Spaans leren in Salamanca voor volwassenen


Salamanca: stad vol geschiedenis, architectuur, kunst en cultuur. Maar ook staat Salamanca bekend om het bruisende nachtleven, de grote aantallen Spaanse en internationale studenten en natuurlijk om het zuivere Spaans dat de inwoners spreken. Mede daarom is het één van de beste steden voor Spaans leren in Spanje. Ieder jaar komen hier duizenden studenten voor een taalcursus Spaans die voor veel levendigheid zorgen in de smalle straatjes vol gezellige barretjes en restaurantjes. De Spaanse sfeer gaat hierbij zeker niet verloren aangezien ook Spaanse studenten ruim vertegenwoordigd zijn. Salamanca heeft immers de oudste universiteit van Spanje!
In de geschiedenis van Spanje hebben Salamanca en haar omgeving een belangrijke rol gespeeld. Dit maakt Salamanca tot zo´n unieke stad dat de UNESCO in 1988 besloot om Salamanca op de lijst van werelderfgoederen te plaatsen. En wil je de stad eens uit, dan zijn er talrijke interessante dagtochten mogelijk, bijvoorbeeld naar Avila, Segovia, Madrid of zelfs Portugal! Voldoende redenen dus om deze stad eens te leren kennen of om er terug te komen!
lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Mester

Onze partnerschool in Salamanca, Mester, is gevestigd in een geheel gemoderniseerd, historisch pand vlakbij het centrale plein, de Plaza Mayor. Behalve 26 leslokalen beschikt de school over een bibliotheek, talenlab, computerruimte (met internet) en diverse studieruimten. Verder beschikt de school over:- grote keuken voor kooklessen - speciale ruimte voor danslessen (met houten vloer en spiegelwanden)- oppasservice voor gezinnen met kinderen lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-40 weken, 1 week vanaf €185

Weer in Salamanca

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Feb 13 0 6
Maart 14 2 7
Apr 16 5 8
Mei 19 6 8
Juni 26 11 11
Juli 29 13 11
Aug 29 13 10
Sept 24 10 8
Okt 18 7 6
Nov 12 3 4
Dec 8 1 3
Jan 8 2 4

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes