Spaans leren in Málaga voor jongeren


De stad van de gezellige tapasbarretjes, de levendige cultuur, de ongekende gastvrijheid en de 300 dagen zon per jaar. Kortom: Málaga heeft een hele hoop te bieden. Na een vliegreis van nog geen 3 uur ben je in Málaga en ligt Andalusië aan je voeten! 

Als je interesse hebt in de Spaanse cultuur dan ben je hier op je plaats. Málaga biedt een leuke mix van cultuur, geschiedenis en strand. De meeste bezienswaardigheden vind je in het historische centrum van de stad en vanuit Málaga zijn diverse mooie plaatsen in Andalusië zoals Sevilla, Cordoba, Granada en Ronda makkelijk bereikbaar. Málaga is een overzichtelijke stad met een vriendelijke sfeer, waardoor veel jongeren hier genieten van het echte Spaanse leven. In Málaga beleef je de heerlijke combinatie van een leuke stad, veel zon, strand, een relaxte sfeer en maak je nieuwe vrienden van over de hele wereld. Niet voor niets is Málaga al jaren favoriet bij veel jongeren om Spaans te leren!

Jongeren leren de Spaanse taal tijdens een culturele taalreis

Een leukere en snellere manier om Spaans te leren dan tijdens een taalreis naar Spanje is er niet! Alle jongerenprogramma’s bestaan uit een volledig pakket van Spaanse lessen, verblijf inclusief maaltijden en een uitgebreid activiteitenprogramma. Naast het leren van de Spaanse taal blijft er genoeg tijd over om te genieten van alles wat Málaga te bieden heeft! Onze partnerscholen in Málaga organiseren allebei erg leuke activiteiten gericht op specifieke leeftijdscategorieën. Voorbeelden van activiteiten die georganiseerd worden voor de jongeren zijn Spaanse filmavonden, barbecues, strandfeesten, paella- en tapasavonden, beachvolleybal en andere sportactiviteiten, museumbezoeken, danslessen, stadstours, boottochtjes, bezoeken aan waterparken en excursies naar o.a. Sevilla, Granada en Córdoba. Jongeren hoeven zich in Málaga dus zeker niet te vervelen tijdens het leren van de Spaanse taal en zullen volledig worden ondergedompeld in de Spaanse taal en cultuur!

Een taalcursus Spaans op Malaca Instituto Juniors

Beklim de heuvel op weg naar de taalschool Malaca Instituto. Deze school met mini-campus, restaurant, bar, zwembad en terras, biedt een prachtig uitzicht op de zee en een korte wandeling van 10 minuten brengt je al naar het dichtstbijzijnde cocktailbarretje op het strand. Het centrum ligt op ongeveer 10 minuten reisafstand. Het unieke aan deze taalschool is dat de school een eigen verblijfscampus heeft, op het schoolterrein. Jongeren kunnen ervoor kiezen om hier te verblijven, samen met klasgenootjes; erg gezellig! Jongeren die liever bij een Spaanse familie verblijven kunnen kiezen voor een gastgezin.

Speciaal voor jongeren van 15 t/m 20 jaar biedt onze partnerschool een uitgebreid programma waarbij jongeren Spaans leren samen met internationale leeftijdgenoten. Het programma voor jongeren vindt plaats in de lente- en zomer en bestaat uit 15 lesuren Spaans per week. Als aanvulling op de Spaanse lessen doen de jongeren mee aan een sportief- en cultureel activiteitenprogramma, zodat ze Málaga en de omgeving snel leren kennen en ook buiten de lessen bezig zijn met het leren van de Spaanse taal! Kijk hier voor meer informatie over de jongerenprogramma’s op Malaca Instituto op neem contact met ons op.

Een taalcursus Spaans op Instituto Andalusí Juniors

Onze tweede partnerschool in Málaga, Instituto Andalusí, ligt in een rustige wijk bij het strand en biedt een programma aan voor jongeren van 12 t/m 17 jaar. Het centrum ligt op ongeveer 20 minuten reisafstand. 

Speciaal voor de iets jongere student (12-17 jaar) heeft deze taalschool een programma ontwikkeld waarbij 20 lesuren per week gecombineerd worden met een afwisselend activiteitenprogramma. De lessen worden gegeven op 4 niveaus met maximaal 9 studenten per groep. Een docent(e) is speciaal aangesteld om de jongeren te begeleiden. Naast de 20 lessen Spaans per week doen de jongeren mee aan een afwisselend programma vol leuke activiteiten! Meer informatie over het programma kun je hier bekijken.

Spaans leren voor jongeren van 16 jaar en ouder

Ben je 16 jaar en wil je buiten de vakantieperiode op taalreis? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor volwassenen in Málaga! De programma’s voor volwassenen zijn voor iedereen vanaf 16 jaar, waardoor cursisten in de leeftijd 16-17 jaar kunnen kiezen of zij deelnemen aan een programma voor volwassenen of toch een programma voor jongeren met meer toezicht en activiteiten. Om te beslissen welk programma het beste bij je past, is het handig om de belangrijkste verschillen tussen taalreizen voor jongeren en voor volwassenen hier nog eens na te lezen. De scholen voor volwassenen zijn het hele jaar door geopend en dus heel geschikt als je van plan bent om in je tussenjaar op taalreis te gaan!

Lees meer over onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Spaans in Spanje voor jongeren of de andere bestemmingen in het buitenland!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Malaca Instituto Juniors

Onze partnerschool Malaca Instituto in Málaga ligt op 15 minuten van het centrum en beschikt over een campus met alle faciliteiten voor een jongerencursus. De wijk waar de taalschool is gelegen heet Cerrado de Calderón en is gelegen op een heuvel. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de zee en de bergen. Het strand ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand. lees verder »
Minimum leeftijd:
15 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
17/03/2024 - 06/04/2024, 09/06/2024 - 17/08/2024
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €368

Taalcursussen voor Jongeren op Instituto Andalusí Juniors

Onze partnerschool Instituto Andalusí in Málaga is gelegen in een rustige wijk dichtbij het strand. Het schoolgebouw, in Andalusische stijl, beschikt over 7 klaslokalen (15 in de zomerperiode), een zwembad en een groene tuin, waar studenten na de Spaanse lessen  kunnen ontspannen. lees verder »
Minimum leeftijd:
12 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
24/03/2024 - 20/04/2024, 23/06/2024 - 24/08/2024, 22/09/2024 - 26/10/2024
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €380

Taalcursussen voor Jongeren op CLIC juniors

De taalschool CLIC Juniors is gelegen in hartje Málaga. In de zomer biedt deze school een speciaal programma aan voor jongeren van 16 t/m 18 jaar, inclusief activiteiten. Wanneer je als jongere Spaans wil leren middenin het centrum van deze levendige stad is dit dus de perfecte locatie! Geniet van de Spaanse sfeer, de gezellige straatjes en terrassen en de mooie stranden van de Costa del Sol tijdens je taalreis naar Málaga! lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
30/06/2024 - 03/08/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-5 weken, 1 week vanaf €890

Weer in Málaga

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 29 21 11
Aug 30 22 11
Sept 27 20 11
Oct 23 16 7
Nov 20 12 6
Dec 17 10 5
Jan 17 8 6
Feb 17 8 6
Mar 18 11 6
Apr 21 13 8
May 23 15 10
June 27 19 11
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes