Spaans leren in Málaga voor leraren


Málaga is uitgegroeid tot een populaire bestemming voor toeristen in het zuiden van Spanje. De stad aan de Costa del Sol biedt een groot aanbod aan historische en culturele bezienswaardigheden. In Málaga proef je de sfeer van Andalusië die het zuiden van Spanje zo aantrekkelijk maakt. De klanken van flamenco, het heerlijke klimaat en de vriendelijke bevolking maken Málaga een fijne bestemming voor een taalcursus Spaans voor leraren. Er hangt een ontspannen sfeer en op straat is er altijd wel wat te beleven. Ook is Málaga de perfecte uitvalsbasis om de rest van Andalusië te verkennen tijdens je lerarencursus, zoals Granada en Sevilla. 

Waar kun je een lerarencursus volgen in Málaga?

De taalschool in Málaga inclusief campus met zwembad, residentie en restaurant is gelegen op een heuvel in de wijk Cerrado de Calderón, waar je een prachtig uitzicht hebt over de zee en de bergen. De school biedt het gehele jaar door lerarencursussen Spaans aan waarbij, naast de Spaanse taal, aandacht wordt besteed aan didactische methoden. Ook beschikt de taalschool over alle faciliteiten die je nodig hebt om op een professionele wijze Spaans te leren. Daarnaast worden er veel activiteiten en excursies georganiseerd door de school om meer inzicht te krijgen in de Spaanse cultuur en omgeving van het mooie Andalusië. Tijdens de activeiten en lessen leer je natuurlijk ook andere docenten Spaans kennen!  

Waaruit bestaat de lerarencursus in Málaga? 

In Málaga is het mogelijk om twee lerarencursussen te volgen: een standaard lerarencursus of een cursus Spaans & methodologie. De standaard lerarencursus bestaat uit 1 of 2 weken waarbij je 20 lesuren algemeen Spaans hebt, aangevuld met nog 10 lesuren waarbij er aandacht besteedt wordt aan didactische methoden. De cursus Spaans & methodologie bestaat uit 24 lessen algemeen Spaans en uit 5 lessen methodologie gericht op lesmethoden. Deze cursus voor leraren kun je op elke maandag in het jaar starten en komt in aanraking voor de Erasmus+ subsidie.  

Erasmus+ cursussen voor leraren

Voor docenten en overig personeel van een onderwijsinstelling is het mogelijk wanneer je een lerarencursus Spaans in Málaga gaat volgen om een Erasmus+ subsidie hiervoor aan te vragen. Dit kan worden aangevraagd vanuit de onderwijsinstelling zelf. Erasmus+ is het subsidieprogramma van de Europese Commissie voor training, jeugd, onderwijs en sport.

Wil jij meer informatie over een lerarencursus in Málaga? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Liever een andere bestemming? Bekijk dan al onze taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Leraren op Malaca Instituto

Voor docenten Spaans biedt de school Malaca Instituto in de zomer een lerarencursus aan waarbij aandacht wordt besteed aan didactische methoden. De school beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt om op professionele wijze Spaans te leren. De campus met zwembad, restaurant en een residentie is gelegen op een heuvel in de wijk "Cerrado de Calderón", vanaf waar je uitzicht hebt over de zee en de bergen. De goede studiefaciliteiten (zelfstudie/multimediaruimte, gratis draadloos internet verbinding (WIFI) en het fantastische team van leraren) maken dat je je compleet kunt richten op je voortgang en verbetering van de Spaanse taal. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €529

Weer in Málaga

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 23 15 10
June 27 19 11
July 29 21 11
Aug 30 22 11
Sept 27 20 11
Oct 23 16 7
Nov 20 12 6
Dec 17 10 5
Jan 17 8 6
Feb 17 8 6
Mar 18 11 6
Apr 21 13 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes