Taalreizen Spaans voor volwassenen (30+)


Het leren van de Spaanse taal opent de deuren naar een wereld van mogelijkheden, aangezien het een van de meest gesproken talen ter wereld is. Niet alleen voor vakanties kunnen taalreizen Spaans voor mensen van 30 jaar en ouder nuttig zijn, het beheersen van de Spaans taal kan ook je carrièrekansen vergroten. Tijdens een taalreis Spaans in het buitenland te volgen, dompel je jezelf ook onder in de cultuur en lokale gebruiken. 

Voor wie is een taalreis Spaans naar het buitenland geschikt?

Een taalreis Spaans is voor iedereen geschikt die zijn of haar Spaans graag een boost wil geven, de Spaanse taal nodig heeft voor werk of studie of gewoon als leuke invulling van een vakantie. Bij StudyTravel denken wij graag mee welke taalreis het beste bij jou past! Zo zijn er voor mensen van 30 jaar en ouder bijvoorbeeld ook speciale 30+ cursussen Spaans. 

Taalreis Spaans naar Spanje voor mensen van 30 en ouder 

Ervaar de Spaanse taal ten volle tijdens een taalreis naar Spanje! Hier dompel je onder in een kleurrijke geschiedenis en Europese cultuur doordrenkt met Moorse invloeden. Mensen van 30 jaar en ouder die op taalreis Spaans naar Spanje gaan, nemen deel aan de spontane en ontspannen levensstijl die zo typerend is voor de Spanjaarden. Van levendige feesten en flamencoshows tot het proeven van tapas op straat en het verkennen van prachtige stranden en steden.

Wat leer je tijdens een taalreis Spaans voor 30-plussers

Tijdens een taalreis Spaans voor volwassenen van 30 jaar en ouder concentreer je je op het verbeteren van zowel je schrijf- als spreekvaardigheden, wat van cruciaal belang is om de taal goed te beheersen. Je zult je schrijfvaardigheden aanscherpen door middel van grammatica- en zinsconstructie-oefeningen tijdens de lessen. Daarnaast zul je regelmatig converseren met je docent en medecursisten om je woordenschat uit te breiden en je uitspraak te perfectioneren. In de middag en in het weekend is er vrije tijd beschikbaar waarin je kunt deelnemen aan georganiseerde activiteiten van de taalschool of zelfstandig de stad kunt verkennen.

Wat maakt de taalreis Spaans voor 30-plussers nou zo speciaal?

Bij StudyTravel bieden wij voor de 30-plussers speciaal ontworpen 30+ intensieve cursus Spaans aan. Deze cursus biedt 20 of 30 lessen per week, waarbij de lessen worden gegeven in aparte groepen voor mensen vanaf 30 jaar. Tijdens deze intensieve cursus zullen studenten de essentiële taalvaardigheden ontwikkelen binnen een interactieve groepssetting. De kleine klassen zorgen voor persoonlijke aandacht van de docent, waardoor een ontspannen en plezierige leeromgeving wordt gecreëerd.

StudyTravel adviseert je graag over de diverse mogelijkheden voor volwassenen van 30+. Ook worden er taalcursussen Spaans georganiseerd voor volwassenen van alle leeftijden, het hele jaar door, op meer bestemmingen. Neem contact op voor meer informatie over het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes