Taalcursus Spaans in Málaga

Instituto Andalusí

De taalschool Instituto Andalusí in Málaga is gelegen op een rustige locatie in de wijk 'Pedregalejo'. Als je tijdens het Spaans leren in Málaga in een gemoedelijke, vriendelijke en gezellige omgeving wil verblijven, dan is deze school een goede keuze voor jou.

De villa

Je hebt les in een mooi Andalusische huis met prachtige tuin en terras. De taalschool ligt in een rustige straat, op ca. 100 meter van het strand. Het schoolgebouw beschikt over 6 leslokalen.

Sociaal programma

Je taalreis naar Málaga wordt compleet gemaakt door de verschillende activiteiten die door de school worden georganiseerd, denk bijvoorbeeld aan barbecues, rondleidingen door Málaga, schoolfeesten, paella-avonden, bezoeken aan musea, filmavonden, sportwedstrijden en nog veel meer. In het weekend kun je deelnemen aan excursies naar bijvoorbeeld Granada, Córdoba, Sevilla of zelfs Marokko.

Minimum leeftijd: 16 jaar.

KLIK HIER VOOR DE CURSUSPROGRAMMA'S VAN DEZE TAALSCHOOL VOOR JONGEREN VAN 12-17 JAAR IN DE ZOMER

Intensief
20 of 30 lesuren per week, max 10 cursisten per lesgroep, alle niveaus

De intensieve cursus bevat 20 of 30 lesuren per week waarbij de groepen uit maximaal 10 deelnemers bestaan. Deze cursus is mogelijk op 10 niveaus. De minimum cursusduur is 1 week.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Speciaal intensief
20 lesuren intensief plus 5 lesuren individueel

De intensieve cursus van 20 lesuren per week wordt aangevuld met wekelijks 5 lesuren individueel onderwijs. Heb je zeer specifieke wensen t.a.v. de cursusinhoud (bijvoorbeeld voor je werk), dan raden wij deze cursus aan.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Commercieel Spaans

Deze cursus is een combinatie van 20 lesuren per week algemeen taalonderwijs en 5 lesuren Spaans voor zakelijk gebruik. De groepen bestaan uit maximaal 10 personen. Je kunt deze cursus al volgen vanaf 1 week.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

D.E.L.E.-cursus

Deze cursus is een combinatie van de intensieve cursus (20 lesuren per week) en voorbereiding op de D.E.L.E.-examens. Als je aansluitend op deze cursus het examen in Spanje wil doen, bepaal de startdatum dan in overleg met één van onze medewerkers.

Klik hier voor meer informatie over het D.E.L.E.-examen.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Club 50

Dit cursusprogramma is speciaal ontwikkeld voor de oudere cursist die geïnteresseerd is in taal en cultuur. Gedurende 2 weken heb je 20 lesuren per week Spaans en 5 activiteiten per week. Hierbij kun je denken aan een museumbezoek, kookles, film, tapastour en een excursie in het weekend. Je zit met maximaal 9 andere deelnemers in een groep.

Minimum leeftijd is 45 jaar.

Individueel

Je hebt alléén les van een docent(e). Het lesprogramma wordt op je kennisniveau, interesse en/of beroepsveld afgestemd.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Appartement

Het is mogelijk te kiezen voor een 1- of 2-persoonskamer in een appartement dat je deelt met andere cursisten. Je verblijft hier op basis van logies. Er zijn een gemeenschappelijke woonkamer, volledig uitgeruste keuken, wasmachine en meestal een (gezamenlijk) balkon of terras.

De appartementen liggen gemiddeld op 5 á 15 minuten loop- of reisafstand van de taalschool. 

Gastgezin

Verblijf bij een gastgezin is de beste manier om je taalvaardigheden verder te oefenen en volop deel te nemen aan de dagelijkse gesprekken. Daarbij geeft het je de mogelijkheid om kennis te maken met de Spaanse cultuur, en het gezinsleven te ervaren. Je kunt bij een gastgezin verblijven in een 1- of 2-persoonskamer op basis van halfpension. 

De gastgezinnen liggen gemiddeld op 10 tot 15 minuten loop- of reisafstand van de taalschool. 

Algemene beoordeling
4.2 / 5.0
17 beoordelingen
Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Individuele beoordelingen
4.2 / 5.0
Mijn vrouw en ik hebben basis niveau A1+ gevolgd ( 1 week 20 uur les).
Frans
66 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Mijn vrouw en ik hebben basis niveau A1+ gevolgd ( 1 week 20 uur les). Docenten rouleren, dus je krijgt verschillende docenten. Ze zijn allemaal goed, enthousiast en zeer behulpzaam. De sfeer in de lessen blijft daardoor prima, het tempo is goed te volgen. Het is voor onze lesgroep (3 personen) een fijne en leerzame week geweest. Een aanrader (20 uur les 250 euro = 12,50 euro per uur, heel veel waarde voor die prijs!), ons eindoordeel: zeer goed.


4.4 / 5.0
Ik heb een waanzinnig leuke en leerzame vakantie gehad.
Anoniem
41 jaar
Nederlands
3 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Ik heb een waanzinnig leuke en leerzame vakantie gehad. De school was relaxt, maar professioneel. De leraren waren deskundig, maar ook erg gezellig. Mijn studio aan het strand lag middenin het Spaanse leven, heerlijk! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de fijne stad, met veel cultuur en een enorme hoeveelheid gezellige tentjes voor een hapje en een drankje. Voor herhaling vatbaar! Met dank aan de prima service van Studytravel!


3.9 / 5.0
Ik heb een super tijd gehad in Malaga.
Karin
51 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Ik heb een super tijd gehad in Malaga. De wijk El Palo ligt op ongeveer een half uur met de bus van het centrum. De bus gaat vaak. El Palo is een normale wijk, met strand, supermarkt, winkels, restaurants allemaal bij de hand. De school is knus en gezellig en dus heeft iedereen wel contact met elkaar. Wel ff schakelen om in de pauze ook andere talen dan Spaans te spreken. Dat was best intensief. Ik zou niet meer vooraf het excursiepakkef boeken, maar ter plaatse beslissen wat wel en niet te doen. Veel geleerd!!


4.5 / 5.0
Topdocenten, goede mix van theorie en oefenen, fijne sfeer, leuke klasgenoten en dat in het sfeervolle El Palo.
Anoniem
38 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus