Taalcursussen voor volwassenen (30+) in het buitenland


Ben je 30 jaar of ouder en heb je altijd al een taalcursus willen volgen in het buitenland, of wil je je taalkennis verbeteren voor professionele doeleinden? StudyTravel biedt je de mogelijkheid om op taalreis te gaan naar het buitenland samen met andere volwassenen van 30+.  Of je nu een nieuwe taal wil leren of je huidige taalkennis wil verbeteren, StudyTravel biedt diverse mogelijkheden van taalcursussen in het buitenland voor 30-plussers!

Taalcursussen wereldwijd voor mensen van 30 jaar en ouder

Bij StudyTravel begrijpen we dat volwassenen van 30+ behoefte hebben aan een taalcursus in een lesgroep met gelijkgestemden. Daarom zijn er de 30+ taalcursussen ontwikkeld, waarbij mensen van 30 en ouder les krijgen in een groep met leeftijdsgenoten. De 30+ cursussen worden wereldwijd aangeboden. Of je nu je Engelse taalkennis wil verbeteren in Engeland, Canada of Amerika. Spaans wil leren in Spanje óf kiest voor Frans of Italiaans, er is altijd een passende taalcursus die aansluit op jouw wensen. 

Naast taalonderwijs, is er tijdens de taalreis ook de mogelijkheid om culturele en sociale activiteiten te ondernemen samen met andere mensen van 30 jaar en ouder. Er wordt door de meeste scholen een afwisselend activiteitenprogramma aangeboden, waardoor je de kans krijgt om ook buiten de lessen om met de taal bezig te zijn én de omgeving en cultuur te ontdekken.

Algemene taalcursussen voor volwassenen van 30+

De 30+ cursussen in het buitenland worden op verschillende manieren aangeboden. Zo is er overal de optie om een intensieve 30+ cursus te volgen, voor mensen van 30 en ouder. De intensieve cursus wordt gegeven in een internationale groep en richt zich op algemeen taalonderwijs. Dus wil je een nieuwe taal leren of je huidige taalkennis verbeteren op alle gebieden, dan is de intensieve 30+ cursus een goede optie. Tijdens deze cursus is er veel aandacht voor de belangrijkste communicatievaardigheden; spreken, luisteren, schrijven en lezen. 

Werk gerelateerde taalcursussen voor volwassenen van 30+

Wil je je taalkennis verbeteren op zakelijk gebied? Kijk dan eens naar de taalreizen voor professionals. Deze cursussen zijn beschikbaar voor volwassenen van alle leeftijden, hoewel de grootste groep studenten die hieraan deelneemt 30+ is. Op sommige bestemmingen worden er ook speciale zakelijke taalcursussen aangeboden uitsluitend voor mensen van 30 en ouder. De werk gerelateerde cursussen zullen plaatsvinden in een kleine, internationale groep. Wil je je volledig focussen op jouw persoonlijke doelen? Dan zijn er individuele taalcursussen mogelijk en combinatiecursussen van groepslessen én individuele lessen.

Een comfortabel verblijf tijdens de taalreis in het buitenland

Gedurende de taalreis in het buitenland zijn er verschillende verblijfsopties, aangepast op de wensen en behoeften van mensen van 30 en ouder. Afhankelijk van de bestemming die je kiest kun je bijvoorbeeld verblijven in een privé studio of appartement of je kunt kiezen voor een (executive) gastgezin, wanneer je zoveel mogelijk van de taal en cultuur wilt meekrijgen. Voor 30 plussers zijn er speciaal geselecteerde gastgezinnen met de optie om een privé badkamer te boeken.

StudyTravel heeft een geselecteerd aanbod taalcursussen voor mensen van 30+. Ook kun je als 30-plusser deelnemen aan de taalcursussen voor volwassenen van alle leeftijden, waarin een nog breder aanbod is van talen en bestemmingen, het hele jaar door. Neem contact op voor meer informatie over alle taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes