Spaans leren in Salamanca


Salamanca is dé studentenstad van Spanje. De stad staat bekend om haar rijke historie en het zuivere Spaans dat er gesproken wordt. In tegenstelling tot andere Spaanse steden, waar veelal wordt gesproken met een accent, kun je hier buiten de lessen jouw Spaans op de proef stellen! Salamanca wordt ook wel de “Gouden Stad” genoemd vanwege de prachtige architectuur in glimmend zandsteen. Bezoek de nostalgische kathedralen, oude universiteit en het gezellige Plaza Mayor. Bovendien heeft de stad een bruisend nachtleven met veel kroegen en barretjes. Geniet van de boeiende geschiedenis en laat je helemaal onderdompelen in de Spaanse cultuur. Een taalcursus Spaans in Salamanca is zeker weten een unieke ervaring!

Wat is een taalcursus Spaans?

In Salamanca heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende taalcursussen Spaans. Zo bieden wij Spaans leren in Spanje aan voor jongerenvolwassenen en leraren. Bij alle drie de cursussen heb je van maandag tot en met vrijdag les. Je kunt bij de meeste cursussen zelf aangeven hoe lang je de cursus wil volgen: vanaf 1 week tot een jaar en alles wat daar tussenin valt. Na afloop van elke cursus ontvang je een certificaat met jouw behaalde niveau Spaans. Je kunt er ook voor kiezen om een examencursus te volgen, waarbij je een internationaal erkend diploma, het DELE-diploma, in ontvangst mag nemen. De jongerencursus in Salamanca verzorgd naast de Spaanse lessen ook nog een vol activiteitenprogramma, zodat jongeren niets tekort zullen komen tijdens hun Spaanse taalreis. Voor volwassenen en leraren worden uiteraard ook activiteiten aangeboden, maar deze zijn optioneel. Zo heb je de mogelijkheid om snel andere studenten van de taalschool én de stad te leren kennen tijdens jouw taalcursus in Salamanca!

Spaans leren in het bruisende centrum van Salamanca

In Salamanca bieden wij twee taalscholen aan waar je Spaans kunt leren. Beide scholen bevinden zich midden in het centrum van Salamanca op loopafstand van Plaza Mayor. Zo kun je na de lessen nog even gezellig een drankje doen op één van de vele terrassen om je medestudenten beter te leren kennen. Op allebei de scholen is er een goede nationaliteitenmix, dus je zult hoe dan ook veel studenten ontmoeten van over de hele wereld! 

Waar verblijf je tijdens een taalcursus Spaans in Salamanca?

Tijdens jouw taalreis naar Salamanca kun je verblijven in een gastgezin, appartement of residentie. Wil je tijdens jouw cursus een duik nemen in de Spaanse cultuur? Dan raden wij het verblijf in een gastgezin aan. Verblijven in een gastgezin is een unieke ervaring om een kijkje te nemen in het échte Spaanse leven. Je woont bij een Spaans gezin en hier verblijf je op basis van halfpension of volpension. Nog een bijkomend voordeel van wonen in een gastgezin is dat je gestimuleerd wordt om ook naast je Spaanse lessen Spaans te spreken. Wil jij juist meer in contact komen met jouw internationale medestudenten tijdens jouw taalcursus in Salamanca? Dan is een verblijf in een appartement of residentie aan te raden. Hier verblijf je over het algemeen met andere studenten van de school. Je kunt kiezen voor een eigen slaapkamer, maar deel je de woonkamer, keuken en badkamer. 

Verken Salamanca en haar omgeving terwijl je Spaans leert

De taalschool organiseert buiten de lessen ook nog een compleet (optioneel) activiteitenprogramma waar je aan mee kunt doen. Denk aan filmavonden, sportwedstrijden, danslessen, tapas-tochten en rondleidingen door de stad. Daarnaast is er ook in de omgeving van Salamanca genoeg te ontdekken. Elk weekend organiseert de school excursies naar o.a. Toledo, Ávila, Madrid, Segovia, Zamora en zelfs naar Portugal! 

Lijkt jou het wel wat, Spaans leren in Salamanca voor een tijdje? Wij helpen jou uiteraard graag met het organiseren van deze onvergetelijke reis! Heb je nog vragen over de cursus, accommodaties of over Salamanca zelf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wil jij ons gehele aanbod aan cursussen nog eens bekijken? Ontdek dan alle taalreizen naar het buitenland!

lees verder »
 
Mester
(64)

Taalcursussen voor Volwassenen op Mester

Onze partnerschool in Salamanca, Mester, is gevestigd in een geheel gemoderniseerd, historisch pand vlakbij het centrale plein, de Plaza Mayor. Behalve 26 leslokalen beschikt de school over een bibliotheek, talenlab, computerruimte (met internet) en diverse studieruimten. Verder beschikt de school over: - grote keuken voor kooklessen - speciale ruimte voor danslessen (met houten vloer en spiegelwanden) - oppasservice voor gezinnen met kinderen lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Geopend:
hele jaar

Taalcursussen voor Volwassenen op Colegio Delibes

Onze partnerschool in Salamanca, Colegio Delibes, is gelegen in het centrum van Salamanca, aan een groot plein met veel groen en op 5 minuten loopafstand van het bekende Plaza Mayor. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €235

Weer in Salamanca

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 19 6 8
June 26 11 11
July 29 13 11
Aug 29 13 10
Sept 24 10 8
Oct 18 7 6
Nov 12 3 4
Dec 8 1 3
Jan 8 2 4
Feb 13 0 6
Mar 14 2 7
Apr 16 5 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes