Taalcursus Spaans in Spanje voor leraren


Wil jij je kans op werk vergroten of jouw carrière een boost geven? Kies dan voor een van de taalreizen Spaans voor leraren. Het combineren van het leren van een taal en op vakantie gaan naar een bestemming in het buitenland is een ideale manier om de Spaanse taal beter te leren. Op deze manier kun je alles wat je op school leert meteen toepassen in de praktijk. 

Bestemmingen voor een taalreis Spaans

De taalreizen Spaans voor leraren vinden plaats in Ibiza, Málaga, Nerja, Salamanca, Sevilla en Valencia. Door deze ruime keuze aan bestemmingen kun je kiezen voor een van de taalreizen Spaans voor leraren die het beste bij jou past. Er is de mogelijkheid om naar de kust te gaan, of kies voor het binnenland en ontdek de authentieke cultuur in de steden. Liever naar een eiland? Dan kun je in Ibiza terecht voor een taalreis.

Welke accommodaties zijn er?

Het is ook mogelijk om via ons een accommodatie te boeken zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een appartement, gastgezin of zomerresidentie. Door tijdens een van de taalreizen Spaans voor leraren te verblijven bij een gastgezin wordt je ondergedompeld in de taal en cultuur van het land. Wanneer je verblijft in een appartement leer je al snel veel andere studenten kennen die ook op taalreis zijn. Met hen kun je na school leuke activiteiten ondernemen.

Verschillende taalreizen Spaans

Er zijn verschillende taalreizen Spaans voor leraren. Zo kun je kiezen voor lessen van maar 15 lesuren per week tot zeer intensieve cursussen van 30 lesuren per week. Per stad zijn er verschillende soorten lerarencursus mogelijk. Zo zijn er expliciete lerarencursus maar ook taalreizen speciaal voor Spaans & methodologie. De taalreizen zijn te boeken voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Wat houdt een taalreis Spaans voor leraren in?

Doordeweeks heb je van maandag tot en met vrijdag een aantal uren per dag intensief les. Hierbij leer je jouw schrijfvaardigheid en spreekvaardigheid verbeteren. Tijdens een van de taalreizen Spaans voor leraren kun je ook deelnemen aan verschillende activiteiten. Denk hierbij aan een stadstour, picknicken op het strand en paella party’s. Zo leer je de andere cursisten ook buiten school kennen. 

Waaruit bestaan taalreizen Spaans voor leraren?

Voor een lerarencursus moet je beschikken over een gevorderd niveau. Tijdens een van de taalreizen Spaans voor leraren leer je niet alleen de taal beter beheersen ook leer je meer over de methodologie en didactiek van het vak, hierbij wordt er aandacht besteed aan lesmethoden. Je krijgt hierbij les in kleine groepen dat zorgt voor optimale concentratie. 

 

StudyTravel biedt je de mogelijkheid tot taalcursussen in het buitenland! 

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes