Taalcursus Spaans in Cádiz

CLIC

De taalschool in Cádiz, CLIC, is uniek gelegen in één van de beste wijken van de stad “Bahia Blanca”, slechts een paar minuten verwijderd van het strand en op loopafstand van de winkels. De moderne school bestaat uit 13 volledig ingerichte klaslokalen, een zelf-studie ruimte en lounge en een dakterras. 

Sociaal programma

Naast de taalcursussen Spaans, organiseert onze partnerschool in Cádiz een afwisselend activiteitenprogramma. Zo krijg je de kans om tijdens je taalreis de stad, omgeving en medecursisten beter te leren kennen terwijl je bezig blijft met het leren van de Spaanse taal! Zo worden er regelmatig activiteiten georganiseerd in de stad, zoals een stadstour, tapas-avond of bezoek aan een bezienswaardigheid of museum. Ook worden er sociale activiteiten georganiseerd op school, zoals Spaanse filmavonden, een kookles of een wijnproeverij. In de weekenden is er de mogelijkheid om op excursie te gaan in het prachtige Andalusië!

Minimumleeftijd: 17 jaar.

Klik hier voor het jongerenprogramma van deze taalschool voor jongeren van 13-17 jaar.

Intensief

Verbeter je Spaanse vaardigheden in een kleine multinationale groep met maximaal 10 deelnemers. Er wordt lesgegeven op 8 verschillende niveaus met 20 of 25 lesuren per week.

Minimum leeftijd is 17 jaar.

Speciaal intensief

De speciaal intensieve cursus combineert 20 groepslessen Spaans (de intensieve cursus) met 5 privélessen per week. Zo kun je naast je algemene taalvaardigheden te oefenen in groepsverband ook aandacht besteden aan de onderwerpen waar je nog moeite mee hebt.

Minimum leeftijd is 17 jaar.