Taalcursus Spaans in Málaga

CLIC

Onze partnerschool CLIC (Centro de Lenguas e Intercambio Cultural) International House Málaga is gelegen in hartje Málaga, vlakbij de beroemde Calle Larios. Als je Spaans wil leren in het centrum van deze levendige stad aan de Costa del Sol is dit dus de perfecte locatie! Geniet van de Spaanse sfeer, de vele tapas bars en alle evenementen die het centrum te bieden heeft.

Met nog 2 andere vestigingen (in Cádiz en Sevilla) heeft deze school al de nodige ervaring met het aanbieden van taalcursussen van hoge kwaliteit. Na de lessen worden er bovendien leuke activiteiten georganiseerd om zo ook de stad Málaga beter te leren kennen.

Sociaal programma

Naast lessen Spaans organiseert de school allerlei culturele activiteiten en excursies die je kennis laten maken met de stad Málaga en omgeving. Samen met andere cursisten van de taalschool kun je zo ook in je vrije tijd nog heel veel bijleren over de Spaanse cultuur en levenswijze. Voorbeelden van activiteiten zijn: een bezoek aan de kathedraal van Málaga, museumbezoek, stadstour, yoga op het strand, beach volleybal, Caminito del Rey, Spaanse filmavonden, dansles, tapas tour en weekendexcursies naar bijvoorbeeld Nerja, Tarifa, Frigiliana etc.

Intensief

De intensieve cursus bestaat uit 20, 25 of 30 lesuren per week.

Minimum leeftijd is 17 jaar.