Spaans leren in Cádiz voor volwassenen


In het zuidwesten van Spanje ligt de waanzinnige havenstad Cádiz. Bijna geheel omgeven door water biedt deze stad een prachtige atmosfeer om Spaans te leren. Tijdens het Spaans leren in het Havana van Europa word je betoverd door de charme, geschiedenis en authenticiteit van deze prachtige stad. Met haar ruim 145.000 inwoners heeft Cádiz een grote diversiteit aan faciliteiten waardoor je je zeker nooit zal vervelen tijdens het Spaans leren. Waar wacht je nog op? Ga Spaans leren in Cádiz!  

Spaans leren op taalschool CLIC in Cádiz

Spaans leren in Cádiz doe je bij onze partnerschool CLIC.  De taalschool ligt in een van de beste wijken van Cádiz: Bahia Blanca. Vanaf de taalschool is het slechts een paar meter naar het strand en ook zijn er verschillende winkels in de buurt. Pauze houden op het strand is dus gewoon mogelijk wanneer je Spaans gaat leren in Cádiz! De taalschool heeft tal van moderne faciliteiten beschikbaar zodat je optimaal Spaans kan leren.

Leer Spaans in Cádiz op de manier die het beste bij jou past!

Om ervoor te zorgen dat je het meeste uit het Spaans leren in Cádiz haalt, zijn er verschillende cursussen beschikbaar. Zo heb je de mogelijkheid om een cursus te kiezen die het beste bij jou en jouw wensen aansluit. Vind je het bijvoorbeeld prettig om in groepen les te hebben, dan is een intensieve cursus een goede keuze. Heb je echter liever zowel groepsles als individueel les dan is de speciaal intensieve cursus een goede keuze voor jou. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om tijdens het Spaans leren in Cádiz ook te leren surfen. Dit kan wanneer je als volwassene kiest voor de cursus Spaans & Surf. Ook is er een D.E.L.E cursus en een Club 50 cursus mogelijk. Tot slot kan je er nog voor kiezen om Spaans te leren bij een leraar thuis.

Ontdek tijdens het Spaans leren wat Cádiz te bieden heeft!

Spaans leren in Cádiz betekent voor volwassenen vaak ook dat je de bestemming van dichtbij wil leren kennen. Laat Cádiz nou bij uitstek een plek zijn vol bezienswaardigheden en activiteiten. Ga bijvoorbeeld in je vrije tijd met medecursisten op pad, zo leer je niet alleen de stad kennen maar doe je ook sociale contacten op. Breng zeker een bezoek aan het kasteel van San Sebastian en aan het 19e -eeuwse concertgebouw Gran Teatro Falla. Beklim de 45 meter hoge toren Torre Tavira en je wordt op het dakterras beloont met een prachtig uitzicht over de stad. Natuurlijk mag een bezoek aan een van de lokale marktjes (waar je jouw Spaanse kennis alvast kan toepassen) en het strand niet ontbreken tijdens het Spaans leren in Cádiz voor volwassenen.

Waar verblijf jij tijdens het Spaans leren in Cádiz?

Qua accommodatie heb je tijdens het Spaans leren in Cádiz voor volwassenen diverse mogelijkheden. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een appartement te delen met medecursisten of om zelfstandig in een appartement te verblijven. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om in een residentie of bij een gastgezin te verblijven. Een verblijf bij een gastgezin is ideaal wanneer je het leuk vindt om onderdeel uit te maken van een lokaal gezin. Zo kan je ook meteen je Spaanse kennis oefenen. Welke accommodatie je ook kiest, Spaans leren in Cádiz is een ervaring die je nooit zal vergeten!

StudyTravel biedt naast Cádiz ook andere bestemmingen aan voor een cursus Spaans in Spanje voor volwassenen. Bekijk ook zeker de andere mogelijkheden taalreizen naar het buitenland.

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op CLIC

De taalschool in Cádiz, CLIC, is uniek gelegen in een van de beste wijken van de stad “Bahia Blanca” slechts een paar meter verwijderd van het strand en op loopafstand van de winkels. De moderne school bestaat uit 8 volledig ingerichte klaslokalen, een bibliotheek en een boekenwinkel met een groot assortiment gespecialiseerde taalboeken. Daarnaast is er airconditioning in het schoolgebouw aanwezig, een Wifi netwerk en computers waar studenten gebruik van kunnen maken. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €205

Taalcursussen voor Jongeren op CLIC Juniors

Onze taalschool in Cadiz, Centro de Lenguas e Intercambio Cultural Cádiz, ligt op loopafstand van het strand en winkels. De school ligt een een van de betere wijken van Cádiz, "“Bahia Blanca" genaamd. Er zijn moderne faciliteiten aanwezig in de school zoals airconditioning, wifi, en een computerruimte waar studenten gebruik van kunnen maken. Ook beschikt de school over een boekenwinkel en bibliotheek waar je gespecialiseerde taalboeken kunt vinden. lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
06/04/2020 - 17/04/2020 en van 15/06/2020 tot 14/08/2020
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €659

Weer in Cádiz

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 20 13 9
Mei 22 14 11
Juni 25 18 11
Juli 28 20 12
Aug 28 20 12
Sept 26 19 9
Okt 22 16 7
Nov 19 13 5
Dec 16 10 6
Jan 15 9 5
Feb 16 10 6
Maart 18 11 7

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes