Spaans leren in Valencia


Valencia is bekend vanwege de paella en sinaasappelplantages. Maar Valencia is ook een heerlijke stad om Spaans te leren. Onze partnerschool organiseert veel activiteiten en excursies om je de mooiste en hun meest geliefde plekjes in de stad te laten zien. Zij doen er hun best voor dat jij je geen toerist meer voelt, maar je thuis gaat voelen in deze prachtige stad. In de zomer worden cursusprogramma's georganiseerd voor jongeren en gezinnen. Voor leraren Spaans zijn er ook speciale cursussen. Buiten de zomer is zijn de taalcursussen Spaans geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. De lesgroepen worden natuurlijk altijd op kennisniveau van de Spaanse taal ingedeeld.

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Españolé

De taalschool in Valencia, Españolé, is gevestigd aan de rand van het centrum in Valencia. De school bevindt zich op ca. 15 minuten lopen van de kathedraal. Er zijn 12 leslokalen met digitale schoolborden, een bibliotheek, een terras en een ontmoetingsplaats waar cursisten o.a. kunnen studeren en lezen. Daarnaast is er een speciaal lokaal waar workshops gegeven worden, zoals bijvoorbeeld koken. Je hebt les in klassen van maximaal 10 cursisten. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-40 weken, 1 week vanaf €230

Taalcursussen voor Jongeren op Españolé Juniors

Onze partnerschool Españolé is gevestigd in het centrum in Valencia. De school bevindt zich op een steenworp afstand van de kathedraal. Er zijn 28 leslokalen met digitale schoolborden, een bibliotheek, een terras en een ontmoetingsplaats waar cursisten o.a. kunnen studeren en lezen.  lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
22/06/2020 - 14/08/2020
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €665

Taalcursussen voor Leraren op Españolé

De lerarencursussen in Valencia worden gehouden op taalschool Españolé. Deze school school bevindt zich op ca. 15 minuten lopen van de kathedraal en ligt dus in het centrum van Valencia. Er zijn 12 leslokalen met digitale schoolborden, een bibliotheek, een terras en een ontmoetingsplaats waar cursisten o.a. kunnen studeren en lezen. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €650

Taalcursussen voor Gezinnen op Españolé

Onze partnerschool in Valencia, Españolé, ligt aan de rand van het centrum, op slechts 15 minuten lopen van de kathedraal. De ouders die deelnemen aan de taalcursus hebben les in het hoofdgebouw. De jongeren van 14-17 jaar hebben les met leeftijdsgenoten uit de hele wereld in het schoolgebouw op ca. 10 minuten loopafstand van het hoofdgebouw. De kinderen van 8-13 jaar hebben les buiten Valencia en worden met een schoolbus (samen met Spaanse kinderen) gehaald en aan het eind van de dag weer terug gebracht. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €230

Weer in Valencia

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 20 11 7
Mei 23 14 8
Juni 27 18 9
Juli 29 21 10
Aug 29 21 9
Sept 27 19 8
Okt 24 15 6
Nov 19 10 5
Dec 16 8 5
Jan 16 7 5
Feb 17 8 6
Maart 18 9 6

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes