Taalcursus Spaans in Málaga

Malaca Instituto

De zeer verzorgde school Malaca Instituto in Málaga beschikt over een campus met zwembad, restaurant en residentie. Gelegen op een heuvel, in de wijk "Cerrado de Calderón", biedt de school prachtig uitzicht over de zee en de bergen. Het strand ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Grote, luxe school met veel faciliteiten

De ruime campus beschikt over 25 volledig uitgeruste leslokalen, een filmruimte, dansstudio, zelfstudieruimte en een bibliotheek. Er is een on-site restaurant/bar waar je drankjes en maaltijden kunt verkrijgen. Zowel in de bar als in de grote 'student lounge' komen de cursisten dan ook vaak samen om te eten, relaxen, huiswerk te maken en te kletsen. Op hetzelfde terrein vind je ook de schoolresidentie.

Op de campus vind je ook een (seizoensgebonden) zwembad en diverse zonneterrassen en tuinen.

Sociaal programma

Je taalreis naar Málaga wordt compleet gemaakt door de verschillende activiteiten die door de school wordt georganiseerd: barbecues, rondleidingen door Málaga, schoolfeesten, paella-avonden, bezoeken aan musea, filmavonden, sportwedstrijden, excursies en nog veel meer. De school beschikt ook over een grote keuken waar kookcursussen worden georganiseerd.

Minimum leeftijd: 16 jaar.

Lees hier het INTERVIEW MET ANNE-LOES EN HANS die een taalcursus hebben gevolgd in Málaga voordat ze emigreerden naar Spanje.

KLIK HIER VOOR DE JONGERENPROGRAMMA'S VAN DEZE TAALSCHOOL VOOR JONGEREN VAN 15-20 JAAR.

Intensief
20, 24, 26 of 30 lesuren per week, max 10 cursisten per lesgroep, alle niveaus

Bij de intensieve cursus kun je kiezen tussen 20, 24, 26 of zelfs 30 lesuren per week. Je kunt het dus echt zo intensief maken als je zelf wil! Bij de cursussen van 24, 26 en 30 uur, heb je naast de intensieve cursus van 20 lesuren tevens respectievelijk 4, 6 of 10 extra lesuren conversatie per week. Deze extra lesuren per week worden gehouden in kleinere groepen (maximaal 6 cursisten per klas).

Minimum leeftijd is 16 jaar.