Frans leren in Rouen voor volwassenen


Frans leren in Rouen, de gezellige hoofdstad van Normandië, gelegen aan de Seine. Het is een typisch Frans stadje met prachtige historische bezienswaardigheden, zoals de Kathedraal Notre-Dame en la Place du Vieux Marché. Kortom; een waanzinnige bestemming voor een taalcursus Frans in Frankrijk volwassenen. La Tour Grêle (de spichtige toren) is de hoogste klokkentoren van Frankrijk (151 meter). Het symbool van Rouen is het Gros Horloge, dit schitterende grote uurwerk geeft niet alleen de tijd aan, maar ook de weken en de schijngestalten van de maan. Parijs ligt maar op een uur afstand. Ook kunnen de winkelliefhebbers hun hart ophalen in deze stad tijdens het Frans leren in Rouen en hetzelfde geldt voor de fijnproevers onder ons. Er is te genoeg beleven tijdens een taalreis naar Rouen!

Frans leren in Rouen op een internationale taalschool

Een taalcursus Frans in Rouen is een hele ervaring! Tijdens het Frans leren volg je lessen op een internationale taalschool in het centrum van de stad. De school bestaat al sinds 1992 en beschikt over alle moderne faciliteiten om Frans leren zo makkelijk mogelijk te maken. De taalschool staat hoog aangeschreven in Frankrijk, is IALC lid en beschikt over professionele, native speaking docenten. In de nabije omgeving vind je ontelbare boetiekjes, galerijen, restaurants, bars en botanische tuinen. Een leuke omgeving om je nieuwe Franse taalkennis direct in de praktijk toe te passen! Omdat je Frans gaat leren op een internationale taalschool, zal je andere volwassenen ontmoeten met verschillende nationaliteiten. Zo leer je nieuwe culturen kennen en kun je nieuwe internationale contacten op doen!

Welke taalcursus Frans in Rouen kies jij?

Frans leren in Rouen kan op veel verschillende manieren. Zo kun je kiezen voor lessen in groepsverband, waarbij je een taalcursus volgt samen met andere internationale cursisten in kleine lesgroepen. Hiernaast is er de mogelijkheid om individuele lessen te volgen. De individuele cursus Frans is zeer geschikt voor volwassenen die Frans moeten leren voor werk of studie. 

In welke accommodatie verblijf je tijdens het Frans leren in Rouen?

Het verblijf in Rouen is een belangrijk onderdeel van de taalreis. Om zoveel mogelijk te leren van de Franse taal en cultuur is een gastgezin te beste optie. Door bij een Frans gastgezin te verblijven leer je de taal en cultuur van dichtbij kennen én geniet je van de Franse keuken, wanneer je kiest voor halfpension. Voor de studenten die graag in een accommodatie verblijven samen met andere internationale studenten is er de optie om in een residentie te verblijven.

Ontdek Rouen tijdens het Frans leren!

Een taalreis naar Rouen bestaat uit veel meer dan alleen de Franse taal leren! In Rouen en in de omgeving is veel te beleven en daarom zeker de moeite waard om te gaan ontdekken. Doe mee aan de sociale en culturele activiteiten die de taalschool organiseert. Zo leer je niet de omgeving, maar ook je medestudenten beter kennen! Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van musea, restaurants, theater-en filmavonden, sportactiviteiten en excursies naar diverse steden en bezienswaardigheden. Kortom; je hoeft je tijdens het Frans leren in Rouen echt nooit te vervelen! 

Naast Frans biedt StudyTravel ook een uitgebreid aanbod taalreizen naar het buitenland aan voor andere talen.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op French in Normandy

De taalschool in Rouen, French in Normandy, beschikt over twaalf leslokalen en een studentenruimte. In de directe omgeving vind je 'Jardin des Plantes' (botanische tuin) evenals winkels, restaurants en barretjes. Er is gratis wifi op school en er zijn 30 computers met internet waarvan je gratis gebruik mag maken. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-26 weken, 1 week vanaf €300

Weer in Rouen

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 21 13 8
Aug 21 13 7
Sept 19 11 6
Oct 16 8 4
Nov 11 5 3
Dec 8 3 2
Jan 7 2 2
Feb 8 2 3
Mar 10 3 4
Apr 13 5 6
May 16 8 7
June 19 11 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes