Spaans leren in Cádiz voor jongeren


Cádiz is niet alleen één van de oudste steden van Spanje; het is ook een ideale stad voor jongeren om Spaans te leren! Cádiz biedt de ideale combinatie van stad, strand en cultuur. Deze fascinerende stad is alleen verbonden met het vasteland door een landbrug, waardoor je het gevoel krijgt aan alle kanten omgeven te zijn door water. Jongeren die Spaans leren in Cádiz kunnen er na de Spaanse lessen op uit om de stad te ontdekken, te slenteren door de typisch Andalusische kronkelstraatjes, heerlijk te relaxen op het strand óf natuurlijk om te gaan surfen, want ook daarvoor biedt Cádiz uitstekende mogelijkheden!

Cádiz ligt aan de Costa de la Luz in Andalusië, waar vele excursiemogelijkheden zijn. Met indrukwekkende lange stranden en de warme inwoners en gastgezinnen is dit een unieke locatie voor jongeren om Spaans te leren. In de zomer je Spaans bijspijkeren in Cádiz is een perfecte invulling van de vakantie!

Spaans leren in Cádiz op een internationaal erkende taalschool

Jongeren die ervoor kiezen om Spaans te leren in Cádiz zullen lessen volgen op een internationale taalschool, middenin de mooie wijk “Bahia Blanca” in het centrum van de stad. De taalschool ligt op loopafstand van het strand en winkels. Door de centrale ligging is deze school een fijne locatie voor jongeren om Spaans te leren en na de lessen de stad en het strand te verkennen!

Een compleet programma voor jongeren om Spaans te leren

Onze partnerschool heeft een speciaal programma ontwikkeld om Spaans te leren voor jongeren van 13 t/m 17 jaar. Het cursusprogramma bestaat uit een compleet pakket van Spaanse lessen en activiteiten en excursies. Het is een afwisselend programma dat geheel is afgestemd op de interesses van jonge mensen die gemotiveerd zijn om de Spaanse taal te leren en in contact te komen met andere culturen en nationaliteiten.

Omdat Cádiz een zeer geschikte en geliefde surfbestemming is, biedt de taalschool ook de mogelijkheid om deel te nemen aan surflessen. Deze lessen worden gegeven door ervaren surfers en de volledige uitrusting is inbegrepen. 

Activiteiten tijdens de Spaanse taalreis voor jongeren

Tijdens het jongerenprogramma wordt er niet alleen Spaans geleerd tijdens de lessen op school, er wordt ook een uitgebreid activiteitenprogramma georganiseerd, waardoor jongeren ook na de lessen op een leuke manier bezig blijven met de Spaanse taal! 

Wekelijks wordt er een programma samengesteld met dagelijkse activiteiten zoals; sportwedstrijden, excursies, culturele bezienswaardigheden, filmavonden op school, strandbarbecues etc. Ook wordt er iedere week een halve- en een hele dagexcursie georganiseerd naar interessante bezienswaardigheden of andere plaatsen in de omgeving.

Het verblijf voor jongeren in Cádiz

Er zijn twee verblijfsmogelijkheden voor jongeren in Cádiz; een gastgezin en een residentie. Er is geen betere manier om de Spaanse taal en cultuur goed te leren kennen dan door bij een gastgezin te verblijven! Jongeren die kiezen voor een gastgezin krijgen de kans om hun Spaanse taalkennis na school en tijdens het avondeten direct in de praktijk toe te passen en met het gastgezin te oefenen. 

Jongeren die het leuk vinden om op een locatie te verblijven met veel leeftijdsgenoten, kunnen kiezen voor de jongerenresidentie. De residentie is een echte multiculturele accommodatie, want je verblijft er samen met jongeren van over de hele wereld! Onderling kun je de Spaanse taalkennis met elkaar oefenen om zo het Spaans leren te bevorderen!

Ben je er nog niet uit waar jij Spaans wil leren deze zomer? Kijk dan eens verder naar alle mogelijke taalcursussen Spaans in Spanje voor jongeren, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies! Op onze website vind je het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op CLIC Juniors

Onze taalschool in Cadiz, Centro de Lenguas e Intercambio Cultural Cádiz , ligt op loopafstand van het strand en winkels. De school ligt een een van de betere wijken van Cádiz, "“Bahia Blanca" genaamd. Er zijn moderne faciliteiten aanwezig in de school zoals airconditioning, wifi, en een computerruimte waar studenten gebruik van kunnen maken. Ook beschikt de school over een boekenwinkel en bibliotheek waar je gespecialiseerde taalboeken kunt vinden. lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
30/06/2024 - 17/08/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-8 weken, 1 week vanaf €788

Weer in Cádiz

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 25 18 11
July 28 20 12
Aug 28 20 12
Sept 26 19 9
Oct 22 16 7
Nov 19 13 5
Dec 16 10 6
Jan 15 9 5
Feb 16 10 6
Mar 18 11 7
Apr 20 13 9
May 22 14 11
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes