Taalreizen Italiaans voor volwassenen (30+)


Ben jij 30 jaar of ouder en heb je altijd al Italiaans willen leren? Of het nu voor je werk is of voor persoonlijke doeleinden, een taalreis biedt een fantastische kans om Italiaans te leren op een boeiende en effectieve manier! Of je nu een beginner bent of al gevorderd, voor een week of voor een langere periode, StudyTravel helpt je graag met het organiseren van een 30+ taalreis Italiaans!

Italiaans leren voor 30-plussers in Italië

Waar kun je beter Italiaans leren dan in Italië zelf? Geniet tijdens je taalreis van het fijne klimaat, de vriendelijke bevolking, prachtige architectuur, cultuur en geschiedenis én niet te vergeten van de Italiaanse keuken! Er is geen betere manier om een taal te leren dan in het land waar de taal wordt gesproken. Tijdens een taalreis Italiaans voor 30-plussers word je volledig ondergedompeld in de Italiaanse taal en cultuur!

Wat houdt een Italiaanse taalreis voor volwassenen (30+) in?

Bij StudyTravel begrijpen we dat mensen van 30 jaar en ouder andere behoeften hebben dan jongeren. Dus ben je 30+ en heb je behoefte aan een Italiaanse lesgroep samen met andere volwassenen van 30 en ouder, kies dan voor de intensieve 30+ cursus Italiaans. Tijdens de 30+ cursus volg je Italiaanse lessen in een kleine groep met gelijkgestemde leeftijdsgenoten, op een internationale taalschool. Naast Italiaanse lessen krijg je tijdens de taalreis ook de kans om Italiaans te leren buiten het klaslokaal, tijdens culturele activiteiten en excursies voor 30-plussers.

Voor wie is een 30+ taalreis Italiaans geschikt?

Zoals de naam het al zegt is de intensieve 30+ taalreis geschikt voor volwassenen van 30 jaar en ouder. Wat je doel ook is; Italiaans leren voor persoonlijke doeleinden, voor vakanties of voor je werk, er is altijd een passende taalreis beschikbaar waarbij je lessen volgt met andere 30-plussers. Naast taalreizen voor 30-plussers zijn er ook taalreizen Italiaans voor volwassenen van alle leeftijden, overal in Italië, het hele jaar door.

Een taalreis naar Italië inclusief verblijf

Een taalreis is niet compleet zonder een verblijf in Italië. Er zijn speciaal geselecteerde accommodaties voor mensen van 30 jaar en ouder. Zo zijn er (executive) gastgezinnen en appartementen beschikbaar. Wil je de Italiaanse taal en cultuur echt goed leren kennen? Dan raden we aan om te kiezen voor een gastgezin. Bij een gastgezin kun je je nieuwe Italiaanse taalkennis direct in de praktijk toepassen!

Wil je meer weten over alle taalcursussen voor volwassenen van 30+? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag bij het organiseren van een mooie taalreis naar het buitenland.

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes