Taalcursus Frans in Canada voor volwassenen


Canada, het land van de Niagara Falls, talloze meren, bergen, bossen en zelfs stranden is een prachtige bestemming voor een taalcursus Frans. StudyTravel biedt je de mogelijkheid om de Franse taal te leren in dit overweldigende land. Wanneer je Frans gaat leren in Canada, volg je lessen op een internationale taalschool samen met internationale medecursisten uit de hele wereld. Bekijk waar je taalcursussen Frans in Canada voor volwassenen kunt volgen en ga op taalreis naar dit bijzondere land!

Laat je onderdompelen in de Canadese cultuur

Waarom Frans leren in Canada? Natuurlijk zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor een taalcursus Frans in het buitenland, maar een taalreis naar het adembenemende Canada zal een ervaring zijn om nooit te vergeten! Je kunt Frans leren in het op één na grootste land ter wereld en er is geen ander land met zo’n enorme diversiteit aan culturen als Canada. De mix van onder andere Indiase, Aziatische, Europese, Britse en Franse culturen heeft Canada gevormd tot het unieke land dat het vandaag de dag is. Afgezien van de interessante geschiedenis en cultuur die het land te bieden heeft, beschikt het land over overweldigende natuurlandschappen. Ga op taalreis naar Canada, leer de Franse taal en ontdek wat dit land allemaal te bieden heeft! 

Frans leren in Montreal: het ‘Parijs van Canada’

Ontdek de op één na grootste stad van het land tijdens een Franse taalcursus in Montreal! Volg Franse lessen samen met andere volwassenen van over de hele wereld en verken na de lessen wat je in Montreal allemaal kunt zien en doen. De stad is zo groen waardoor het net één groot park lijkt, gedeeltelijk gelegen op een eiland en gedeeltelijk op de heuvel Mont Royal. De stad doet erg Europees aan en beschikt over het grootste aantal historische gebouwen van heel Noord-Amerika. Naast de historische bezienswaardigheden heeft Montreal ook veel moderne architectuur. De stad wordt beschouwd als een volledig tweetalige stad, waar zowel Engels als Frans wordt gesproken. De inwoners zijn erg betrokken met Frankrijk en dit is terug te vinden in de talrijke Franse restaurantjes, de architectuur en natuurlijk het ongeëvenaarde ‘joie de vivre’ dat ook hier in ere wordt gehouden. Dit en nog veel meer maakt de stad een bijzondere bestemming voor het volgen van een taalcursus Frans!

Hoe komt jouw Franse taalcursus in Canada eruit te zien?

In Canada leer je Frans op onze internationale partnerschool. De taalschool biedt cursussen Frans én Engels aan voor volwassenen, dus het is ook mogelijk om deze talen te combineren. StudyTravel helpt je graag een pakket samen te stellen dat het beste bij jou past, dus neem voor al je vragen gerust contact met ons op.

Op een snelle en effectieve manier Frans leren

Er zijn in Canada verschillende taalcursussen Frans die je als volwassene kunt volgen. Zo heb je de algemene groepslessen Frans, die vaak gekozen worden door onze cursisten. Tijdens deze lessen leer je beter luisteren, lezen, schrijven en voornamelijk spreken. Naast deze algemene lessen is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende workshops, zoals bijvoorbeeld DELF/DALF-examenvoorbereiding. Voor volwassenen die het lesprogramma volledig willen afstemmen op hun interesses en/of beroepenveld, zijn er individuele lessen Frans. Neem vooral even contact met ons op zodat we samen kunnen kijken welke taalcursus het beste bij jou past. Je kunt alles wat je leert tijdens de Franse lessen op school direct toepassen in praktijk door deel te nemen aan de activiteiten en excursies die de taalschool organiseert! Op die manier leer je niet alleen de Canadese cultuur kennen, maar kom je ook meer te weten over de culturen van de andere volwassenen die deelnemen aan de taalcursus Frans. 

Waar verblijf je in Canada tijdens de taalcursus Frans? 

Verblijf bij een gastgezin tijdens je taalcursus Frans in Canada zorgt ervoor dat je de Franse taal nog sneller oppikt en geeft je een unieke kans om kennis te maken met de Canadese levensstijl. Je zult dan ook vast en zeker de typische Canadese pancakes met maple syrup proeven, maar ook het typische gerecht poutine (patat met jus en kaas) en de Canadese bagels mogen niet ontbreken. Een andere mogelijkheid zou zijn om samen met medecursisten in een gedeelde accommodatie te verblijven.

Wil jij Frans gaan leren in Canada? Voor meer informatie over de mogelijkheden voor volwassenen in Canada kun je telefonisch, per mail of via de chat contact met ons opnemen. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor meer informatie over de andere mogelijke taalreizen Frans voor volwassenen en het complete aanbod taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes