Spaans leren in Alicante voor volwassenen


Zon, zee, strand én Spaans leren: het kan in het fantastische Alicante aan de Costa Blanca. Met ruim 300.000 inwoners heeft deze stad in Spanje veel te bieden. Spaans leren in Alicante is de ideale keuze want deze stad heeft een heerlijk klimaat waardoor het warm is gedurende het hele jaar. Als volwassene kan je genieten van het strand, de rijke cultuur en geschiedenis tijdens het Spaans leren in Alicante. Voor wie op zoek is naar een bestemming waar leren met plezier gecombineerd kan worden is Alicante de perfecte bestemming om Spaans te leren!

Leer Spaans in Alicante op taalschool Colegio Internacional

Spaans leren in Alicante voor volwassenen is mogelijk op taalschool Colegio Internacional. Deze taalschool is opgericht door ervaren schooldocenten. De school bevindt zich in een gebouw in het stadscentrum van Alicante op 5 minuten lopen van het strand en busstation. Door de docenten met schoolervaring kun je hier optimaal Spaans leren als volwassene.

Verschillende manieren van Spaans leren in Alicante

Spaans leren in Alicante kan op verschillende manieren. Het is belangrijk om een cursus te kiezen die goed aansluit bij jouw wensen voor het Spaans leren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een intensieve cursus, waar je in groepen les krijgt. Echter heb je ook de mogelijkheid om een individuele cursus te boeken voor wanneer je 1-op-1 lessen prettiger vindt. Daarnaast is er ook een D.E.L.E  cursus beschikbaar en een Spaans & Dans cursus. Tot slot is er ook een Club 50 cursus waarbij leeftijdsgenoten boven de 50 met elkaar les krijgen.

Ontdek wat Alicante te bieden heeft tijdens het Spaans leren

Naast leren is het natuurlijk ook leuk om tijdens het Spaans leren ook wat van Alicante te ontdekken. De taalschool biedt een zeer uitgebreid sociaal activiteitenprogramma aan waarbij je de mogelijkheid hebt om medecursisten beter te leren kennen én Alicante te ontdekken. De perfecte combinatie om het Spaans leren in Alicante helemaal compleet te maken. Zo organiseert de taalschool stadsbezichtigingen, feesten en excursies. Daarnaast is het ook mogelijk om via de taalschool een cursus fotografie of keramiek te regelen. Tot slot heb je uiteraard ook de mogelijkheid om met medecursisten of zelfstandig op pad te gaan tijdens het Spaans leren in Alicante voor volwassenen.

Voor welke accommodatie kies jij tijdens het Spaans leren in Alicante?

Als volwassene heb je tijdens het Spaans leren in Alicante twee mogelijkheden als het aankomt op het verblijf. Zo kan je kiezen voor een verblijf in een appartement die je deelt met 4 andere cursisten. De andere mogelijkheid is het verblijf bij een gastgezin. Op deze manier wordt je onderdeel van het dagelijkse leven van een lokaal gezin en heb je meteen de mogelijkheid je Spaans te oefenen. Welke accommodatie je ook kiest: Spaans leren in Alicante is een ervaring om nooit te vergeten!

Bekijk ook onze andere mogelijkheden voor een taalcursus Spaans voor volwassenen in Spanje! Interesse in een andere taal? Bekijk ons aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Colegio Internacional Alicante

De taalschool Colegio Internacional in Alicante is opgericht door een aantal docenten die reeds jarenlange onderwijservaring hebben opgedaan op andere taalinstituten. Het is een enthousiast team dat een veelzijdig studieprogramma verzorgt, gecombineerd met een afwisselend en interessant activiteitenprogramma. De school is gevestigd in het centrum van Alicante, op 5 minuten lopen van de zee en de Explanada en op enkele minuten loopafstand van het busstation. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €230

Weer in Alicante

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 21 11 8
Mei 24 13 10
Juni 28 17 11
Juli 31 20 12
Aug 32 20 11
Sept 29 18 9
Okt 25 14 7
Nov 20 10 6
Dec 17 8 6
Jan 16 6 6
Feb 17 6 7
Maart 19 8 7

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes