Taalreizen Frans voor leraren


Als leraar altijd al je Franse vaardigheden willen verbeteren? Kies dan voor een van de taalreizen Frans voor leraren. De Franse taalreizen voor leraren geven alle leraren de mogelijkheid hun Franse taalvaardigheden en lesmethoden te verbeteren, of je nou een beginnende leraar bent of al een tijdje in het vak zit. Zo leer je onder andere meer over de lesmethoden, didactiek en technieken om Franse les te kunnen geven.

Waar ga je op taalreis

Je kan als leraar op taalreis Frans naar Frankrijk. Er bestaat natuurlijk geen beter land om de Franse taal snel onder de knie te krijgen dan in Frankrijk zelf. De vier verschillende bestemmingen zijn Aix en Provence, Bordeaux, Nice en Vichy. Je hebt dus de mogelijkheid om een stad te kiezen die jou het meeste aanspreekt. Naast de cursus zal je volledig worden ondergedompeld in de Franse taal en cultuur.

Een taalreis aan de kust

Zowel Aix en Provence, Bordeaux en Nice zijn drie steden in het zuiden van Frankrijk in de buurt van de kust. Aix en Provence is een stadje middenin de Provence. Bordeaux ligt wat Noordelijker en staat bekend om de wijngaarden en goede keuken. Een andere bestemming voor taalreizen Frans voor leraren is Nice. Dit is een wereldberoemde stad aan de Côte d’Azur, met een azuurblauwe zee en grijsgroene bergen.

Studeren in het binnenland

Wanneer je liever kiest om in het binnenland van Frankrijk les te hebben, ga dan naar Vichy. Deze plaats is gelegen in hartje Frankrijk en staat bekend om de veel kuuroorden en warmwaterbronnen. Het is een mooie stad met veel oude huizen, parken en schitterende groene landschappen voor de natuurliefhebbers. Ook dit is een ideale locatie om een van de taalreizen Frans voor leraren te volgen.

Verschillende soorten cursussen

Afhankelijk van de bestemmingen zijn er verschillende taalreizen Frans voor leraren mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen 26 lesuren per week of zelfs 36 lesuren per week. Terwijl de ene cursus voornamelijk is bedoeld als opfriscursus, richt de andere cursus zich op meer inzicht geven in de methodologie en technieken om Franse les te geven.

Wat houdt een taalreis in?

Een taalreis is een combinatie van leren en vakantie houden. Van maandag tot en met vrijdag heb je een aantal uur per dag intensief les waarbij je de taal en vaardigheden bijspijkert. Daarnaast worden er ook verschillende activiteiten door de school georganiseerd. Hierbij kan je denken aan een wijnproeverij, museumbezoeken, kooklessen, (strand)excursies en uitstapjes naar de schilderachtige plaatsen in de omgeving. De taalreizen Frans voor leraren zijn te boeken vanaf 18-21 jaar afhankelijk van de taalschool.


Wil je meer informatie over onze taalreizen Frans, bel of mail ons gerust. Op onze homepagina vind je ook meer informatie over alle taalreizen in het buitenland met StudyTravel.

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes