Taalcursus Spaans in Alicante

Colegio Internacional Alicante

De taalschool Colegio Internacional in Alicante is opgericht door een aantal docenten die reeds jarenlange onderwijservaring hebben opgedaan op andere taalinstituten. Het is een enthousiast team dat een veelzijdig studieprogramma verzorgt, gecombineerd met een afwisselend en interessant activiteitenprogramma. De school is gevestigd in het centrum van Alicante, op 5 minuten lopen van de zee en de Explanada en op enkele minuten loopafstand van het busstation.

Sociaal programma

De school organiseert regelmatig activiteiten, zoals stadsbezichtigingen, feesten en excursies in de omgeving. Maar er zijn ook mogelijkheden om te golfen en flamenco te dansen. De school kan je helpen om ter plekke een cursus fotograferen of keramiek te regelen.

Minimum leeftijd: 17 jaar.

Intensief

De intensieve cursus bestaat uit 15, 20 of 25 lesuren per week in groepen van gemiddeld 8 en maximaal 14 cursisten. De minimum cursusduur is 2 weken.

Bij intensief 25, volg je naast de algemene taallessen 5 conversatielessen met thema's als geschiedenis, literatuur, kunst, economie, etc. De cursus met 25 lesuren per week is alleen geschikt voor studenten die al basiskennis Spaans hebben. Beginners kunnen kiezen uit 15 of 20 lesuren per week.

Minimum leeftijd is 17 jaar.

Spaans & dans

De taalschool biedt als aanvulling op een taalcursus de mogelijkheid om een danscursus bij te boeken. Naast je taalcursus van 20 lesuren per week, krijg je 5 lesuren dansen per week (in groepsverband) van professionele dansleraren. Zij zullen verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen onderwijzen.

Minimum leeftijd is 17 jaar.

Club 50

Genoeg van de Nederlandse herfst- en winterdagen? Ga genieten van het milde klimaat in Alicante. Daarnaast nog Spaans leren en allerlei activiteiten ondernemen? Het kan tijdens deze 50+ cursus met internationale leeftijdsgenoten. Naast Spaans leren staan bezoeken aan musea en begeleide excursies naar bijvoorbeeld het oud-Romeinse dorp Lucentum en het kasteel van Santa Barbara op het programma. Erg afwisselend en leerzaam dus! Deze cursus is niet geschikt voor complete beginners en vergevorderden. Degene met een te laag of te hoog niveau kunnen deelnemen aan een standaard intensieve cursus en daarnaast activiteiten voor de 50+ cursus reserveren (prijs op aanvraag).

Minimum leeftijd is 50 jaar.

D.E.L.E.

De D.E.L.E.-cursus bestaat uit de combinatie van de intensieve taalcursus + 5 lesuren per week examentraining. 

Klik hier voor meer informatie over het D.E.L.E.-examen.

Minimum leeftijd is 17 jaar.