Taalcursus Spaans in Spanje voor jongeren


Zin om deze zomer naar Spanje te gaan, maar wil je niet alleen gaan relaxen op het strand? Kies dan voor een taalcursus Spaans voor jongeren in Spanje. Tijdens de taalreis combineer je jouw vakantie met het leren van de Spaanse taal. Op deze manier wordt een taal leren niet alleen makkelijker, maar is het ook nog eens veel leuker. Je leert bovendien andere jongeren van over de hele wereld kennen en maakt nieuwe vrienden voor het leven.

Effectief en snel Spaans leren

Leer Spaans en geniet van het leven in een Andalusische kustplaats. Zon, tapas, prachtige stranden en een mediterraan klimaat wachten op je! 

Bestemmingen voor een taalcursus Spaans

Er zijn verschillende locaties in Spanje waar je terecht kunt voor een taalcursus voor jongeren. De steden Cádiz, Málaga, Salamanca, San Sebastián, Valencia en Vejer bieden verschillende jongerenprogramma’s aan. Door dit grote aanbod kun je de bestemming kiezen die het beste aansluit op jouw wensen. Maak kennis met de gewoontes van de inwoners en ga het gesprek aan om zo de Spaanse taal te oefenen. 

Voor wie zijn de taalcursussen Spaans geschikt?

De Spaanse taalcursussen zijn te boeken voor jongeren tussen de 13 en 20 jaar. De minimumleeftijd verschilt per bestemming en per cursus. Je kunt ervan uitgaan dat je terecht komt bij allemaal leeftijdsgenoten. Daarnaast word je verdeeld in klassen op basis van jouw persoonlijke interesses, waardoor je gemakkelijker vrienden leert maken. Er wordt in het lesmateriaal en het activiteitenprogramma dat wordt georganiseerd door de school ook rekening gehouden met de interesses van de studenten.

Welke taalcursussen Spaans zijn er?

In Cádiz is het bijvoorbeeld mogelijk om de Spaanse taal te combineren met surflessen. In San Sebastián kun je de groepslessen combineren met surfen, paddle, kayak of koken. Voor jongeren die ervoor kiezen om de standaard groepslessen Spaans te volgen zijn er ook andere bestemmingen. De standaard taalcursussen beschikken ook over genoeg leuke activiteiten waaraan je kunt deelnemen met je medestudenten.

Waar verblijf je tijdens een taalcursus Spaans?

Tijdens de taalreis naar Spanje zijn er verschillende mogelijkheden voor jouw accommodatie. Wanneer je kiest voor een gastgezin word je ondergedompeld in de taal en cultuur van het land. Jouw gastouders zullen je de Spaanse manieren en gewoontes leren. In een gedeelde accommodatie kom je terecht bij studenten van de taalschool. Dit is leuk wanneer je graag veel andere jongeren wil leren kennen. Het is belangrijk om de accommodatie die het beste bij jou past te kiezen.

Ben je 16 jaar of ouder? Dan kun je ook deelnemen aan een taalcursus Spaans in Spanje voor volwassenen. Je hebt dan wel een behoorlijke portie zelfstandigheid nodig, want er is geen toezicht/begeleiding buiten de lessen en activiteiten die de taalschool organiseert. 

Wil je Spaans gaan leren in Spanje en meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Laat het ons telefonisch, per mail of via de chat even weten, zodat we je kunnen helpen met al je vragen. Geïnteresseerd in het leren van een andere taal? Bekijk dan eens het complete aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes