Taalreizen Frans voor volwassenen (30+)


Ben je in de bloei van je leven, 30 jaar of ouder, en droom je ervan om de Franse taal onder de knie te krijgen? En zou je deze leerervaring graag combineren met een onvergetelijke reis naar het buitenland? Dan zijn onze Franse taalreizen voor volwassenen van 30 jaar en ouder een fantastische kans om deze wens te vervullen. Bij StudyTravel begrijpen we dat de drang om te leren en nieuwe culturen te verkennen geen leeftijd kent. Daarom hebben we taalreizen ontworpen die speciaal zijn afgestemd op mensen van 30 jaar en ouder.

Wat kun je verwachten van onze Franse taalreizen voor 30-plussers?

De France taalcursussen voor mensen van 30 en ouder bieden een bijzondere leerervaring waarbij je volledig wordt ondergedompeld in de Franse taal en cultuur. Dit betekent dat je Frans gaat leren op locatie, te midden van de Franse samenleving. Speciaal voor cursisten van 30 jaar en ouder hebben we 30+ taalcursussen Frans ontwikkeld. Deze cursussen zijn exclusief voor deelnemers vanaf 30 jaar die samen met gelijkgestemden Frans willen leren. Naast de taalcursus bieden we je diverse culturele activiteiten, waardoor je niet alleen de taal, maar ook de rijke Franse cultuur kunt ervaren. De 30+ cursussen bieden volwassenen van 30 jaar en ouder een mix van Franse lessen en sociale interactie met andere volwassenen van 30-plus.

Waar kun je de Franse taalcursus voor 30-plussers volgen?

De taalcursussen Frans voor volwassenen van 30+ vinden altijd plaats in Frankrijk zelf. Door de taal te leren in het land waar de taal gesproken wordt, krijg je de kans om je volledig in de Franse taal en cultuur onder te dompelen. Er is geen betere manier om Frans te leren dan in Frankrijk zelf!

Een volledig pakket inclusief verblijf in Frankrijk

Wanneer je deelneemt aan een 30+ taalcursus Frans, kun je ervoor kiezen om een pakket te boeken inclusief verblijf in Frankrijk. Accommodaties zijn beschikbaar en aangepast aan de behoeften van mensen van 30 jaar en ouder, variërend van privéstudio's tot verblijf bij Franse gastgezinnen. De beste manier van Frans leren in Frankrijk is door bij een gastgezin te verblijven. Zo krijg je de kans om ook buiten het klaslokaal Frans te leren als 30-plusser.

Voor wie zijn de Franse taalreizen geschikt?

Onze 30+ taalcursussen zijn bedoeld voor mensen van ca. 30 jaar en ouder die hun kennis van de Franse taal willen vergroten. Of je nu net de dertig bent gepasseerd en liever niet met jongere cursisten studeert, of als je al wat ouder bent, onze 30+ cursussen bieden een ideale omgeving om Frans te leren en nieuwe mensen te ontmoeten van dezelfde leeftijdscategorie. Je zult de cursus volgen op een internationale taalschool, waardoor je de kans krijgt om contact te maken met studenten van over de hele wereld en verschillende culturen te ontdekken.

Ben je 30 jaar of ouder maar wil je geen speciale 30+ cursus volgen? Dan kun je ook kiezen voor onze reguliere taalreizen Frans voor iedereen. Deze cursussen worden op meer bestemmingen aangeboden, in Frankrijk én in Canada. 

Voor meer informatie over de taalreizen naar het buitenland kun je altijd contact opnemen!

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes