Taalcursus Spaans in Spanje


De Spaanse taal leren, dat doe je tijdens een taalcursus Spaans in Spanje! Omdat Spaans wereldwijd de tweede meest gesproken taal is, wordt deze taal steeds belangrijker. Waar kun je nou beter Spaans leren dan in Spanje zelf?  Door een taalcursus Spaans te volgen in Spanje, maak je kennis met de lokale cultuur, de kleurrijke geschiedenis en de Moorse invloeden die er nog altijd te vinden zijn. Naast een kennismaking met de Spaanse cultuur, zal je contact maken met de inwoners van Spanje en met cursisten van over de hele wereld!

Waar kun je een taalcursus Spaans volgen in Spanje?

Waar kun je een taalcursus Spaans gaan volgen in Spanje?
In een land waar zoveel diversiteit is in cultuur, geschiedenis en gewoontes, zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor een cursus Spaans! Denk bijvoorbeeld eens aan Salamanca, de stad waar ze het meest zuivere Spaans ter wereld spreken. Of ga naar bijvoorbeeld Cádiz, Málaga of Sevilla in Andalusië, de Zuidelijke regio die ontzettend veel te bieden heeft op het gebied van cultuur en mooie stranden! Echte stedenliefhebbers kunnen een taalcursus Spaans volgen in het levendige Barcelona, Madrid of Valencia.
Wie gaan er naar Spanje voor een taalcursus Spaans? (H2)
De Spaanse taalcursussen zijn er voor iedereen! Voor iedere leeftijdsgroep is er een passende taalcursus te vinden.
Taalcursussen Spaans in Spanje voor jongeren en volwassenen (H3)
De taalcursussen Spaans voor volwassenen zijn voor iedereen vanaf 16 jaar. De leeftijden verschillen per school en bestemming. Ben je tussen de 16 en de 20 jaar, dan kun je dus kiezen voor een programma voor volwassenen of voor een taalcursus Spaans voor jongeren. De Spaanse taalcursussen voor jongeren zijn in Spanje altijd inclusief de taalcursus Spaans, accommodatie en activiteiten & excursies.
Of een programma voor jongeren of een programma voor volwassenen beter bij je past, hangt af van je leeftijd. Wij hebben een speciale pagina waar je de verschillen eens kunt lezen tussen de taalcursussen voor jongeren & voor volwassenen.
Taalcursussen Spaans in Spanje voor gezinnen, leraren en 50-plussers (H3)
Speciaal voor gezinnen zijn er taalvakanties waarbij je met het hele gezin je vakantie combineert met een taalcursus Spaans; je kunt hiervoor met het hele gezin terecht in Valencia!
Ben je (beginnend) docent en wil je graag naar Spanje om daar een taalcursus Spaans te volgen? Dan zijn de docentencursussen Spaans wat voor jou!
Vind je het leuk om naar Spanje te gaan en daar les te krijgen met leeftijdsgenootjes en tegelijkertijd ook nog eens veel van de cultuur te zien? Kijk dan eens naar de “Club 50 cursussen”. Deze cursussen bieden een verrassende combinatie van Spaanse lessen en culturele activiteiten en excursies.
Kortom; een taalcursus Spaans in Spanje is leuk voor iedereen! Of je nou gaat om een weekje sfeer te proeven en een vakantie wilt combineren met taallessen of dat je een heel studiejaar naar Spanje gaat; voor iedereen is er een taalcursus Spaans in Spanje op maat! Kies een (of meerdere) steden uit de vele mogelijkheden die Spanje te bieden heeft, laat je verrassen en ga Spaans leren in Spanje!

Denk je erover om naar Spanje te gaan voor een taalcursus Spaans en heb je advies nodig om een goede keuze te maken? Aarzel dan niet ons even te bellen of te mailen!

 

In een land waar zoveel diversiteit is in cultuur, geschiedenis en gewoontes, zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor een taalcursus Spaans! Denk bijvoorbeeld eens aan Salamanca, de stad waar ze het meest zuivere Spaans ter wereld spreken. Of ga naar bijvoorbeeld Cádiz, Málaga of Sevilla in Andalusië, de Zuidelijke regio die ontzettend veel te bieden heeft op het gebied van cultuur en mooie stranden! Echte stedenliefhebbers kunnen een taalcursus Spaans volgen in het levendige Barcelona, Madrid of Valencia.

Wie gaan er naar Spanje voor een taalcursus Spaans?

Taalcursussen Spaans in Spanje voor jongeren en volwassenen

De taalcursussen Spaans voor volwassenen zijn voor iedereen vanaf 16 jaar. Ben je tussen de 16 en de 20 jaar, dan kun je kiezen voor een taalcursus voor volwassenen of voor een programma speciaal voor jongeren. De Spaanse taalcursussen voor jongeren zijn in Spanje altijd inclusief de taalcursus Spaans, accommodatie en activiteiten & excursies.

Of een programma voor jongeren of een programma voor volwassenen beter bij je past, hangt af van je leeftijd. Wij hebben een speciale pagina waar je de verschillen eens kunt lezen tussen de taalcursussen voor jongeren & voor volwassenen.

Taalcursussen Spaans in Spanje voor gezinnen, leraren en 50-plussers

Speciaal voor gezinnen zijn er taalvakanties waarbij je een vakantie combineert met een taalcursus Spaans; je kunt hiervoor met het hele gezin terecht in bijvoorbeeld Valencia! Naast Valencia is het op meer plekken mogelijk een programma voor jongeren te combineren met een programma voor volwassenen.

Ben je (beginnend) docent en wil je graag naar Spanje om daar een taalcursus Spaans te volgen? Dan zijn de docentencursussen Spaans wat voor jou!

Vind je het leuk om naar Spanje te gaan en daar les te krijgen met leeftijdsgenoten en tegelijkertijd ook nog eens veel van de cultuur te zien? Kijk dan eens naar de “Club 50 cursussen”. Deze cursussen bieden een verrassende combinatie van Spaanse lessen en culturele activiteiten en excursies. 

Kortom; een taalcursus Spaans in Spanje is leuk voor iedereen! Of je nou gaat om een weekje sfeer te proeven en een vakantie wilt combineren met taallessen of dat je een heel studiejaar naar Spanje gaat; voor iedereen is er een taalcursus Spaans in Spanje op maat! Kies één (of meerdere) steden uit de vele mogelijkheden die Spanje te bieden heeft, laat je verrassen en ga Spaans leren in Spanje!

Denk je erover om naar het buitenland te gaan voor een taalcursus Spaans en twijfel je nog tussen de verschillende bestemmingen? Aarzel dan niet ons even te bellen of te mailen! Ook kun je op onze website terecht voor taalcursussen voor andere talen.

lees verder »
 
Volwassenen
>
Jongeren
>
Leraren
>
Gezinnen
>
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes