Taalcursus Spaans in Spanje voor volwassenen (50+)


Een culturele onderdompeling, nieuwe vriendschappen, leuke gesprekken met de lokale bevolking, een herinnering voor het leven... Er zijn zoveel redenen op te noemen waarom je als senior op taalreis Spaans moet gaan. En Spanje is hier uitermate geschikt voor!

Verken diverse bestemmingen tijdens een taalcursus Spaans

StudyTravel biedt taalreizen Spaans voor ouderen aan in diverse regio's van Spanje. Geniet van het aangename klimaat, proef heerlijke tapas en sangria, en maak kennis met de betoverende wereld van de flamenco. Spanje heeft een uitgebreide selectie van steden waar volwassenen van 50+ terecht kunnen voor een taalcursus Spaans. Overweeg prachtige bestemmingen zoals Málaga, Sevilla, Cádiz, Nerja en Alicante. Ongeacht waar je keuze op valt, het belooft absoluut een unieke ervaring te worden!

Volg een speciale cursus aangepast aan de oudere student

Speciaal voor oudere deelnemers die hun taalvaardigheden willen verbeteren en graag deelnemen aan groepsactiviteiten met leeftijdsgenoten is er een cursus genaamd "Club 50". De taalcursus Spaans focust zich op alle aspecten van de Spaanse taal. Je volgt deze lessen in gemengde groepen, maar wel altijd op jouw niveau. Na de taallessen zijn er ook verschillende activiteiten inbegrepen, zoals kooklessen, danslessen en uitstapjes naar interessante bezienswaardigheden in de omgeving. Deze activiteiten onderneem je met een vast groep. 

Als je als senior op zoek bent naar een taalcursus Spaans in Spanje zonder een vast activiteitenprogramma, kun je ook eens kijken naar onze taalcursussen voor volwassenen (16+) in Spanje. Deze cursussen zijn geschikt voor volwassen studenten en bieden meer flexibiliteit om eigen activiteiten te plannen.

Waar verblijf je tijdens de taalcursus Spaans?

Taalcursussen Spaans voor ouderen omvatten niet alleen taallessen, maar ook accommodatie. Je hebt diverse opties om uit verschillende soorten accommodaties te kiezen. Zo kun je kiezen voor een gedeelde accommodatie (gedeeld appartement of residentie), een eigen studio voor meer privacy of voor verblijf bij een gastgezin. Als je kiest voor een verblijf bij een gastgezin, zul je in het huis van een lokaal Spaans gezin verblijven, waardoor je de taal en cultuur van binnenuit leert kennen. Dit is een bijzondere ervaring!

Is een taalcursus Spaans in Spanje geschikt voor senioren?

Taalcursussen Spaans bieden de ideale gelegenheid voor actieve senioren van 50 jaar en ouder die de Spaanse taal willen leren, nieuwe mensen willen ontmoeten en diverse activiteiten willen ondernemen in een gezellige groep. Laat je leeftijd je niet belemmeren om deel te nemen aan een taalcursus Spaans. Sluit je aan bij gelijkgestemde senioren die samen met jou een onvergetelijke reis willen beleven. 

Wil je een taalcursus Spaans volgen in Spanje of ben je er nog niet uit welke taalreis het beste bij jou past? Neem dan vooral eens telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op voor meer informatie over de mogelijke taalreizen naar het buitenland. Wij helpen je graag verder!

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes