Taalreizen Engels voor volwassenen (30+)


Wil je Engels leren of verbeteren voor persoonlijke of professionele doeleinden? Ben je 30 jaar of ouder en wil je een taalcursus Engels volgen in een groep met andere volwassenen van 30+? Het kan tijdens een Engelse taalreis voor 30-plussers. De taalcursussen Engels voor volwassenen van 30 jaar en ouder worden aangeboden op diverse locaties in het buitenland. 

Taalreizen Engels naar het Verenigd Koninkrijk

De taalcursussen Engels voor mensen van 30 jaar en ouder zijn beschikbaar op verschillende bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Zo zijn er taalcursussen mogelijk in Engeland, bijvoorbeeld in het bruisende Londen, of in het prachtige Devon, aan de zuidkust van Engeland. Ook worden er 30+ cursussen aangeboden in Wales

Taalreizen Engels naar Malta

Wil je een Engelse taalreis combineren met een vakantie naar een zonnig eiland? Kijk dan eens naar de Engelse taalreizen naar Malta voor mensen van 30 jaar en ouder. Geniet van zon, zee, stranden en historische steden op het prachtige eiland van Malta! Ook uitstapjes naar bijvoorbeeld Gozo zijn mogelijk tijdens een taalreis in Malta.

Taalreizen Engels naar Canada en de Verenigde Staten

Wanneer je een taalcursus Engels wil volgen op een verre bestemming, zijn er diverse mogelijkheden om Engels te leren in Canada en in de Verenigde Staten. Kies bijvoorbeeld voor een taalreis naar het indrukwekkende New York, samen met andere 30-plussers, of volg een taalcursus Engels in Toronto!

Verschillende taalcursussen voor volwassenen van 30 jaar en ouder

Mensen van 30+ kiezen voor Engelse taalreizen met verschillende doelen. Sommige volwassenen willen hun algemene taalvaardigheden verbeteren, voor werk of voor persoonlijke doeleinden. Andere volwassenen van 30+ willen Engelse taalvaardigheden leren op professioneel gebied. Zo zijn er ook taalcursussen beschikbaar op speciale vakgebieden, in kleine 30+ groepen, of individueel. Wat je doel ook is; StudyTravel helpt je graag met het organiseren van een passende taalcursus Engels. 

Verblijf in een comfortabele 30+ accommodatie tijdens je Engelse taalreis

Er zijn speciale accommodaties geselecteerd voor mensen van 30 en ouder. Zo zijn er privé studio’s en appartementen beschikbaar of kun je kiezen voor een (executive) gastgezin, om zo nóg beter Engels te leren buiten het klaslokaal.
StudyTravel adviseert je graag over de diverse mogelijkheden voor volwassenen van 30+. Ook worden er taalreizen Engels georganiseerd voor volwassenen van alle leeftijden, het hele jaar door, op meer bestemmingen. Neem contact op voor meer informatie over het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes