Taalcursus Spaans in Spanje voor jongeren


Een taalcursus Spaans in Spanje is niet alleen heel erg nuttig, maar vooral ook een hele leuke invulling van je vakantie! Je kunt op verschillende bestemmingen in Spanje een jongerencursus Spaans volgen: Cádiz, Ibiza, Málaga, San Sebastián, Valencia of toch Vejer? Kies de bestemming die bij je past en maak kennis met leeftijdsgenoten van over de hele wereld. Er is geen leukere en snellere manier om je Spaans te verbeteren dan tijdens een taalcursus in Spanje op een internationale taalschool. Je zult verbaasd zijn hoe snel je de taal oppikt!

Naast de taallessen is er voldoende tijd om je Spaans direct te oefenen tijdens de vele leuke activiteiten en excursies, of door bij een Spaanse familie te verblijven.

Ben je 16 jaar of ouder dan kun je ook deelnemen aan het cursusprogramma voor volwassenen in Spanje. Je hebt dan wel een behoorlijke portie zelfstandigheid nodig want er is geen toezicht/begeleiding buiten de lessen en activiteiten die de taalschool organiseert. De belangrijkste verschillen tussen de programma's vind je hier. Wil je toch even met ons overleggen? Aarzel niet en bel of mail ons even.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes