Frans leren in Montreal voor volwassenen


Een taalcursus Frans in Canada voor volwassenen; het kan in Montreal! Wil je een taalcursus Frans combineren met een onvergetelijke reis naar Canada? Kies er dan voor om Frans te leren in Montreal. De stad (ook wel het “Parijs van Noord-Amerika” genoemd), wordt omgeven door de St. Lawrence River en net buiten de stad vind je indrukwekkende, ongerepte natuur. Het is de ideale omgeving voor volwassenen die tijdens het Frans leren deze indrukwekkende, tweetalige stad willen ontdekken. Tegelijkertijd heb je de mogelijkheid om de overweldigende natuur van Canada op te zoeken! 

Frans leren op een internationale taalschool in Montreal

Frans leren in Montreal doe je op onze internationale partnerschool, middenin het centrum van de stad. In de omgeving van de school vind je veel restaurants, winkels, cafés en andere faciliteiten. Tijdens de pauzes en na de lessen ben je dus direct in de stad! De ideale omgeving om jouw Frans in de praktijk toe te passen en te kunnen oefenen met het leren van de Franse taal.

Hoe ga je de Franse taal leren in Montreal?

Wanneer je ervoor kiest om op taalreis te gaan naar Montreal, dan is het belangrijk om een taalcursus Frans te kiezen die het beste bij jouw wensen en behoeften past. Ga bijvoorbeeld voor een intensieve cursus in internationale groepen, of kies een individuele cursus. Frans leren in Montreal betekent ook Frans leren in een stad waar twee talen gesproken worden. Er zijn dus niet alleen taalcursussen beschikbaar om Frans te leren, er wordt ook Engelse les gegeven! Zo krijgen volwassenen de kans om te kiezen voor Engels of Frans, of om beide talen te combineren. Er zijn maar weinig bestemmingen waar dit mogelijk is!

Het verblijf tijdens de taalreis

Het verblijf tijdens het Frans leren in Montreal is natuurlijk ook van belang. Er zijn verschillende type accommodaties waar je uit kunt kiezen. Als je graag ergens verblijft samen met andere volwassenen van de taalschool, kies dan voor een appartement of residentie. Wil je je volledig onderdompelen in de Franse taal en Canadese cultuur? Dan is het verblijf bij een gastgezin de beste keuze. Een betere manier om de taal en cultuur van dichtbij te leren kennen is er niet!

Ontdek magisch Montreal tijdens het Frans leren!

Natuurlijk bestaat een taalreis naar Montreal uit veel meer dan alleen Frans leren! Er blijft na de cursus en in de weekenden voldoende tijd over om Montreal en de prachtige omgeving beter te leren kennen. De taalschool organiseert regelmatig activiteiten en excursies waar je aan deel kunt nemen. Zo worden er activiteiten georganiseerd in de stad (zoals een stadstour, een studentendiner, filmavonden etc.), maar er staan in de weekenden ook vaak excursies op de planning. Vanuit Montreal kun je natuurlijk de bekende Niagara Falls bezoeken (tijdens een weekendexcursie), maar ook Quebec en Ottawa zijn zeker een bezoekje waard! 

Naast Frans leren in Montreal, kun je via StudyTravel ook Frans leren op een uitgebreid aantal bestemmingen in Frankrijk! Kijk verder op onze website voor alle informatie over de taalreizen naar het buitenland, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op EC Montreal (French)

Op onze partnerschool EC in Montreal heb je de mogelijkheid om Engels of Frans te leren. De school in Montreal ligt in het centrum van de stad dicht bij het metrostation. Het gebouw beschikt over 25 klaslokalen en een restaurant met een grote keuze aan maaltijden. De school ligt in het centrale winkeldistrict op St. Catherines Street en beschikt over alle moderne faciliteiten als airconditioning en 30 computers waar je gratis gebruik kunt maken van internet. Ook is er gratis draadloos internet aanwezig. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €363

Weer in Montreal

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 26 16 8
Aug 24 15 8
Sept 19 11 9
Oct 12 4 4
Nov 4 -3 2
Dec -3 -11 2
Jan -6 -14 3
Feb -5 -13 4
Mar 1 -7 5
Apr 10 1 5
May 18 8 7
June 23 14 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes