Taalcursus Spaans in Spanje


De Spaanse taal leren, dat doe je tijdens een taalcursus Spaans in Spanje! Omdat Spaans wereldwijd de tweede meest gesproken taal is, wordt deze taal steeds belangrijker. Waar kun je nou beter Spaans leren dan in Spanje zelf? Door een taalcursus Spaans te volgen in Spanje, maak je kennis met de lokale cultuur, de kleurrijke geschiedenis en de Moorse invloeden die er nog altijd te vinden zijn. Naast een kennismaking met de Spaanse cultuur, zal je contact maken met de inwoners van Spanje en met cursisten van over de hele wereld!

Waar kun je een taalcursus Spaans volgen in Spanje?

In een land waar zoveel diversiteit is in cultuur, geschiedenis en gewoontes, zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor een taalcursus Spaans! Denk bijvoorbeeld eens aan Salamanca, de stad waar ze het meest zuivere Spaans ter wereld spreken. Of ga bijvoorbeeld naar Cádiz, Málaga of Sevilla in Andalusië, de zuidelijke regio die ontzettend veel te bieden heeft op het gebied van cultuur en mooie stranden! Echte stedenliefhebbers kunnen een taalcursus Spaans volgen in het levendige Barcelona, Madrid of Valencia.

Wie gaan er naar Spanje voor een taalcursus Spaans? 

Taalcursussen Spaans in Spanje voor jongeren en volwassenen

De taalcursussen Spaans voor volwassenen zijn voor iedereen vanaf 16 jaar. De leeftijden verschillen per school en bestemming. Ben je tussen de 16 en de 20 jaar, dan kun je dus kiezen voor een programma voor volwassenen of voor een taalcursus Spaans voor jongeren. De Spaanse taalcursussen voor jongeren zijn in Spanje altijd inclusief de taalcursus Spaans, accommodatie en activiteiten & excursies.

Of een programma voor jongeren of een programma voor volwassenen beter bij je past, hangt af van je leeftijd. Wij hebben een speciale pagina waar je de verschillen kunt lezen tussen de taalcursussen voor jongeren en de taalcursussen voor volwassenen: taalcursussen voor jongvolwassenen.

Taalcursussen Spaans in Spanje voor gezinnen, leraren en 50-plussers

Er zijn speciale taalcursussen Spaans in Spanje voor gezinnen waarbij je met het hele gezin je vakantie combineert met een taalcursus Spaans; je kunt bijvoorbeeld met het hele gezin op taalvakantie naar Valencia!

Ben je (beginnend) docent en wil je graag naar Spanje om daar een taalcursus Spaans te volgen? Dan zijn de taalcursussen Spaans voor leraren wat voor jou!

Vind je het leuk om naar Spanje te gaan, Spaanse les te krijgen met leeftijdsgenoten en tegelijkertijd ook nog eens veel van de cultuur te zien? Kijk dan eens naar de taalcursussen voor volwassenen van 50+. Deze Club 50 cursussen bieden een verrassende combinatie van Spaanse lessen en culturele activiteiten en excursies.

Kortom; een taalcursus Spaans in Spanje is leuk voor iedereen! Of je nou een weekje sfeer wil proeven en een vakantie wil combineren met taallessen of dat je een heel studiejaar naar Spanje gaat; voor iedereen is er een Spaanse taalcursus op maat. Kies een (of meerdere) steden uit de vele bestemmingen die we bieden. Laat je verrassen en ga Spaans leren in Spanje!

Denk je erover om naar Spanje te gaan voor een taalcursus Spaans en twijfel je nog tussen de verschillende bestemmingen? Aarzel dan niet om ons even te bellen, mailen of chatten; we helpen je graag verder! Bekijk ook nog eens het aanbod taalreizen Spaans naar Spanje en Latijns-Amerika en alle andere mogelijke taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
Volwassenen
>
Volwassenen 50+
>
Jongeren
>
Gezinnen
>
Leraren
>
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes