Spaans leren in San Sebastián voor jongeren


San Sebastián is een prachtige stad in Noord-Spanje en een zeer geschikte bestemming voor jongeren om Spaans te leren! De stad is gebouwd rondom een baai waar veel gesurft wordt en waar jongeren na de Spaanse lessen heerlijk kunnen relaxen. Het oude centrum van San Sebastián is autovrij en je vindt er ontelbaar veel gezellige terrassen waar je de heerlijkste tapas (in het Baskisch 'pintxos') kunt eten. San Sebastián is een zeer geschikte fietsstad en veel jongeren kiezen er dan ook voor om de stad per fiets te ontdekken! San Sebastián biedt voor jongeren de ideale bestemming om een taalcursus Spaans in Spanje te combineren met strand, cultuur, geschiedenis en sportieve activiteiten!

Spaans leren voor jongeren op een internationale taalschool

Jongeren die in de zomervakantie Spaans willen leren in Spanje kunnen terecht op onze partnerschool Lacunza. De taalschool is onder andere geaccrediteerd door Instituto Cervantes en International House. Jongeren van over de hele wereld komen naar deze school in San Sebastián om Spaans te leren en de groepen zijn dan ook zeer internationaal van karakter. De taalschool in San Sebastián beschikt over twee locaties; één taalschool middenin het centrum van de stad en één taalschool op een prachtige campus net buiten de stad.

Spaans leren voor jongeren van 7 t/m 15 jaar

Kinderen en jongeren van 7 t/m 15 jaar kunnen terecht op de campus van Lacunza buiten San Sebastián. De campus bevindt zich op ca. 15 km afstand van de stad, op een mooie locatie in Urnieta. Dit programma is zeer geschikt voor jonge studenten, mede dankzij de veilige campus en de begeleiding die hier aanwezig is. De campus wordt omgeven door prachtige natuur en de omgeving biedt veel mogelijkheden op het gebied van sportieve activiteiten. Op de campus zelf vind je vele faciliteiten zoals basketbal-, voetbal- en volleybalvelden, een gymzaal, een bioscoop, een theater, een gameroom en natuurlijk een studieruimte met computers. 

Alle jongeren die deelnemen aan dit programma slapen op de campus waar tevens de lessen en de activiteiten plaatsvinden. 

Spaans leren en surfen of koken in San Sebastián

Het standaard programma om Spaans te leren in San Sebastián bestaat uit 20 lesuren Spaans per week. Alle jongeren worden ingedeeld op het juiste niveau en ze krijgen les in een internationale lesgroep. Zo leren jongeren niet alleen de Spaanse taal kennen; ze komen ook in contact met andere culturen en nationaliteiten! De jongste studenten maken op een leuke, speelse manier kennis met de Spaanse taal. Naast de algemene lessen Spaans, is het mogelijk om surflessen- of kooklessen te reserveren. Surflessen vinden plaats op het strand "Zurriola", ca. 12 km vanaf de campus, en worden gegeven door ervaren instructeurs. Jongeren die kiezen voor Spaans & koken zullen hun basisvaardigheden in het koken verbeteren. Transport van en naar de school is inbegrepen.

Spaans leren voor jongeren van 14 t/m 17 jaar

Voor de jongeren die graag Spaans leren op een locatie middenin een levendige stad is er een speciaal programma ontwikkeld in het centrum van San Sebastián! Het programma voor jongeren van 14 t/m 17 jaar vindt plaats op de hoofdlocatie van Lacunza, waar ook de volwassenen les krijgen. De jongeren worden ingedeeld in internationale lesgroepen samen met leeftijdsgenoten met hetzelfde niveau Spaans. Het programma om Spaans te leren bestaat uit 25 lesuren per week en is aan te vullen met surf-, paddle-, kayak- en kooklessen!

Jongeren die deelnemen aan het programma in het centrum van San Sebastán verblijven bij Spaanse gastgezinnen. Door bij een gastgezin te verblijven oefen je ook Spaans buiten de lessen om én leer je meer over de Spaanse cultuur en gewoontes!

Activiteiten- en excursies tijdens de taalreis Spaans voor jongeren

Bij beide jongerenprogramma’s in San Sebastián is er naast de Spaanse lessen een uitgebreid activiteitenprogramma inbegrepen. Het doel van het activiteitenprogramma is natuurlijk om Spaans te leren, maar ook om veel plezier te hebben en vrienden te maken. Tijdens de activiteiten leer je niet alleen de omgeving beter kennen, je komt ook in contact met leeftijdsgenoten van over de hele wereld! De activiteiten worden aangepast op de leeftijden van de studenten. Kijk verder bij het desbetreffende programma voor een voorbeeld van de activiteiten en excursies die worden georganiseerd!

Ben je er nog niet uit welk programma het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen de verschillende taalcursussen Spaans in Spanje voor jongeren? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies! Of kijk op de website voor meer informatie over de taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Lacunza Juniors

De taalschool Lacunza in San Sebastián voor jongeren van 14-17 jaar is één van de oudste taalinstituten in Spanje. De school ligt aan de rand van het centrum. Er zijn 17 leslokalen met airconditioning. De cursisten kunnen gebruik maken van computers (met internet), een kantine met koffie- en frisdrankautomaten en het terras. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
03/06/2024 - 24/08/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €455

Taalcursussen voor Jongeren op Lacunza Juniors Summer Camp

Onze partnerschool Lacunza biedt kinderen van 10 t/m 13 jaar de mogelijkheid om een taalcursus te volgen op een campus in San Sebastián. lees verder »
Minimum leeftijd:
10 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
30/06/2024 - 04/08/2024
Cursusperiode:
1-5 weken, 1 week vanaf €480

Weer in San Sebastián

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 20 14 7
July 22 16 7
Aug 22 16 6
Sept 21 15 5
Oct 18 12 4
Nov 15 10 3
Dec 13 8 2
Jan 12 7 3
Feb 12 7 4
Mar 14 8 5
Apr 15 10 6
May 17 11 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes