Frans leren in Nice


De combinatie van een azuurblauwe zee en grijsgroene bergen vormt het schilderachtige uitzicht van Nice, een wereldberoemde stad aan de Côte d’Azur. Met de lange stranden, de Provençe als indrukwekkend achterland, en de vele interessante plaatsen in de directe omgeving (Cannes en Monte Carlo) zul je ogen tekort komen tijdens je Franse taalcursus! Jongeren en volwassenen kunnen hier Frans leren met een gevarieerd programma aan activiteiten.
lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op Azurlingua Juniors

Onze partnerschool in Nice, Azurlingua Juniors, biedt een compleet programma aan voor jongeren in de leeftijd 8-17 jaar. Het programma omvat Franse lessen, accommodatie in een gastgezin of residentie, en leuke activiteiten en excursies. Lessen vinden plaats in één van de residenties (afhankelijk van waar je verblijft), die elk beschikken over compleet ingerichte klaslokalen, een kantine en sportfaciliteiten. lees verder »
Minimum leeftijd:
8 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
15/03/2020 - 24/10/2020
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €450

Taalcursussen voor Volwassenen op Alpha B

Ons partnerinstituut Alpha B in Nice is een school met een zeer persoonlijk karakter dankzij het enthousiaste team van medewerkers. Je zult je hier zeker snel thuis voelen. Jaarlijks volgen op Alpha B cursisten van alle leeftijden en uit meer dan 25 verschillende landen een taalcursus Frans. Je gaat Frans leren in een gerestaureerd monumentaal pand in het centrum van de stad. Het instituut biedt alle faciliteiten voor een goed verzorgde taalreis. Naast 10 in fraaie pasteltinten geschilderde leslokalen, is er een studieruimte, een bibliotheek en een internetlokaal aanwezig. In de zomermaanden volgen cursisten tot 20 jaar met leeftijdsgenoten Franse les in een schoolgebouw aan de rand van het centrum. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-28 weken, 1 week vanaf €340

Taalcursussen voor Gezinnen op Alpha B

De taalschool Alpha B in Nice heeft een zeer persoonlijk karakter wat het zeer geschikt maakt voor familiecursussen. Onze partnerschool is gevestigd in een monumentaal pand dichtbij het centrum. Behalve de lesokalen is er ook een studieruimte, bibliotheek en internetlokaal. lees verder »
Minimum leeftijd:
9 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
02-07 t/m 17-08-2018
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €340

Taalcursussen voor Leraren op Alpha B

De lerarencursus op partnerinstituut Alpha B in Nice vindt plaats in de zomer, zodat docenten Frans in de schoolvakantie naar Nice kunnen reizen. Het enthousiaste team van medewerkers op de school zorgt voor een gemoedelijke sfeer waardoor men zich hier al snel voelt. Het schoolgebouw is een gerestaureerd monumentaal pand in het centrum van de stad, met 10 in pasteltinten geschilderde leslokalen, een studieruimte, een bibliotheek en een internetlokaal. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €695

Weer in Nice

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Feb 13 5 6
Maart 15 7 6
Apr 17 9 8
Mei 20 13 9
Juni 24 16 10
Juli 27 18 12
Aug 27 18 10
Sept 25 16 9
Okt 21 12 6
Nov 17 8 5
Dec 13 5 4
Jan 13 4 5

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes