Taalcursus Spaans in Spanje voor volwassenen (30+)


Ervaar de Spaanse taal ten volle tijdens een taalcursus in Spanje voor mensen van 30 jaar en ouder! Ga voor de volledige Spaanse taalervaring tijdens een taalcursus in Spanje! Hier word je ondergedompeld in een levendige geschiedenis en Europese cultuur doordrenkt met Moorse invloeden. Een taalcursus in Spanje betekent meedoen aan de spontane en relaxte levensstijl die zo kenmerkend is voor de Spanjaarden. Van bruisende feesten en flamencoshows tot het genieten van tapas op straat en het verkennen van prachtige stranden en steden.

Diverse mogelijkheden voor een taalcursus Spaans in Spanje

Bij StudyTravel beleef en leer je Spaans op alle mogelijke manieren! Met taalcursussen Spaans voor volwassenen op alle niveaus, van beginner tot gevorderd, bieden we opties variërend van een weekje vakantie tot een langere periode. Of je nu Spaans nodig hebt voor op je werk of op vakantie, er is een taalcursus Spaans in Spanje voor iedereen. Spanje is dé bestemming voor mensen van 30 jaar en ouder die Spaans willen leren!

Taalcursus Spaans in Spanje; een complete onderdompeling

Tijdens een taalcursus Spaans in Spanje voor mensen van 30 jaar en ouder leer je niet alleen de Spaanse taal, maar dompel je jezelf volledig onder in de cultuur van het land. De Spaanse cursussen worden gehouden op internationale taalscholen, waar je deel uitmaakt van een groep 30-plussers van over de hele wereld! De taalscholen organiseren culturele en sportieve activiteiten en excursies voor volwassenen, waardoor je niet alleen de bestemming, maar ook je medecursisten snel leert kennen.

Op welke bestemming volg je een cursus Spaans voor 30-plussers?

Speciaal voor de 30-plussers bieden wij een taalcursus Spaans aan in Barcelona, één van de meest hippe steden in Spanje. Dwaal langs de eindeloze kraampjes, diverse winkels en bruisende terrassen langs de unieke Ramblas. Hier bewonder je ook meesterwerken van beroemde schilders zoals Picasso en Miró, evenals de architectonische pracht van Gaudí. Mensen van 30 jaar en ouder hoeven zich zeker niet te vervelend op deze levendige bestemming!

Ontdek al het moois dat Spanje te bieden heeft

Naast de speciale cursus Spaans voor de 30-plussers, bied StudyTravel veel meer bestemmingen in Spanje voor volwassenen aan. Spanje biedt een overvloed aan culturele schatten, waaronder het historische Alhambra-paleis in Granada. Ontdek de levendige sfeer van Madrid met zijn musea van wereldklasse. Geniet van de zon en het zand aan de Costa del Sol. Verken de betoverende landschappen van Andalusië, met zijn schilderachtige witte dorpjes en indrukwekkende bergen.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen graag met een persoonlijk advies. Kijk ook op onze website voor alle taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes