Frans leren in Vichy


De Franse stad Vichy ligt in het hart van Frankrijk en staat ook wel bekend als de “Koningin van de Franse bronsteden” vanwege de vele kuuroorden en warmwaterbronnen. In de stad vindt je veel mooie oude huizen, parken uit de Napoleontische tijd en schitterende groene landschappen voor de natuurliefhebbers. Binnen 3 uur kun je Parijs bereiken, evenals Lyon (op slechts 2 uur reisafstand). De ideale uitvalsbasis dus om ook de rest van Frankrijk te verkennen!
lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Cavilam

Onze partnerschool in Vichy, CAVILAM, is een privéschool gelegen in het centrum van de stad, gevestigd in een schitterend gerenoveerd thermengebouw. Met meer dan 5000 studenten per jaar (van wel 120 verschillende nationaliteiten) heeft de school een zeer internationale uitstraling. In de omgeving vind je veel winkels, restaurants, en banken. Ook de bioscoop, het station en de accommodaties zijn allemaal op loopafstand van de school. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €387

Taalcursussen voor Leraren op Cavilam

De lerarencursus Frans in Vichy wordt gehouden op onze partnerschool CAVILAM, een privéschool in het centrum van de stad. Het schoolgebouw is een voormalig thermengebouw. In de omgeving vind je veel winkels, restaurants, en banken. Ook de bioscoop, het station en de accommodaties zijn allemaal op loopafstand van de school. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-10 weken, 1 week vanaf €417

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes