Taalcursus Spaans in Málaga

CLIC Juniors

De taalschool CLIC Juniors is gelegen in hartje Málaga. In de zomer biedt deze school een speciaal programma aan voor jongeren van 16 t/m 18 jaar, inclusief activiteiten. Wanneer je als jongere Spaans wil leren middenin het centrum van deze levendige stad is dit dus de perfecte locatie! Geniet van de Spaanse sfeer, de gezellige straatjes en terrassen en de mooie stranden van de Costa del Sol tijdens je taalreis naar Málaga!

De taalschool heeft nog 2 andere vestigingen in Spanje (in Cádiz en Sevilla) en heeft hierdoor al de nodige ervaring met het aanbieden van taalcursussen Spaans van hoge kwaliteit. Met 8 klaslokalen en kleine lesgroepen biedt de school een kleinschalige en persoonlijke omgeving voor jongeren om Spaans te leren.

Activiteitenprogramma om Málaga te ontdekken

De taalcursus Spaans voor jongeren vindt plaats op de taalschool waar ook de volwassenen les krijgen en de leeftijden in de Spaanse lesgroepen zijn gemengd. Voor jongeren is er echter een uitgebreid activiteitenprogramma inbegrepen met dagelijkste middag- en/of avondactiviteiten (op het gebied van sport en cultuur) en 1 volledige dagexcursie per week. Voorbeelden van activiteiten zijn: een stadwandeling, escape room, beach volleybal, bezoek aan de kathedraal, bezoek aan een museum, yoga op het strand, tapas-avond, een fietstour, Flamenco les op het strand, paddle surf, paella maken en excursies naar bijvoorbeeld Caminito del Rey, Nerja, Granada en meer!

Zie hier de taalcursussen Spaans op CLIC in Málaga voor iedereen vanaf 17 jaar, het hele jaar door beschikbaar, bijvoorbeeld voor in een tussenjaar.

Intensief (16 - 18 jaar)

Weer in Málaga

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 29 21 11
Aug 30 22 11
Sept 27 20 11
Oct 23 16 7
Nov 20 12 6
Dec 17 10 5
Jan 17 8 6
Feb 17 8 6
Mar 18 11 6
Apr 21 13 8
May 23 15 10
June 27 19 11
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes