Taalcursus Spaans in Málaga

CLIC Juniors

De taalschool CLIC Juniors is gelegen in hartje Málaga. In de zomer biedt deze school een speciaal programma aan voor jongeren van 16 t/m 18 jaar, inclusief activiteiten. Wanneer je als jongere Spaans wil leren middenin het centrum van deze levendige stad is dit dus de perfecte locatie! Geniet van de Spaanse sfeer, de gezellige straatjes en terrassen en de mooie stranden van de Costa del Sol tijdens je taalreis naar Málaga!

De taalschool heeft nog 2 andere vestigingen in Spanje (in Cádiz en Sevilla) en heeft hierdoor al de nodige ervaring met het aanbieden van taalcursussen Spaans van hoge kwaliteit. Met 8 klaslokalen en kleine lesgroepen biedt de school een kleinschalige en persoonlijke omgeving voor jongeren om Spaans te leren.

Activiteitenprogramma om Málaga te ontdekken

De taalcursus Spaans voor jongeren vindt plaats op de taalschool waar ook de volwassenen les krijgen en de leeftijden in de Spaanse lesgroepen zijn gemengd. Voor jongeren is er echter een uitgebreid activiteitenprogramma inbegrepen met dagelijkste middag- en/of avondactiviteiten (op het gebied van sport en cultuur) en 1 volledige dagexcursie per week. Voorbeelden van activiteiten zijn: een stadwandeling, escape room, beach volleybal, bezoek aan de kathedraal, bezoek aan een museum, yoga op het strand, tapas-avond, een fietstour, Flamenco les op het strand, paddle surf, paella maken en excursies naar bijvoorbeeld Caminito del Rey, Nerja, Granada en meer!

Zie hier de taalcursussen Spaans op CLIC in Málaga voor iedereen vanaf 17 jaar, het hele jaar door beschikbaar, bijvoorbeeld voor in een tussenjaar.

Intensief (16 - 18 jaar)

  • Leeftijd: 16 - 18 jaar
  • Lesniveau Spaans: alle niveaus, van beginners t/m gevorderden
  • Lesuren: 20 per week
  • Activiteiten: dagelijkse middagactiviteiten en/of avondactiviteiten, 1 volledige dagexcursie per week
  • Accommodatie: verblijf bij gastgezinnen, in 2/3-persoonskamers, op basis van volpension
  • Toezicht: gedeeltelijk, tijdens lessen en activiteiten. Studenten hebben ook vrije tijd waarin ze zelf op pad kunnen gaan.
  • Avondklok: nee
  • Transfer: niet inbegrepen; zie prijslijst
  • Dag van aankomst: zondag
  • Dag van vertrek: zondag

Lessen
Speciaal voor jongeren van 16 t/m 18 jaar wordt er in de zomervakantie een taalcursus Spaans aangeboden in combinatie met een activiteitenprogramma. De taalcursus vindt plaats op de taalschool waar ook de taalcursussen voor volwassenen worden gegeven. De lesgroepen zijn gemengd met volwassenen en dus voor alle leeftijden. De taalcursus bestaat uit 20 lesuren per week en alle belangrijke aspecten m.b.t. het leren van een taal komen aan bod; grammatica, vocabulaire, lezen, luisteren, schrijven en spreken. De cursus wordt op een interactieve manier gegeven waardoor er veel aandacht is voor communicatie.

Activiteitenprogramma
Voor de deelnemers van de jongerencursus is er een activiteitenprogramma inbegrepen. Zo zijn er dagelijkse middagactiviteiten en/of avondactiviteiten en 1 dagexcursie per week inbegrepen. Voorbeelden van activiteiten zijn: een stadwandeling, escape room, beach volleybal, bezoek aan de kathedraal, bezoek aan een museum, yoga op het strand, tapas-avond, een fietstour, Flamenco les op het strand, paddle surf, paella maken en excursies naar bijvoorbeeld Caminito del Rey, Nerja, Granada en meer!

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Gastgezin

Het verblijf is bij gastgezinnen in 2/3-persoonskamers, op basis van volpension. Verblijven bij een gastgezin is de beste manier om de Spaanse taal en cultuur van dichtbij mee te maken. De gastgezinnen wonen op maximaal 30 minuten loopafstand van de taalschool.

Weer in Málaga

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
Dec 17 10 5
Jan 17 8 6
Feb 17 8 6
Mar 18 11 6
Apr 21 13 8
May 23 15 10
June 27 19 11
July 29 21 11
Aug 30 22 11
Sept 27 20 11
Oct 23 16 7
Nov 20 12 6
laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes