Spaans leren in Sevilla


Alles wat je je bij Spanje voorstelt, vind je hier terug: (veel!) zon, flamenco, smalle straatjes, kleine barretjes, een kleurrijk straatbeeld etc. In maart en april komt dit alles tot een hoogtepunt. Dan worden de Semana Santa en de Feria gevierd. Twee grootse feesten die nergens zo intens en uitbundig beleefd worden als in Sevilla. Daarnaast heeft Sevilla vele interessante bezienswaardigheden zoals het Alcázar, de Plaza de España en de kathedraal Giralda. Eén van de meest typische wijken is ‘el barrio Santa Cruz’: een wirwar van smalle steegjes met veel barretjes, waar studenten elkaar ontmoeten en tuna-muzikanten spontaan op straat spelen.

lees verder »
 
CLIC
(108)

Taalcursussen voor Volwassenen op CLIC

De taalschool CLIC in Sevilla is gevestigd in het centrum van de stad, op een paar minuten afstand van de kathedraal. De school heeft 26 klaslokalen, een multimediaruimte, een bibliotheek en een bar. Alle lokalen zijn voorzien van airconditioning en in de pauze ontmoet je je medestudenten op het dakterras. Je hebt les in groepen van maximaal 10 studenten. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €225
CLIC
(108)

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op CLIC

De taalschool CLIC in Sevilla is gevestigd in het centrum van de stad op een paar minuten afstand van de kathedraal. De school heeft 26 klaslokalen, een multimediaruimte, een bibliotheek en een bar. Alle lokalen zijn voorzien van airconditioning. In de pauze zijn de studenten doorgaans op het dakterras te vinden.  lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €430
CLIC
(108)

Taalcursussen voor Leraren op CLIC

De lerarencursussen in Sevilla worden gegeven op de taalschool CLIC, gevestigd in het centrum van de stad. Met uitgebreide faciliteiten (26 klaslokalen, een multimediaruimte, een bibliotheek en een bar) kun je hier je kennis van de Spaanse taal opfrissen en je vaardigheden als docent aanzienlijk verbeteren. lees verder »
Minimum leeftijd:
21 jaar
Geopend:
hele jaar

Weer in Sevilla

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 36 20 12
Aug 36 20 11
Sept 32 18 8
Oct 26 14 7
Nov 20 10 6
Dec 16 7 5
Jan 15 6 6
Feb 17 7 7
Mar 20 9 6
Apr 24 11 8
May 27 13 9
June 32 17 11
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes