Spaans leren in Nerja voor volwassenen (50+)


Nerja, gelegen aan de Costa del Sol in het zuiden van Spanje, staat bekend als het 'witte dorpje'. Het wordt omringd door schilderachtige stranden en prachtige bergen. 

Verken de charme van Nerja tijdens het Spaans leren voor 50-plussers 

Op slechts 50 kilometer afstand van Málaga, dient Nerja als een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de Andalusische driehoek, bestaande uit Córdoba, Granada en Sevilla. Lokale barretjes, strandtentjes en restaurants bieden ook een uitgelezen kans voor 50-plussers om te genieten van de authentieke Andalusische keuken tijdens hun taalcursus Spaans. Met aangenaam weer gedurende het hele jaar, trekt Nerja steeds meer toeristen naar dit pittoreske kustplaatsje. Voor liefhebbers van watersport is er genoeg te beleven, maar ook op het gebied van architectuur, cultuur en geschiedenis valt er veel te ontdekken tijdens het leren van Spaans. Het Balkon van Europa is dé bezienswaardigheid van de stad, waarvandaan je een adembenemend uitzicht hebt over de Middellandse Zee. Als je op zoek bent naar een alternatieve bestemming voor het leren van de Spaanse taal, dan is Nerja een uitstekende keuze!

Speciaal voor oudere studenten: de Club 50 cursus

Wanneer je als senior besluit om Spaans te leren in Nerja, zal je Spaanse lessen volgen op internationale taalschool Escuela de Idiomas Nerja. Deze school heeft zestien leslokalen en een prachtige tuin waar je kunt ontspannen tussen de lessen door. Alle benodigde faciliteiten om als 50-plusser Spaans te leren zijn beschikbaar in het schoolgebouw. 
Het leuke aan deze taalschool is dat ze een speciaal programma voor volwassenen van 50+ aanbieden: de Club 50 cursus. Dit programma bestaat uit 15 lesuren Spaans per week met een uitgebreid en afwisselend activiteitenprogramma. 

Ontdek de Spaanse cultuur tijdens de vele culturele activiteiten 

De Club 50 cursus heeft een afwisselend activiteitenprogramma inclusief. Na een intensieve ochtend Spaans leren, kun je als senior met je groep leeftijdsgenoten genieten van bijvoorbeeld een kookles of wijnproeverij. Daarbij staat er ook altijd een dagexcursie naar bijvoorbeeld Granada of Málaga op het programma. Nerja staat natuurlijk ook bekend om haar prachtige stranden, zoals Burriana en El Playazo, evenals schilderachtige baaien zoals Acantilados de Maro-Cerro Gordo. Wie weet bezoek je deze mooie plekken ook nog na de les. 

Nerja, ondanks zijn bescheiden omvang, heeft voor volwassenen van 50+ meer te bieden dan je aanvankelijk zou verwachten!

Diverse accommodatieopties mogelijk in Nerja

Ontdek de ervaring van het wonen bij een lokaal Spaans gezin door te kiezen voor verblijf bij een gastgezin. Dit is niet alleen een uitstekende gelegenheid om je Spaanse taalvaardigheden te verbeteren, maar ook om ondergedompeld te worden in de Spaanse cultuur en levensstijl. Voor senioren zijn er ook nog andere accommodatieopties. Zo zijn er ook gedeelde of privéaccommodaties beschikbaar. 

Lees meer over onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Spaans in Spanje voor volwassenen (50+) of de andere taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op Escuela de Idiomas Nerja

Escuela de Idiomas Nerja bevindt zich op een paar minuten loopafstand van het strand en heeft 16 leslokalen (binnen- en buiten) en een prachtige tuin. Je hebt les in een typisch Andalusisch huis in het centrum van Nerja. lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €415

Weer in Nerja

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 29 21 11
Aug 30 22 11
Sept 27 20 11
Oct 23 16 7
Nov 20 12 6
Dec 17 10 5
Jan 17 8 6
Feb 17 8 6
Mar 18 11 6
Apr 21 13 8
May 23 15 10
June 27 19 11
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes