was een super ervaring! Ik kan het echt aanraden. Locatie en kwaliteit van de school is top, accommodatie 'residentie' was ook goed, een super locatie.
Kortom, voor herhaling vatbaar!!!


4.2 / 5.0
Ik heb vier weken een talencursus in Montpellier gedaan aan de taalschool I.
Anne
19 jaar
Nederlands
4 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Ik heb vier weken een talencursus in Montpellier gedaan aan de taalschool I.L.A. Deze school is in het centrum en op loopafstand van de residentie. Zowel de niveau- als de leeftijdsindeling was erg goed gedaan, waardoor ik bij jongeren in een klas kwam en precies op mijn niveau. Ik heb hele leuke vrienden gemaakt met verschillende nationaliteiten en leeftijden. Montpellier is een super gezellige en bruisende stad waar zowel overdag als ‘s avonds veel te beleven is. Het was heel leuk!


4.0 / 5.0
School: toplocatie midden in het oude centrum.
Anoniem
50 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
School: toplocatie midden in het oude centrum. Enige nadeel: geen kantine / ruimte waar je een zelf meegenomen lunch (1 uur lunchpauze) kunt opeten. Je moet dit op de trap of ergens op straat doen. In de zomer is dat nog geen probleem, maar als het slecht weer is, ben je gedwongen om te lunchen in een van de vele restaurantjes. Dit is niet alleen duurder (wat voor veel studenten toch wel een probleem is, vooral voor degenen die er 2 tot 3 maanden zijn), maar ook lastig voor mensen met voedselallergieën (waarvan er ook nogal wat waren).

Docenten: zijn zeer enthousiast en gedreven, zorgen voor een gevarieerd programma, met humor. Ze proberen rekening te houden met wensen van studenten, goede mix van grammatica en conversatie.

Groepen: ik zat 's morgens in een 'normale' C1-groep en 's middags in een groep voor commercieel Frans. De groepen bestonden uit 8 resp. 10 mensen uit verschillende landen, man/vrouw, ca. 20-65, zeer goede sfeer.

Residentie (Rue de l'école de droit): lees studentenhuis, met alle voor- en nadelen. Sober maar goed georganiseerd en prima prijs-kwaliteitsverhouding. Ik had een heel gezellige groep mensen uit diverse landen, van ca. 18 tot 50 jaar. Ik was zelf de oudste, maar dit was absoluut geen probleem. In mijn residentie kookte iedereen apart op een tijdstip dat hem/haarzelf uitkwam. Ik zat altijd wel aan tafel met een paar anderen. In het begin werd in de keuken alleen Engels gesproken, omdat een paar mensen vonden dat ze nog niet goed genoeg Frans spraken. Dit hebben we met een paar mensen besproken; daarna spraken de meesten Frans in de keuken.

Stad: ontzettend leuke stad, heel veel te zien en te doen, leuke restaurantjes en winkeltjes, dichtbij strand.

Ik vond het jammer dat ik maar 1 week cursus had geboekt.


4.8 / 5.0
De leraressen zijn goed voorbereid.
Henk
63 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
De leraressen zijn goed voorbereid. En over het algemeen zijn ze van zeer goed niveau. Klassen waren klein, maar het was ook winterseizoen.


4.3 / 5.0
Montpellier is een prachtige stad die de Franse cultuur volledig uitstraalt.
Dylan
21 jaar
Nederlands
3 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Montpellier is een prachtige stad die de Franse cultuur volledig uitstraalt. Met een grote hoeveelheid studenten in de stad voel je je al snel thuis hier. Op het taalinstituut zitten veel verschillende nationaliteiten en leeftijden. Het taalinstituut zelf is één van de grotere in Montpellier met meerdere vestigingen op loopafstand van elkaar. Het levendige centrum is bij uitstek de plek om een goede lunch te pakken en natuurlijk 's avonds in de kleine straatjes een drankje te doen op het terras. Tevens in je vrije tijd naast de lessen is het mogelijk om één van de vele parkjes te bezoeken en te ontspannen of natuurlijk de tram te pakken naar het strand wat op een klein halfuurtje reizen met het openbaar vervoer is gelegen. Daarnaast worden ook op diverse vrijdagen in de zomer leuke festivals georganiseerd waarbij wijnproeven zeker een must try is in deze streek. Kortom een mooie plek om vakantie en een taalstudie te combineren!


4.4 / 5.0
Ik ging op taalreis om mijn Frans wat op te krikken.
Nina
22 jaar
Nederlands
3 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Ik ging op taalreis om mijn Frans wat op te krikken. Ik merkte direct dat mijn Frans verbeterde door de onderdompeling in het Franse leven. De excursies van de taalschool waren erg leuk en je leerde snel mensen kennen. Al met al was het een hele geslaagde reis!


4.0 / 5.0
In twee weken heb ik al heel veel geleerd!
Anoniem
24 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
In twee weken heb ik al heel veel geleerd! Zowel van de taalcursus, als van het alleen reizen naar Montpellier. De sfeer onder de studenten was heel open en dat was zo leuk! Je leer enorm snel heel veel nieuwe mensen kennen waarmee je genoeg leuke dingen kunt doen in en rond Montpellier. Ik ben met een groep meerdere malen naar het strand geweest, veel bezienswaardigheden bezocht, in het park in de zon gelegen en er zijn genoeg lekkere restaurants met een gezellig terras! De twee weken voelde voor mij hierdoor ook zeker als vakantie. Mijn kamer in de ILA residentie was heel groot en het was super fijn om 15 andere huisgenoten te hebben. Dan is er altijd wel iemand in om iets te gaan bezoeken of uit eten te gaan. De taalschool was op 10 minuutjes lopen en onze docent was fantastisch. We hebben in de les heel veel gesproken en daar heb ik zelf veel van geleerd. Ik leerde vooral Frans voor de 'fun' en dan is twee weken opzich lang genoeg, al was ik veel liever nog langer in Montpellier gebleven.


3.2 / 5.0
Conny
53 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


4.4 / 5.0
Jacob
22 jaar
Nederlands
4 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


4.1 / 5.0
Jannie
68 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


4.5 / 5.0
Gita
26 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


4.0 / 5.0
Lianne
19 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


3.8 / 5.0
Aron
40 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


3.8 / 5.0
Brecht
20 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


4.0 / 5.0
Álvaro
21 jaar
Spaans
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


4.3 / 5.0
Anoniem
24 jaar
Nederlands
4 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


4.6 / 5.0
Juliette
26 jaar
Nederlands
8 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


 • Show Images
  video's

Weer in Montpellier

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
Apr 18 8 8
May 21 11 9
June 26 14 11
July 29 16 12
Aug 28 16 10
Sept 25 14 8
Oct 20 10 6
Nov 15 5 5
Dec 11 2 4
Jan 11 1 5
Feb 12 2 6
Mar 15 5 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website te beheren, om u gepersonaliseerde inhoud te tonen en om zakelijke doelen te beheren. Hieronder vindt u meer informatie over hoe we cookies gebruiken. U kunt alle cookies accepteren, ze individueel selecteren of ze allemaal afwijzen. Om meer te weten te komen over ons cookiebeleid, kunt u op elk moment de privacy pagina bezoeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes