Spaans leren in Cádiz


Cádiz is een fascinerende stad in het zuidwesten van Spanje en zelfs de oudste stad van West-Europa. De stad is alleen verbonden met het vasteland door een landbrug waardoor je het gevoel krijgt aan alle kanten omgeven te zijn door water. Niet voor niets werd Cádiz vroeger dan ook de 'ommuurde stad' genoemd. Wanneer je Spaans leert in Cádiz ontdek je vanzelf de authenticiteit en charme van de stad, voornamelijk in het oude stadsgedeelte met de kleine kronkelweggetjes die leiden naar de mooiste pleinen, historische gebouwen en kleurrijke gevels en monumenten. Havenstad Cádiz ligt aan de Golf van Cádiz. Vanaf de haven vertrekken er dagelijks schepen naar de Canarische Eilanden. Naast visserij en zouthandel speelt toerisme tegenwoordig een steeds belangrijkere rol. Zowel het jaarlijks terugkerende carnaval als de traditie op het gebied van flamenco zorgen ervoor dat steeds meer Spaanse en internationale toeristen besluiten om richting Cádiz te gaan en te genieten van het gevarieerde landschap en het milde klimaat. De prachtige architectuur, rijke geschiedenis, lange stranden en het indrukwekkende landschap maken Cádiz de ideale bestemming voor een taalcursus Spaans in Spanje.

Volg een taalcursus Spaans op een internationale taalschool

In Cádiz worden de taalcursussen Spaans voor volwassenen (16+) volwassenen van 50+ en jongeren gegeven op taalschool CLIC. Deze internationale partnerschool is gelegen in een van de beste wijken in de stad en op loopafstand verwijderd van verschillende winkels en het strand. Het moderne schoolgebouw is voorzien van diverse faciliteiten, zoals een bibliotheek. 

De Spaanse taal en cultuur leren kennen bij een Spaans gastgezin

Het is mogelijk om naast de lessen Spaans accommodatie te reserveren via StudyTravel. Kies je voor verblijf in een gastgezin, dan ervaar je hoe het is om samen te leven met een Spaans huishouden. Zo leer je dus niet alleen de Spaanse taal beter kennen, maar ook de cultuur en gewoonten binnen een Spaans gezin. Wanneer je liever samenwoont met medecursisten of alleen ergens wil verblijven tijdens je taalreis naar Cádiz, dan zijn er ook verschillende mogelijkheden. 

Cádiz en omgeving verkennen tijdens het Spaans leren

Vanwege het fraaie oude stadscentrum dat veel weg heeft van het echte Havana wordt Cádiz ook wel Habanita (klein Havana) genoemd. Deze stad in de regio Andalusië heeft je verbazingwekkend veel te bieden. Breng sowieso een bezoek aan de Kathedraal van Cádiz en Castillo de Santa Catalina als je hier Spaans leert. Struin door de oudste wijk van Cádiz, El Pópulo, en navigeer jezelf richting het Plaza de las Flores. Dit plein wordt gezien als het hart van Cádiz. Je kunt relaxen op een van de vele stranden, zoals Playa La Caleta, of het rustgevende Parque Genovés opzoeken. Vergeet niet om in de gezellige Calle Virgen de la Palma de specialiteiten, zoals pescaíto frito of cabrillas en tomate, van Cádiz te proeven. Vanuit Cádiz ben je bovendien in ongeveer anderhalf uur in de grote stad Sevilla. 

Nieuwe vrienden maken tijdens de taalreis naar Cádiz

Wanneer je Spaans gaat leren in Cádiz kom je terecht in een internationale lesgroep met cursisten die op hetzelfde niveau zitten als jij. Zodra de lessen voorbij zijn, kun je samen met medecursisten of in je eentje Cádiz en omgeving verkennen. Je kunt dus ook nieuwe mensen leren kennen die afkomstig zijn van overal ter wereld: dat maakt een Spaans taalreis naar het buitenland zo ontzettend leuk!

Ben je enthousiast geworden over Spaans leren in Cádiz? Of bekijk je liever het complete aanbod taalreizen naar het buitenland nogmaals? Zodra je vragen hebt, staat ons team telefonisch, per mail of via de chat voor je klaar, dus neem gerust contact op!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op CLIC Juniors

Onze taalschool in Cadiz, Centro de Lenguas e Intercambio Cultural Cádiz , ligt op loopafstand van het strand en winkels. De school ligt een een van de betere wijken van Cádiz, "“Bahia Blanca" genaamd. Er zijn moderne faciliteiten aanwezig in de school zoals airconditioning, wifi, en een computerruimte waar studenten gebruik van kunnen maken. Ook beschikt de school over een boekenwinkel en bibliotheek waar je gespecialiseerde taalboeken kunt vinden. lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
30/06/2024 - 17/08/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-8 weken, 1 week vanaf €788
CLIC
(59)

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op CLIC

De taalschool in Cádiz, CLIC, is uniek gelegen in één van de beste wijken van de stad “Bahia Blanca”, slechts een paar minuten verwijderd van het strand en op loopafstand van de winkels. De moderne school bestaat uit 13 volledig ingerichte klaslokalen, een zelf-studie ruimte en lounge en een dakterras. lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €430
CLIC
(59)

Taalcursussen voor Volwassenen op CLIC

De taalschool in Cádiz, CLIC, is uniek gelegen in een van de beste wijken van de stad “Bahia Blanca” slechts een paar meter verwijderd van het strand en op loopafstand van de winkels. De moderne school bestaat uit 8 volledig ingerichte klaslokalen, een bibliotheek en een boekenwinkel met een groot assortiment gespecialiseerde taalboeken. Daarnaast is er airconditioning in het schoolgebouw aanwezig, een Wifi netwerk en computers waar studenten gebruik van kunnen maken. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €225

Weer in Cádiz

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 22 14 11
June 25 18 11
July 28 20 12
Aug 28 20 12
Sept 26 19 9
Oct 22 16 7
Nov 19 13 5
Dec 16 10 6
Jan 15 9 5
Feb 16 10 6
Mar 18 11 7
Apr 20 13 9
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes