Spaans leren in Cádiz voor volwassenen


Cádiz is een fascinerende stad en één van de oudste steden in West Europa met een rijke historie van zo’n 3000 jaar. Cádiz is alleen verbonden met het vasteland door een landbrug, waardoor je het gevoel krijgt aan alle kanten omgeven te zijn door water. Wanneer je Spaans wil leren in Cádiz zul je haar authenticiteit ontdekken en charme, voornamelijk in het oude stadsgedeelte met de kleine kronkelweggetjes die leiden naar de mooiste pleinen, historische gebouwen en kleurrijke gevels en monumenten.

De zee blijft een overheersende factor in de levens van de 145.000 inwoners van deze provinciehoofdstad. Vanaf de haven vertrekken er dan ook dagelijks schepen naar Afrika en de Canarische eilanden. Naast visserij en de zouthandel speelt toerisme tegenwoordig een belangrijke rol. Zowel het jaarlijks terugkerende carnaval als de rijke traditie op het gebied van flamenco zorgen ervoor dat steeds meer Spaanse en internationale toeristen besluiten te komen genieten van het gevarieerde landschap en het milde klimaat.

Cádiz ligt aan de Atlantische Oceaan in Andalusië, Costa de la Luz. De stad biedt een combinatie van architectuur, geschiedenis en indrukwekkend landschap. Leer Spaans in Cádiz en geniet van de indrukwekkende, lange stranden en de openhartige warme inwoners van Cádiz. Dit alles maakt Cádiz tot een unieke bestemming om je Spaans bij te spijkeren.

lees verder »
 
CLIC
(59)

Taalcursussen voor Volwassenen op CLIC

De taalschool in Cádiz, CLIC, is uniek gelegen in een van de beste wijken van de stad “Bahia Blanca” slechts een paar meter verwijderd van het strand en op loopafstand van de winkels. De moderne school bestaat uit 8 volledig ingerichte klaslokalen, een bibliotheek en een boekenwinkel met een groot assortiment gespecialiseerde taalboeken. Daarnaast is er airconditioning in het schoolgebouw aanwezig, een Wifi netwerk en computers waar studenten gebruik van kunnen maken. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €225

Weer in Cádiz

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 22 14 11
June 25 18 11
July 28 20 12
Aug 28 20 12
Sept 26 19 9
Oct 22 16 7
Nov 19 13 5
Dec 16 10 6
Jan 15 9 5
Feb 16 10 6
Mar 18 11 7
Apr 20 13 9
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes