Taalcursus Frans in Frankrijk voor volwassenen (30+)


Ontdek de Franse taal terwijl je je onderdompelt in de Franse cultuur in het prachtige Frankrijk! Een taalcursus Frans in Frankrijk biedt een onvergetelijke ervaring voor volwassenen van 30 jaar en ouder. Sluit je aan bij gelijkgestemde individuen van jouw leeftijd en maak samen een reis naar Frankrijk om de taal te leren en de lokale cultuur te ervaren!

Wat houdt een taalcursus Frans voor 30-plussers in?

De taalcursussen Frans voor volwassenen van 30 jaar en ouder zijn bedoeld voor volwassenen die graag Frans willen leren en willen deelnemen aan activiteiten in een groep van gelijkgestemde leeftijdsgenoten. Of je nu Frans wil leren voor persoonlijke doeleinden óf voor je werk, bij StudyTravel krijg je de kans om Frans te leren in Frankrijk met andere mensen van 30 en ouder.

Franse taalcursus voor 30-plussers in Nice

Nice, gelegen aan de prachtige Franse Rivièra, is een betoverende bestemming die bekend staat om zijn mediterrane charme, culturele erfgoed en bruisende sfeer. Het is dan ook dé locatie in Frankrijk voor volwassenen van 30 jaar en ouder die Frans willen leren en tegelijkertijd willen genieten van alles wat deze levendige stad te bieden heeft. Nice biedt een perfecte combinatie van Franse taallessen, culturele ontdekkingen en ontspanning aan de prachtige Middellandse Zee. Het is een bestemming die gegarandeerd een onvergetelijke ervaring zal bieden voor volwassenen van 30 jaar en ouder die op zoek zijn naar een verrijkende Franse taalreis.

Frans leren op een internationale taalschool in Frankrijk

Wanneer je kiest voor een taalcursus Frans voor 30-plussers in Nice, ga je Frans leren op een internationale taalschool. Alpha B is een gerenommeerde taalschool gelegen in het hart van Nice, aan de prachtige Franse Rivièra. De school staat bekend om haar hoogwaardige taalonderwijs en professionele aanpak, waardoor het een populaire keuze is voor internationale studenten die Frans willen leren.

Naast de taalcursussen biedt Alpha B ook een scala aan culturele activiteiten en excursies om studenten kennis te laten maken met de rijke geschiedenis, kunst en gastronomie van Nice en de omliggende regio. Dit omvat begeleide wandeltochten door de oude stad, bezoeken aan lokale musea en kunstgalerijen, kooklessen met Franse chef-koks en dagtochten naar nabijgelegen bezienswaardigheden zoals Cannes, Monaco en de schilderachtige Provençaalse dorpjes.

Persoonlijk advies voor mensen van 30 en ouder

Als je twijfelt tussen verschillende bestemmingen, cursussen en accommodaties, of als je niet zeker weet of een taalreis iets voor jou is, neem dan contact op met StudyTravel voor persoonlijk advies over al onze taalreizen naar het buitenland!

Naast 30+ taalcursussen Frans, worden er ook taalcursussen Frans in Frankrijk aangeboden voor volwassenen van alle leeftijden. Deze cursussen zijn op meer bestemmingen in Frankrijk beschikbaar, het hele jaar door.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes