Taalcursus Engels in Engeland voor volwassenen (30+)


Denk je erover om als 30-plusser een taalcursus Engels te volgen? Dan is er geen betere optie dan een taalreis naar Engeland, waar je volledig ondergedompeld zal worden in de Engelse taal en cultuur! Speciaal voor mensen van 30 en ouder worden er taalreizen georganiseerd naar diverse steden in Engeland. 

Diverse cursusmogelijkheden voor volwassenen van 30+

Bij StudyTravel begrijpen we dat volwassenen van 30+ vaak andere wensen en leerdoelen hebben. Daarom zijn er speciale taalcursussen ontwikkeld voor mensen van 30 jaar en ouder, waarbij je de kans krijgt om intensief Engels te leren, voor persoonlijke of professionele doeleinden, in een setting met gelijkgestemden. 

Engels leren in het bruisende Londen

Er zijn diverse locaties in Engeland waar de 30+ cursussen worden aangeboden, waaronder in de bruisende stad Londen! In Londen kun je als volwassene terecht op de speciale 30+ taalschool, gelegen in het centrum van de stad. Op onze partnerschool in Londen worden diverse cursussen aangeboden voor mensen van 30 en ouder, gericht op algemeen Engels en zakelijk Engels.
Naast de taalcursus Engels in Londen, krijg je tijdens de taalreis ook de kans om Londen te ontdekken! Vanuit de taalschool worden er diverse activiteiten aangeboden waardoor je in een groep met leeftijdsgenoten kunt genieten van alles dat Londen te bieden heeft!

Engels leren aan de kust van Zuid-Engeland

Het levendige Brighton, ook wel “Londen aan de kust” genoemd, biedt mensen van 30 en ouder de kans om Engels te leren in een bruisende omgeving aan de prachtige kustlijn van Zuid-Engeland! 
Portsmouth is ook een bestemming met uitstekende mogelijkheden voor mensen van 30 en ouder om Engels te leren. De taalschool in Portsmouth is een van de beste “Executive English Training centres” in het Verenigd Koninkrijk waardoor veel 30-plussers hier taalcursussen volgen voor professionele doeleinden. Ook in Torquay, gelegen aan de Engelse Rivièra, worden taalcursussen aangeboden voor volwassenen van 30+. Deze kleine stad biedt 30-plussers een combinatie van een mild klimaat, Engelse charme en een prachtige kustlijn met volop vrijetijdsmogelijkheden. Geniet van de warme gastvrijheid van deze populaire vakantiebestemming in Engeland terwijl je werkt aan je Engelse taalvaardigheden.

Volg een taalcursus Engels in Chester

Chester biedt een idyllische setting voor mensen van 30 jaar en ouder om Engels te leren. Met zijn historische architectuur en schilderachtige grachten is Chester een interessante bestemming voor een taalreis voor volwassenen van 30+

Naast de Engelse taalcursussen worden er op iedere bestemming in Engeland diverse activiteiten en excursies aangeboden. Deze activiteiten zijn ontworpen om volwassenen van 30+  de mogelijkheid te geven om Engeland te ontdekken in een groep met gelijkgestemden. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de taalreizen Engels voor volwassenen van 30+ en bekijk het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes