Frans leren in Biarritz


Biarritz, een voormalig vissersplaatsje gelegen tussen de Pyreneeën en de Atlantische oceaan, is door de jaren heen uitgegroeid tot een bloeiende stad. Met prachtige architectuur, geweldige paleizen en een gezellige boulevard is Biarritz een echte vakantieplaats. Jongeren en volwassenen kunnen hier Frans leren terwijl ze genieten van zon, zee en strand. Je kunt hier je taalreis perfect combineren met surfen of andere sportactiviteiten zoals golf!
lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op France Langue Juniors

Onze partnerschool France Langue in Biarritz biedt 2 verschillende programma’s aan die vooral de sportieve cursisten zullen aanspreken. Jongeren van 14 tot en met 17 jaar kunnen kiezen tussen een taalcursus Frans aangevuld met surflessen of sportactiviteiten. De taalschool is gelegen in het centrum van Biarritz. 
Kenmerken van onze partnerschool in Biarritz: 
De taalschool is erkend door FLE (Français Langue Etrangère)
Taalcursussen voor alle niveaus
Supervisie tijdens alle activiteiten
Sociaal programma
ER worden 2 verschillende cursussen aangeboden in Biarritz, met surflessen of sportactiviteiten. Voor cursisten van beide programma’s zijn daarnaast de volgende activiteiten inbegrepen:
Een halve dagexcursie op woensdag en een dag-excursie op zaterdag (naar bijv. Bayonne, St. Jean de La Luz, St. Jean Pied de Port, Espelette)
3 sociale activiteiten per week (bijv. strand, bowlen, bioscoop)
 
Op de avonden dat er geen activiteiten zijn, verblijf je bij je gastgezin en kun je het Frans dat je geleerd hebt tijdens de lessen in de praktijk brengen! 

Onze partnerschool France Langue in Biarritz biedt 2 verschillende programma’s aan die vooral de sportieve cursisten zullen aanspreken. Jongeren van 14 tot en met 17 jaar kunnen kiezen tussen een taalcursus Frans aangevuld met surflessen of sportactiviteiten.  lees verder »

Minimum leeftijd:
10 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
09/06/2019 - 17/08/2019
08/06/2020 - 21/08/2020
Verblijf in:
Campus, Gastgezin
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €900

Taalcursussen voor Volwassenen op France Langue

De taalschool France Langue in Biarritz (voorheen genaamd BLS), ligt in het centrum van de stad en op loopafstand van de zee (10 minuten). De school is gevestigd in een typische Baskisch gebouw uit 1850 en is de ideale locatie om Frans te leren. De taalschool ligt op 5 minuten loopafstand van de levendige wijk ´Halles´ waar zich vele restaurants, winkels, barretjes en markten bevinden. Het gebouw beschikt over 10 klaslokalen, een ruim terras, een computerruimte en een parkeerplaats met een beperkt aantal plaatsen voor de studenten. De school beschikt over wifi. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €390

Taalcursussen voor Gezinnen op France Langue

De familiecursussen voor ouders en hun kinderen (van 6 tot 17 jaar) vinden plaats op de taalschool France Langue in Biarritz. Deze school is gelegen in in het centrum van de stad, op slechts 10 minuten loopafstand van de zee. Het gebouw beschikt over 10 klaslokalen, een ruim terras, een zwembad, een computerruimte, gratis Wifi en een parkeerplaats met een beperkt aantal plaatsen voor de studenten. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
11/06 - 17/08/2018
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €390

Weer in Biarritz

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Dec 13 6 -
Jan 11 4 -
Feb 12 5 -
Maart 13 6 -
Apr 15 7 -
Mei 18 11 -
Juni 21 13 -
Juli 23 14 -
Aug 24 15 -
Sept 22 13 -
Okt 18 10 -
Nov 15 7 -

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes