Taalcursus Engels in Malta voor volwassenen (30+)


Engels leren op Malta is een fantastische optie voor mensen van 30 jaar en ouder die op zoek zijn naar een taalcursus Engels. Naast het genieten van de zon, zee en strand biedt dit unieke land een rijke historie, waarvan de invloed van de Britse overheersing gedurende 164 jaar nog steeds merkbaar is. Hierdoor wordt Engels, naast het Maltees, vrijwel accentloos gesproken, waardoor Malta een ideale bestemming is voor volwassenen van 30-plus om hun Engels bij te spijkeren. Met zijn drie eilanden (Gozo, Comino en Malta zelf) en ligging in de Middellandse Zee, op 110 kilometer ten zuiden van Sicilië, biedt Malta ook prachtige natuurlijke omgevingen, waaronder de omliggende onbewoonde eilanden.

Een taalcursus Engels op het grootste eiland van Malta

Een taalreis naar Malta dompelt volwassenen van 30 jaar en ouder onder in de Engelse taal en cultuur van het land. Op het grootste eiland van Malta zijn er tal van culturele bezienswaardigheden te ontdekken, zoals de oude hoofdstad Valetta, de tempels in Paola en Tarxien en de St. Agatha's Catacomben in Mdina. Daarnaast biedt Malta diverse sportfaciliteiten, zowel op als in het water, waardoor het een geliefde bestemming is voor volwassenen van 30 jaar en ouder die een Engelse taalcursus willen volgen. 

Diverse mogelijkheden voor 30+ cursussen in Malta

Bij StudyTravel realiseren we ons dat volwassenen van 30 jaar en ouder vaak andere behoeften en doelstellingen hebben. Daarom hebben we speciale taalcursussen ontworpen voor mensen van 30 jaar en ouder, waarbij je de gelegenheid krijgt om intensief Engels te leren, of het nu voor persoonlijke of professionele doeleinden is, samen met gelijkgestemden.

Taalcursus Engels op een internationale taalschool voor 30-plussers

Onze partnerschool, gelegen in het centrum van St. Julian’s op het hoofdeiland Malta, biedt taalcursussen Engels aan speciaal voor volwassenen van 30 jaar en ouder. De omgeving van de school biedt veel faciliteiten en prachtige stranden, waardoor het de perfecte locatie is om samen met andere 30-plussers Engels te leren. Als je op zoek bent naar een leerzame taalcursus Engels op een Mediterraan eiland, samen met andere volwassenen van 30 jaar en ouder, dan is Malta de ideale keuze. 

Ontdek Malta tijdens een taalcursus Engels

Een taalcursus Engels in Malta omvat meer dan alleen het leren van de taal. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse optionele activiteiten, zoals georganiseerde excursies naar plaatsen zoals Valletta, Mdina en het eiland Gozo, evenals boottochten naar bijvoorbeeld de Blue Lagoon. Afgezien van de activiteiten die door de taalschool worden georganiseerd, kun je natuurlijk ook zelf op ontdekkingstocht gaan, alleen of samen met andere volwassenen van 30 jaar of ouder. Het eiland biedt eindeloze mogelijkheden om het Engels leren nog interessanter te maken!

Neem contact met ons op voor meer informatie over de taalreizen Engels voor volwassenen van 30+ en bekijk het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes