Taalcursus Spaans in Spanje


De Spaanse taal beleven, dat doe je tijdens een taalcursus Spaans in Spanje. Hier maak je kennis met een kleurrijke geschiedenis, met een Europese cultuur waarin nog altijd de moorse invloeden te vinden zijn. En je neemt deel aan de spontane en ongedwongen levensstijl die de Spanjaarden eigen is. Spaans leren in Spanje gaat zo bijna vanzelf.

Veel taalscholen hanteren voor het programma voor volwassenen een minimum leeftijd van 16 jaar. Dus ben je 16 jaar of ouder dan kun je kiezen voor een jongerenprogramma (met taalcursus Spaans, accommodatie en activiteiten & excursies) of voor een taalcursus voor volwassenen.  Welk programma voor jou het meest geschikt is, hangt af van jouw persoonlijkheid. Kijk hier voor de verschillen tussen de jongeren- en volwassenen-programma's. Heb je advies nodig om een goede keuze te maken? Aarzel dan niet ons even te bellen of te mailen!

Een weekje sfeer proeven of een heel studiejaar; Spaans leren in Spanje voor zakelijke situaties of een vakantiecursus Spaans; combinaties van Spaanse taal en dans, sport en cultuur: voor iedereen is er een taalcursus Spaans in Spanje op maat. Kies een stad, klik verder, laat je verrassen en ga Spaans leren in Spanje!

lees verder »
 
Volwassenen
>
Jongeren
>
Leraren
>
Gezinnen
>
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE