Spaans leren in Málaga voor volwassenen


In deze levendige stad aan de Costa del Sol kun je als volwassene Spaans leren en tegelijkertijd de historische en culturele trekpleisters ontdekken. Málaga is een typisch, Andalusische stad die bekend staat om haar Flamenco, overheerlijke tapas en hartelijke sfeer. Daarnaast kent de stad ook nog eens een bruisend nachtleven, een aangenaam klimaat en prachtige stranden. Oftewel: Spaans leren in Málaga is leerzaam én leuk. Uitstapjes naar het indrukwekkende achterland als Granada, Sevilla en Ronda maken jouw taalreis compleet. 

Bovendien is Málaga voor StudyTravel de thuisbasis, waardoor we goed bekend zijn in deze stad en je als volwassene optimaal Spaans kan leren. Je kan dus profiteren van het beste van Málaga dankzij ons samengestelde programma. Niet voor niets is Málaga al jaren favoriet bij veel volwassenen!

De Spaanse taal leren in Málaga op één van onze partnerscholen

StudyTravel werkt in Málaga samen met meerdere, internationale taalscholen. Eén van die scholen is het verzorgde Malaca Instituto, die beschikt over een campus met zwembad, restaurant en residentie. Deze school is gelegen op een heuvel, in de wijk "Cerrado de Calderón", wat een adembenemend uitzicht biedt over de zee en de bergen. 

Daarnaast kan je er als volwassene ook voor kiezen om Spaans te leren op onze partnerschool CLIC. Deze taalschool is gelegen in hartje Málaga, vlakbij de beroemde Calle Larios. Voor de echte stadsliefhebbers is dit dus de perfecte locatie!

En dan is er nog Instituto Andalusí in Málaga, gelegen in de rustige wijk "El Palo". Als je tijdens het Spaans leren in Málaga in een gemoedelijke omgeving wilt verblijven, dan is deze school een goede keuze voor jou! 

Iedere taalcursus heeft zijn eigen, speciale kenmerken

Op onze partnerscholen in Málaga maken wij gebruik van veel verschillende taalcursussen, wat ervoor zorgt dat jij als volwassene Spaans leert op de manier zoals jij dat wil. Naast de intensieve cursus (die begint bij 20 uur per week), kan je hier ook kiezen voor een speciaal intensieve cursus. Dit houdt in dat je 5 individuele lessen bovenop de gebruikelijke, intensieve cursus volgt. Bovendien bieden we je ook de mogelijkheid om de DELE examenvoorbereidingscursus te volgen, dan wel een commerciële cursus, een club 50 cursus of een cursus Spaans in combinatie met dans of koken. De keuze is dus reuze!

Maak kennis met de stad Málaga en haar omgeving

Om de Spaanse taal als volwassene nóg beter te leren, kan je deelnemen aan de diverse activiteiten die door de taalscholen worden georganiseerd. Denk hierbij aan barbecues, rondleidingen door het centrum, schoolfeesten, paella-avonden, bezoeken aan musea, filmavonden, sportwedstrijden en nog veel meer. Ook kan je in het weekend mee op excursie naar bijvoorbeeld Granada, Cordoba of Sevilla. Er zijn dus genoeg culturele activiteiten en excursies die je kennis laten maken met de stad en haar omgeving!

 

Lees meer over onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Spaans in Spanje voor volwassenen of de andere taalreizen in het buitenland!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Malaca Instituto

De zeer verzorgde school Malaca Instituto in Málaga beschikt over een campus met zwembad, restaurant en residentie. Gelegen op een heuvel, in de wijk "Cerrado de Calderón", biedt de school prachtig uitzicht over de zee en de bergen. Het strand ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €286
CLIC
(103)

Taalcursussen voor Volwassenen op CLIC

Onze partnerschool CLIC (Centro de Lenguas e Intercambio Cultural) is gelegen in hartje Málaga, vlakbij de beroemde Calle Larios. Als je Spaans wilt leren in het centrum van deze levendige stad aan de Costa del Sol is dit dus de perfecte locatie! Geniet van de Spaanse sfeer, de tapas en alle evenementen die het centrum te bieden heeft. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €225

Taalcursussen voor Volwassenen op Instituto Andalusí

De taalschool Instituto Andalusí in Málaga is gelegen in de wijk "El Palo", op een rustige locatie. Als je tijdens het Spaans leren in Málaga in een gemoedelijke, vriendelijke en gezellige omgeving wilt verblijven dan is deze school de keuze voor jou! lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €250

Weer in Málaga

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 29 21 11
Aug 30 22 11
Sept 27 20 11
Oct 23 16 7
Nov 20 12 6
Dec 17 10 5
Jan 17 8 6
Feb 17 8 6
Mar 18 11 6
Apr 21 13 8
May 23 15 10
June 27 19 11
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes