Taalcursus Frans in Frankrijk voor leraren


Wil jij als leraar Frans jouw Franse taalkennis een opfrisbeurt geven? Wat dacht je van een taalcursus Frans in Frankrijk? Nergens leer je de taal zo goed als in het land zelf. Voor leraren bieden wij speciale cursussen aan om je taalvaardigheden en lesvaardigheden te verbeteren op verschillende Franse bestemmingen. 

Waar kun je heen voor een taalcursus Frans in Frankrijk?

Wij bieden taalreizen Frans voor leraren aan op verschillende bestemmingen in Frankrijk. Zo kun je als leraar Frans een cursus volgen in de steden Aix en Provence, Bordeaux, Nice en Vichy. Aix en Provence is een gezellig stadje midden in de Provence, zeer geschikt om als leraar je kennis bij te spijkeren tijdens een lerarencursus. De stad kenmerkt zich door de marktjes, vele terrasjes en smalle straatjes. Bordeaux is één van de best bewaarde 18-eeuwse steden en heeft veel monumentale gebouwen, verzorgde parken, originele keienstraatjes en elegante boulevards. Zo kun je naast de taalcursus ook veel zien van de omgeving en de Franse cultuur. Nice is een wereldberoemde stad aan de Côte d’Azur en heeft werkelijk een schilderachtig uitzicht. Ook is Nice een goede uitvalsbasis om de andere plaatsen aan de kust te bezoeken, zoals Cannes en Monte Carlo. Vichy is gelegen in het hart van Frankrijk en staat bekend om de vele kuuroorden en warmwaterbronnen. Buiten het feit dat je er heerlijk kunt ontspannen, is Vichy ook een hele mooie stad. Er staan veel mooie oude huizen, parken uit Napoleontische tijd en schitterende groene natuur. Als leraar Frans kun je hier echt een goede indruk krijgen van het Franse leven. Er is in Frankrijk dus genoeg keus om de Franse taal een opfrisbeurt te geven!

Soorten cursussen voor leraren in Frankrijk 

Afhankelijk van waar je de taalcursus volgt in Frankrijk, kan de inhoud van de cursus variëren. Zo zijn er verschillende soorten lerarencursussen Frans, van relatief weinig lessen (26 lesuren per week) tot zeer intensieve cursussen (36 lesuren per week). Sommige cursussen zijn minder intensief en puur bedoeld als opfriscursus, terwijl andere cursussen net wat meer inzicht geven in de methodologie en technieken om Franse les te geven. Per bestemming verschilt het aanbod aan cursussen.  

Erasmus + cursussen voor leraren

Wij bieden voor docenten en het personeel binnen een school een grote verscheidenheid aan taalcursussen die voldoen aan de eisen in het kader van de Erasmus+ subsidie KA1 (Key Action 1 van Erasmus+). Dit is een speciaal ontwikkelt programma voor leraren en overig personeel van een onderwijsinstelling. Wil je hierover meer weten? Voor meer informatie hierover kun je altijd contact met ons opnemen.

Wij vinden het belangrijk dat je een taalcursus kiest die bij je past. Daarom helpen wij je graag om de juiste cursus en bestemming te kiezen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of kijk nog eens naar alle taalreizen naar het buitenland op onze website.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes