Spaans leren in Alicante voor volwassenen


Zon, zee, strand én Spaans leren: het kan in het fantastische Alicante aan de Costa Blanca! Met ruim 300.000 inwoners en diverse bezienswaardigheden heeft deze stad in Spanje veel te bieden. Alicante is een fijne bestemming, want vanwege het heerlijke klimaat is het hier gedurende het hele jaar lekker warm. Je kunt hier genieten van het strand, de rijke cultuur en geschiedenis tijdens je taalcursus Spaans. Voor wie op zoek is naar een bestemming waar leren met plezier gecombineerd kan worden, is Alicante de perfecte bestemming voor een taalcursus Spaans in Spanje!

Leer Spaans in Alicante op een internationale taalschool

De taalcursussen Spaans in Alicante voor volwassenen vinden plaats op onze partnerschool. Deze internationale taalschool is opgericht door ervaren schooldocenten. De school bevindt zich in een gebouw in het stadscentrum van Alicante op vijf minuten lopen van het strand en het busstation. De verschillende faciliteiten die de school biedt, zorgen ervoor dat je hier optimaal Spaans kunt leren.

Verschillende manieren van Spaans leren in Alicante

In Alicante kun je op verschillende manieren de Spaanse taal leren. Het is belangrijk om een cursus te kiezen die goed aansluit bij jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor lessen in groepsverband, maar ook voor individuele lessen. Daarnaast kun je ook een D.E.L.E.-examencursus volgen of eventueel extra danslessen bij boeken. Tot slot is er ook een Club 50 cursus waarbij leeftijdsgenoten van 50 jaar en ouder samen Spaanse lessen volgen en gezellige activiteiten met elkaar ondernemen.

Ontdek wat Alicante te bieden heeft tijdens je taalcursus Spaans

Naast Spaans leren is het natuurlijk ook leuk om tijdens je taalcursus Spaans wat van Alicante en omgeving te zien. De taalschool biedt een zeer uitgebreid sociaal activiteitenprogramma aan waarbij je de mogelijkheid hebt om medecursisten beter te leren kennen én verschillende mooie plekjes in Alicante en omgeving te ontdekken. Zo organiseert de taalschool bijvoorbeeld stadsbezichtigingen, feesten en excursies. Het is ook mogelijk om via de taalschool een cursus fotografie of keramiek te regelen. Overigens heb je uiteraard ook de mogelijkheid om met medecursisten of zelfstandig op pad te gaan. Het ondernemen van diverse activiteiten maakt het Spaans leren in Alicante helemaal compleet!

Voor welke accommodatie kies jij tijdens je taalreis naar Alicante?

Als volwassene heb je tijdens het Spaans leren in Alicante verschillende mogelijkheden wat betreft verblijf. Je kunt kiezen voor verblijf bij een gastgezin, waarbij je onderdeel wordt van het dagelijkse leven van een Spaans gezin. Daarnaast heb je meteen de mogelijkheid om je Spaans te oefenen na de lessen. Wanneer je liever met andere cursisten verblijft, dan is er ook gedeelde accommodatie mogelijk. Welke accommodatie je ook kiest: Spaans leren in Alicante is een ervaring om nooit te vergeten!

Wil je Spaans gaan leren in Alicante? Of toch liever naar een andere bestemming voor een taalcursus Spaans in Spanje voor volwassenen? Je kunt altijd telefonisch, per mail of via de chat contact met ons opnemen, zodat wij de verschillende mogelijkheden met je kunnen bespreken en kunnen kijken wat het beste bij jou past. Interesse in een andere taal? Bekijk dan eens het complete aanbod taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Colegio Internacional Alicante

De taalschool Colegio Internacional in Alicante is opgericht door een aantal docenten die reeds jarenlange onderwijservaring hebben opgedaan op andere taalinstituten. Het is een enthousiast team dat een veelzijdig studieprogramma verzorgt, gecombineerd met een afwisselend en interessant activiteitenprogramma. De school is gevestigd in het centrum van Alicante, op 5 minuten lopen van de zee en de Explanada en op enkele minuten loopafstand van het busstation. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
2-24 weken, 2 weken vanaf €290

Weer in Alicante

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 24 13 10
June 28 17 11
July 31 20 12
Aug 32 20 11
Sept 29 18 9
Oct 25 14 7
Nov 20 10 6
Dec 17 8 6
Jan 16 6 6
Feb 17 6 7
Mar 19 8 7
Apr 21 11 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes