Taalcursus Spaans in Spanje voor volwassenen


De Spaanse taal beleven, dat doe je tijdens een taalcursus Spaans in Spanje. Hier maak je kennis met een kleurrijke geschiedenis, met een Europese cultuur waarin nog altijd de moorse invloeden te vinden zijn. En je neemt deel aan de spontane en ongedwongen levensstijl die de Spanjaarden eigen is. Spaans leren in Spanje gaat zo bijna vanzelf.

Fiestas, Flamenco, tapas, het leven op straat, bezoeken aan stranden of schitterende steden, van Andalusië tot Catalonië: op alle manieren laat StudyTravel je het Spaans leren en beleven! Er zijn taalcursussen Spaans voor alle niveaus; van beginner tot gevorderd. StudyTravel biedt het meest veelzijdige studieprogramma met Spaans leren in Spanje.

Een weekje sfeer proeven of een heel studiejaar; Spaans leren in Spanje voor zakelijke situaties of een vakantiecursus Spaans; combinaties van Spaanse taal en dans, sport en cultuur: voor iedereen is er een taalcursus Spaans in Spanje op maat. Kies een stad, klik verder, laat je verrassen en ga Spaans leren in Spanje!

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes