Spaans leren in Málaga


Málaga is een moderne stad aan de Costa del Sol die een scala aan historische en culturele attracties te bieden heeft. De stad is gelegen in het zuiden van Spanje in de regio Andalusië. De flamenco is bij iedereen bekend en er heerst een hartelijke en spontane sfeer onder de Malagueños. Gecombineerd met het heerlijke klimaat en de mooie stranden vormt Málaga de perfecte bestemming voor een leerzame taalcursus Spaans in Spanje. Málaga heeft een rijke geschiedenis: veel verschillende volken zijn vroeger in de stad neergestreken en daar zie je tot op de dag van vandaag nog wel het een en ander van terug op deze toeristische bestemming. Verder kun je vanaf Málaga gemakkelijk een stedentrip maken naar bijvoorbeeld Granada, Córdoba en Sevilla. Al met al is het zeker een aanrader om Spaans te leren in Málaga!

Leer de Spaanse taal op een internationale taalschool 

StudyTravel werkt samen met verschillende partnerscholen in Málaga voor de taalcursussen Spaans voor volwassenen 16+, volwassenen van 50+, jongeren en leraren. De internationale taalscholen liggen in de wijken El Palo, Cerrado de Calderón en het centrum. El Palo is een drukke, gezellige wijk met veel winkels, barretjes en restaurants, waar zowel volwassenen als jongeren terecht kunnen voor een cursus. Langs het strand van deze wijk loopt een kilometerslange wandelpromenade die onder andere ook langs Cerrado de Calderón leidt: een rustige, heuvelachtige plek waar zich ook een taalschool bevindt. Hier kun je als volwassene, jongere of leraar Spaans leren. In het centrum van de stad ligt een taalschool waar taalcursussen voor volwassenen en lerarencursussen worden verzorgd. Er is dus veel keuze, maar wij kunnen je altijd adviseren wanneer je wil weten welke taalschool het beste bij jou past.

Hoe ziet een dag Spaans leren in Málaga eruit?

Wanneer je een Spaanse taalcursus volgt op een taalschool in Málaga, word je op de eerste dag in de juiste lesgroep ingedeeld zodat je met andere cursisten van jouw niveau bent. Je volgt doordeweeks lessen en hebt na de lessen en in het weekend alle ruimte om je medecursisten en de stad Málaga beter te leren kennen. De docenten op de taalschool zijn native speakers van het Spaans en de lessen zijn van hoge kwaliteit. De taalschool organiseert overigens niet alleen de taallessen, maar ook activiteiten en excursies waar je aan kunt deelnemen. Het activiteitenprogramma voor jongeren is inbegrepen in de cursus.

Activiteiten en excursies in Málaga en omgeving

Je kunt in Málaga diverse bezienswaardigheden bekijken. Denk dan aan archeologische opgravingen, zoals Teatro Romano, historische gebouwen, zoals Alcazaba de Málaga en Castillo de Gibralfaro, en musea, waaronder het Picasso Museum en Centre Pompidou. Het bekende plein Plaza del Obispo is een ideale locatie om een specialiteit in Málaga, bijvoorbeeld espetos de sardinas, te proeven. De Kathedraal van Málaga is gelegen aan dit plein. Er is genoeg strand in Málaga, zoals het beroemde Playa de La Magalueta, waar je heerlijk kunt vertoeven tussen het Spaans leren door. In de maand augustus is het een groot feest in de stad tijdens de Feria de Málaga. Kortom: Málaga is het gehele jaar door een top bestemming voor een taalcursus Spaans!

Verblijf bij de Malagueños thuis tijdens je taalcursus Spaans

Als je je Spaans ook na de lessen wil blijven verbeteren, dan is verblijf bij een gastgezin echt een aanrader. De gastgezinnen zijn zorgvuldig door de taalschool geselecteerd en weten hoe het is om internationale cursisten te ontvangen. Op deze manier leer je bovendien niet alleen de Spaanse taal, maar ook de Spaanse cultuur beter kennen. Wil je liever in een andere accommodatie verblijven? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Is Spaans leren in Málaga iets voor jou? Of ben je er nog niet uit welke bestemming het gaat worden? Laat ons gerust weten waar we je me kunnen helpen, we staan je graag telefonisch, per mail of via de chat te woord. Bekijk ook eens het complete aanbod taalreizen naar het buitenland en laat je inspireren!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Malaca Instituto

De zeer verzorgde school Malaca Instituto in Málaga beschikt over een campus met zwembad, restaurant en residentie. Gelegen op een heuvel, in de wijk "Cerrado de Calderón", biedt de school prachtig uitzicht over de zee en de bergen. Het strand ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €286
CLIC
(103)

Taalcursussen voor Volwassenen op CLIC

Onze partnerschool CLIC (Centro de Lenguas e Intercambio Cultural) is gelegen in hartje Málaga, vlakbij de beroemde Calle Larios. Als je Spaans wilt leren in het centrum van deze levendige stad aan de Costa del Sol is dit dus de perfecte locatie! Geniet van de Spaanse sfeer, de tapas en alle evenementen die het centrum te bieden heeft. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €225

Taalcursussen voor Volwassenen op Instituto Andalusí

De taalschool Instituto Andalusí in Málaga is gelegen in de wijk "El Palo", op een rustige locatie. Als je tijdens het Spaans leren in Málaga in een gemoedelijke, vriendelijke en gezellige omgeving wilt verblijven dan is deze school de keuze voor jou! lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €250

Taalcursussen voor Jongeren op Malaca Instituto Juniors

Onze partnerschool Malaca Instituto in Málaga ligt op 15 minuten van het centrum en beschikt over een campus met alle faciliteiten voor een jongerencursus. De wijk waar de taalschool is gelegen heet Cerrado de Calderón en is gelegen op een heuvel. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de zee en de bergen. Het strand ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand. lees verder »
Minimum leeftijd:
15 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
17/03/2024 - 06/04/2024, 09/06/2024 - 17/08/2024
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €368

Taalcursussen voor Jongeren op Instituto Andalusí Juniors

Onze partnerschool Instituto Andalusí in Málaga is gelegen in een rustige wijk dichtbij het strand. Het schoolgebouw, in Andalusische stijl, beschikt over 7 klaslokalen (15 in de zomerperiode), een zwembad en een groene tuin, waar studenten na de Spaanse lessen  kunnen ontspannen. lees verder »
Minimum leeftijd:
12 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
24/03/2024 - 20/04/2024, 23/06/2024 - 24/08/2024, 22/09/2024 - 26/10/2024
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €380

Taalcursussen voor Jongeren op CLIC juniors

De taalschool CLIC Juniors is gelegen in hartje Málaga. In de zomer biedt deze school een speciaal programma aan voor jongeren van 16 t/m 18 jaar, inclusief activiteiten. Wanneer je als jongere Spaans wil leren middenin het centrum van deze levendige stad is dit dus de perfecte locatie! Geniet van de Spaanse sfeer, de gezellige straatjes en terrassen en de mooie stranden van de Costa del Sol tijdens je taalreis naar Málaga! lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
30/06/2024 - 03/08/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-5 weken, 1 week vanaf €890

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op Malaca Instituto

De verzorgde taalschool Malaca Instituto in Málaga biedt uitgebreide faciliteiten, waaronder een campus met een zwembad, restaurant en schoolresidentie. Gelegen op een heuvel in de wijk "Cerrado de Calderón," biedt de school adembenemend uitzicht op de zee en de bergen, met het strand op slechts 10 minuten loopafstand.  lees verder »
Minimum leeftijd:
45 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Schoolresidentie
Cursusperiode:
2-4 weken, 2 weken vanaf €726
CLIC
(103)

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op CLIC

Onze partnerschool CLIC is gelegen in hartje Málaga, vlakbij de beroemde Calle Larios. Als je Spaans wil leren in het centrum van deze levendige stad aan de Costa del Sol is dit dus de perfecte locatie!  lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €430

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op Instituto Andalusí

De taalschool Instituto Andalusí in Málaga is gelegen op een rustige locatie in de wijk 'Pedregalejo'. Als je tijdens het Spaans leren in Málaga in een gemoedelijke, vriendelijke en gezellige omgeving wil verblijven, dan is deze school een goede keuze voor jou. lees verder »
Minimum leeftijd:
45 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €650

Taalcursussen voor Leraren op Malaca Instituto

Voor docenten Spaans biedt de school Malaca Instituto in de zomer een lerarencursus aan waarbij aandacht wordt besteed aan didactische methoden. De school beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt om op professionele wijze Spaans te leren. De campus met zwembad, restaurant en een residentie is gelegen op een heuvel in de wijk "Cerrado de Calderón", vanaf waar je uitzicht hebt over de zee en de bergen. De goede studiefaciliteiten (zelfstudie/multimediaruimte, gratis draadloos internet verbinding (WIFI) en het fantastische team van leraren) maken dat je je compleet kunt richten op je voortgang en verbetering van de Spaanse taal. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €529
CLIC
(103)

Taalcursussen voor Leraren op CLIC

De Engelse CELTA cursus in Málaga wordt georganiseerd door taalschool CLIC. De cursus wordt gehouden in het gebouw van een lokale taalschool met alle faciliteiten van dien (zwembad, restaurant en accommodatie). Je hebt les van CELTA-bevoegde leraren (met Engels als moedertaal) in een van de lichte aula's van de school. Verder kun je gebruik maken van een studieruimte met boeken, audiomateriaal en pc’s, een studentenlounge met TV en snack-automaten, fitnessruimte, zwembad en een restaurant. lees verder »
Minimum leeftijd:
20 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
4-4 weken, 4 weken vanaf €1600

Weer in Málaga

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 29 21 11
Aug 30 22 11
Sept 27 20 11
Oct 23 16 7
Nov 20 12 6
Dec 17 10 5
Jan 17 8 6
Feb 17 8 6
Mar 18 11 6
Apr 21 13 8
May 23 15 10
June 27 19 11
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes